- 5 Haziran 2024
- 411
- 215
- 23
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzyarın kan vereceğim canım
Çok güzel maşallah sağlıka devamı gelsin inşallahSelam kızlar az önce kan testi sonucum geldi. Transfer +9. Gün 182perşembe tekrar kan istedi doktorum. Rabbim kimsenin kucağını bol bırakmasın. Beynim inanamıyor hala
bende dayanamadım dün akşam test yaptım bir anda evde o kdar da yapmıcm demiştim ama insan tutamıyor kendini negatif çıktı baya üzüldüm 18İ test günüm benim yapacak bişi yok bekleyeceğiz. Umarım beta yeni yükselmeye başlıyacaktır iyi düşünmeye çalışıyorum.
Kan testim negatif çıktı başka embriyom yok en başa döndük dönebilir miyim bilemiyorum. Bugün bir arkadaşım 2. Bebeğini doğurdu, diğeri 2. Çocuğunun cinsiyeti erkek 1. De erkek diye üzüldü. İnsanlardaki dertlere bak. Bize de dua edin. Rabbim pozitif olanları tamamına erdirsin. Bizlere de tez vakitte kolaylıkla evlat nasip etsin.Ben 6. Günde evde idrar testi yaptım silik çıktı ama flaşla falan gördük ışık altında baktık o derece zor görünüyordu silik çıktığını görünce hemen kan verdim çıktı şükür. Çıkar yani özellikle kanda.
Amin kuzum inşallah tez vakitte güzel haberlerle gelirsiniz inşallah burayaKan testim negatif çıktı başka embriyom yok en başa döndük dönebilir miyim bilemiyorum. Bugün bir arkadaşım 2. Bebeğini doğurdu, diğeri 2. Çocuğunun cinsiyeti erkek 1. De erkek diye üzüldü. İnsanlardaki dertlere bak. Bize de dua edin. Rabbim pozitif olanları tamamına erdirsin. Bizlere de tez vakitte kolaylıkla evlat nasip etsin.
Canım ben kullanıyorum Salı gunude 6. Gün embırıyo transferim varKızlar selam. Bugün 6. Günüm transfer sonrası. Birseyi merak ettim ilk tüp bebek surecimde dr estrofem kullandirmisti fakat bu ikinci olan süreçte kullandirmadi yani hiç kullanmadim ne transfer oncesi ne sonrası. Bu arada farklı doktorlar ilk negatif olunca dr değiştirdim
Ayyy etmez miyim bu yoldan geçen en çok anlar hepiniz her zaman dualarımda olacaksınız isteyen dileyen herkesÇok güzel bir deger hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahbana da dua eder misin lütfen yarın artış göreyim hamilelerin duası kabul olurmuş
Verdim canım bugün de 25.0 çıktıNe yaptın kan verdin mi merak ettim seni
Canım ne dedi doktorun? İnsallah güzel haber bekliyoruzVerdim canım bugün de 25.0 çıktı
Allah razı olsun bende öyle her girişimde okuyorm herkesle heyecanlanıyorum sonuçlarını bekliyorum doğum olmuş mu bakıyorm aynı yoldan geçtiğimiz için hep kalbimiz bizim gibi olanlarla kalıyor teşekkür ediyorumAyyy etmez miyim bu yoldan geçen en çok anlar hepiniz her zaman dualarımda olacaksınız isteyen dileyen herkes
Çok geçmiş olsun benim de kalmadı pek umudum ama doktorun verdiği tarihi bekleyip kanı öyle vereceğim bugün tüm gün ağladım diyebilirim aklıma geldikçe elden bir şey gelmiyor Allah kolaylıkla nasip etsin hepimize inş .Kan testim negatif çıktı başka embriyom yok en başa döndük dönebilir miyim bilemiyorum. Bugün bir arkadaşım 2. Bebeğini doğurdu, diğeri 2. Çocuğunun cinsiyeti erkek 1. De erkek diye üzüldü. İnsanlardaki dertlere bak. Bize de dua edin. Rabbim pozitif olanları tamamına erdirsin. Bizlere de tez vakitte kolaylıkla evlat nasip etsin.
Kaçıncı Türk bebek denemeniz bir de kaçıncı gün embriyosuyduMerhaba bende 3 Eylül transferım 8 gün yaptım pozitifi gördüm çok acele etmeyın bence
Az önce biri yazmıştı 300 lerden 200 lere düşmüş sonra bir daha 500 ve üstüne artmıştı gönlünü ferah tut 25 te pozitif sayılıyor 25 ve üstü stres yapma inşallah artacak.Verdim canım bugün de 25.0 çıktı
Verdim canım bugün de 25.0 çıktı
İlk tüp bebegim , 5. Gün embriyosuKaçıncı Türk bebek denemeniz bir de kaçıncı gün embriyosuydu
Cuma günü negatif aldım maalesef pazar günü leke leke geldi bugün tam başladı. Cuma ilaçları kestimSelam kızlar bugün maalesef negatifimi öğrendim ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra regl olurum acaba bilenler yazabilir mi
Çok teşekkür ederim cevabınız içinCuma günü negatif aldım maalesef pazar günü leke leke geldi bugün tam başladı. Cuma ilaçları kestim
Rica ederim canım. Bizi bizden iyi kim anlar ki Çok üzüldük tabii ama nasip, insan umut etmekten vazgeçemiyor. Dilerim sizin de benim de ve tüm bu yolda emek verenlerin de emeklerini zayii etmesin rabbimÇok teşekkür ederim cevabınız içinÇok üzüldüm inanın çok zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın inşallah diğer denememizde pozitifi görmeyi ya da doğal yoldan bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?