Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İki senedir uğraşıyorum. O nedenle mental yorgunluk var üzerimde. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah.
Ben ilk transferimde hamile kaldım 5 aylıkken erken doğumda kızımı kaybettim ama pes etmedim bak tekrar transfer olcam ve son ıkı embırıyom var benı düşün ben ne haldeyim bilsen hem korkularım var hem heyecanım hamile kalsamda WC harıcı kalkamıcam hep yatıcam

Selam kızlar bugün maalesef negatifimi öğrendim ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra regl olurum acaba bilenler yazabilir mi
Ertesi gün kırmızı kanama geldi benim. Yoğun kanamayı 2. Gün gördüm. Aşırı derece yoğun gelecek hazırlıklı olun. Saat başı ped değiştirecek şekilde. Korkmayın ama normal bir süreç. Rahim gebeliğe hazırlandı kalinlasti. Şimdi atma zamanı. Ben 3 gündür çok yoğun kanama görüyorum. Rabbim hepimize göz aydınlığı evlatlar nasip etsin. Kolaylıkla

Aaa gerçekten mi bunu daha önce hiç duymamıştım O kadar şeye katlandık mecbur buna da katlanacağız

Merhaba canım dondurulmuş embriyo transferinden önce hormon tahlili yapılırken acmi olmamız gerekiyor bide estrofem kullaniyorum gunde 3 kez saat değişikliğinde birsey olurmu

Kızlarrrr Transferin 6. Günü 5. Gün embriyosuydu silik çizgiyi görebilen var mı daha önceki günlerde aynı testten yaptım bu çizgi yoktu

Eklentiler

• 1000121778.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
Negatif sonucu bugün öğrendim Allah kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese rabbimin bir bildiği vardır diyorum elimizden hiç bir şey gelmiyor

Çarşamba 27.86 olan değerim, bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi. 0 inene kadar bekleyeceğim. 2 gün sonra 0 olacak. Bende elendim arkadaşlar. Kısa süren mutluluk oldu.

Çarşamba 27.86 olan değerim, bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi. 0 inene kadar bekleyeceğim. 2 gün sonra 0 olacak. Bende elendim arkadaşlar. Kısa süren mutluluk oldu.
Benimde aynısı oldu canım Allah büyüktür Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah sen regl oldun mu ben Salı günü biyokimyasal olduğunu öğrendim

Benimde aynısı oldu canım Allah büyüktür Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah sen regl oldun mu ben Salı günü biyokimyasal olduğunu öğrendim
Ben bugün öğrencim değer 5’in altına düşene kadar ilaçlara devam en çok o kısma gıcık oldım. Sonra bırakıyorum ilaçları . Hayırlısı diyelim. Çok detaylı konuşmadım daha doktorumla

Evet biliyorum takip ettim hep seni. Hatta şunu diyim kanda pozitifi gördüğüm gün test yaptım. Asla çıkmıyor , boş yere test yapıp kendinizi üzmeyin. Gebelik testleri hep negatif çıktı o gün , kaç tane denediysem. Sen regl oldun mu peki ? Ben dün gece inanılmaz üşüdüm ve sırtım ağrıdı. İlk işim hafta içi gidip kapsamlı kan testi yaptırmak olacak bu kadsr ilaç içerisinde değerlerim ne oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…