Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kan testim negatif çıktı başka embriyom yok en başa döndük dönebilir miyim bilemiyorum. Bugün bir arkadaşım 2. Bebeğini doğurdu, diğeri 2. Çocuğunun cinsiyeti erkek 1. De erkek diye üzüldü. İnsanlardaki dertlere bak. Bize de dua edin. Rabbim pozitif olanları tamamına erdirsin. Bizlere de tez vakitte kolaylıkla evlat nasip etsin.

Amin kuzum inşallah tez vakitte güzel haberlerle gelirsiniz inşallah buraya

Canım ben kullanıyorum Salı gunude 6. Gün embırıyo transferim var

Ayyy etmez miyim bu yoldan geçen en çok anlar hepiniz her zaman dualarımda olacaksınız isteyen dileyen herkes
Allah razı olsun bende öyle her girişimde okuyorm herkesle heyecanlanıyorum sonuçlarını bekliyorum doğum olmuş mu bakıyorm aynı yoldan geçtiğimiz için hep kalbimiz bizim gibi olanlarla kalıyor teşekkür ediyorum

Çok geçmiş olsun benim de kalmadı pek umudum ama doktorun verdiği tarihi bekleyip kanı öyle vereceğim bugün tüm gün ağladım diyebilirim aklıma geldikçe elden bir şey gelmiyor Allah kolaylıkla nasip etsin hepimize inş .

Canım ümidini kesme rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünü ferah tut tahlil gününü bekle

Selam kızlar bugün maalesef negatifimi öğrendim ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra regl olurum acaba bilenler yazabilir mi

Yarın test günüm , pek umudum kalmadı 8. Gün kan testi yaptım bir şey çıkmadı . 10. Gün idrar testi yaptım evde gene birşey çıkmadı . 3. Gün embriyoları olduğundan 12. Gün kan testi istemişti doktor . Bir yandan da belşrtilerim var , göğüslerim şiş, biraz yorulunca hemen kasıklarım ağrıyor bazen batıyor .. bilmiyorum . Yarın göreceğim sonucu inşallah . Çok zormuş bu bekleyiş . Sizce yine fe pozitif çıkma ihtimali var mı yine de . Beta çok düşükse idrar a hemen geçmez mi? Bilemedim

Cuma günü negatif aldım maalesef pazar günü leke leke geldi bugün tam başladı. Cuma ilaçları kestim
Çok teşekkür ederim cevabınız içinÇok üzüldüm inanın çok zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi Allahım kimseye bu duyguyu yaşatmasın inşallah diğer denememizde pozitifi görmeyi ya da doğal yoldan bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Allahım

Rica ederim canım. Bizi bizden iyi kim anlar ki Çok üzüldük tabii ama nasip, insan umut etmekten vazgeçemiyor. Dilerim sizin de benim de ve tüm bu yolda emek verenlerin de emeklerini zayii etmesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…