- 3 Ağustos 2024
- 175
- 58
- 18
- 32
Negatif gördükten sonra bir hafta içinde olmuştu ama bir sonraki adetimde gecikme yaşamıştmBir şey soracağım. İlaç kullanırken adet gören oldu mu? Yada negatif olduğunda ilaçları bıraktığınız da ne zaman adetiniz başladı?
Sizin test gününüze daha vardı. Negatif mi hissediyorsunuz?Bir şey soracağım. İlaç kullanırken adet gören oldu mu? Yada negatif olduğunda ilaçları bıraktığınız da ne zaman adetiniz başladı?
Evet. Muhtemelen negatif. O yüzden direkt kan vericem önden kaset test yapmayacağım. Daha çok moral bozukluğu oluyor.Sizin test gününüze daha vardı. Negatif mi hissediyorsunuz?
Nasip. Ben de öyle hissediyorum da mesajınızı görünce dikkatimi çekti.Evet. Muhtemelen negatif. O yüzden direkt kan vericem önden kaset test yapmayacağım. Daha çok moral bozukluğu oluyor.
Neden negatif hissediyorsunuz ki bu çok hisle anlaşılan bir şey değil sonuçta bence o şekilde düşünmeyinEvet. Muhtemelen negatif. O yüzden direkt kan vericem önden kaset test yapmayacağım. Daha çok moral bozukluğu oluyor.
İçime doğan hissiyat bu. Sanki ilaçları bıraktığım gibi regl olacakmisim gibi geliyor. İnşallah olumlu sonuçlanır.Neden negatif hissediyorsunuz ki bu çok hisle anlaşılan bir şey değil sonuçta bence o şekilde düşünmeyin
Güzel düşün ki güzel olsun hemen karamsarlığa kapılma lütfenİçime doğan hissiyat bu. Sanki ilaçları bıraktığım gibi regl olacakmisim gibi geliyor. İnşallah olumlu sonuçlanır.
İki senedir uğraşıyorum. O nedenle mental yorgunluk var üzerimde. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah.Güzel düşün ki güzel olsun hemen karamsarlığa kapılma lütfen
Ben ilk transferimde hamile kaldım 5 aylıkken erken doğumda kızımı kaybettim ama pes etmedim bak tekrar transfer olcam ve son ıkı embırıyom var benı düşün ben ne haldeyim bilsen hem korkularım var hem heyecanım hamile kalsamda WC harıcı kalkamıcam hep yatıcamİki senedir uğraşıyorum. O nedenle mental yorgunluk var üzerimde. Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah.
Ertesi gün kırmızı kanama geldi benim. Yoğun kanamayı 2. Gün gördüm. Aşırı derece yoğun gelecek hazırlıklı olun. Saat başı ped değiştirecek şekilde. Korkmayın ama normal bir süreç. Rahim gebeliğe hazırlandı kalinlasti. Şimdi atma zamanı. Ben 3 gündür çok yoğun kanama görüyorum. Rabbim hepimize göz aydınlığı evlatlar nasip etsin. KolaylıklaSelam kızlar bugün maalesef negatifimi öğrendim ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra regl olurum acaba bilenler yazabilir mi
Aaa gerçekten mi bunu daha önce hiç duymamıştımErtesi gün kırmızı kanama geldi benim. Yoğun kanamayı 2. Gün gördüm. Aşırı derece yoğun gelecek hazırlıklı olun. Saat başı ped değiştirecek şekilde. Korkmayın ama normal bir süreç. Rahim gebeliğe hazırlandı kalinlasti. Şimdi atma zamanı. Ben 3 gündür çok yoğun kanama görüyorum. Rabbim hepimize göz aydınlığı evlatlar nasip etsin. Kolaylıkla
Merhaba canım dondurulmuş embriyo transferinden önce hormon tahlili yapılırken acmi olmamız gerekiyor bide estrofem kullaniyorum gunde 3 kez saat değişikliğinde birsey olurmuValla şu an kendim pozitif haber almış gibi sevindim içim bi hoş oldu okurkenözellikle o iğnenin ağrısı bile geçti demeniz duygulandım Allahım ne olur sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah çok güzel olur canım
Negatif sonucu bugün öğrendim Allah kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese rabbimin bir bildiği vardır diyorum elimizden hiç bir şey gelmiyorÇok geçmiş olsun benim de kalmadı pek umudum ama doktorun verdiği tarihi bekleyip kanı öyle vereceğim bugün tüm gün ağladım diyebilirim aklıma geldikçe elden bir şey gelmiyor Allah kolaylıkla nasip etsin hepimize inş .
Benimde aynısı oldu canım Allah büyüktür Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah sen regl oldun mu ben Salı günü biyokimyasal olduğunu öğrendimÇarşamba 27.86 olan değerim, bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi. 0 inene kadar bekleyeceğim. 2 gün sonra 0 olacak. Bende elendim arkadaşlar. Kısa süren mutluluk oldu.
Ben bugün öğrencim değer 5’in altına düşene kadar ilaçlara devam en çok o kısma gıcık oldım. Sonra bırakıyorum ilaçları . Hayırlısı diyelim. Çok detaylı konuşmadım daha doktorumlaBenimde aynısı oldu canım Allah büyüktür Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah sen regl oldun mu ben Salı günü biyokimyasal olduğunu öğrendim
Evet biliyorum takip ettim hep seni. Hatta şunu diyim kanda pozitifi gördüğüm gün test yaptım. Asla çıkmıyor , boş yere test yapıp kendinizi üzmeyin. Gebelik testleri hep negatif çıktı o gün , kaç tane denediysem. Sen regl oldun mu peki ? Ben dün gece inanılmaz üşüdüm ve sırtım ağrıdı. İlk işim hafta içi gidip kapsamlı kan testi yaptırmak olacak bu kadsr ilaç içerisinde değerlerim ne oldu merak ettimBenimde aynısı oldu canım Allah büyüktür Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah sen regl oldun mu ben Salı günü biyokimyasal olduğunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?