- 3 Ağustos 2024
- 175
- 58
- 18
- 32
Bugün kan verdim değerim düşmüş ilaçları bıraktım kimyasalmisBenimki de kimyasal gebelik oldu ama doktorum çok az bile yükselse bi umuttur demişti yinede siz daha iyi bilirsiniz
Yok canım daha kanamam başlamadı ben pazar günü pozitifi gördüm Salı günü de ilaçları kestim kimyasal olduğunu öğrendim ama hala regl olmadım bide araştırdığım kadarıyla kanaman oluyormuş 3-5 gün aradan biraz zaman geçince asıl regl oluyormuşsun doğruluk payı nedir acabaEvet biliyorum takip ettim hep seni. Hatta şunu diyim kanda pozitifi gördüğüm gün test yaptım. Asla çıkmıyor , boş yere test yapıp kendinizi üzmeyin. Gebelik testleri hep negatif çıktı o gün , kaç tane denediysem. Sen regl oldun mu peki ? Ben dün gece inanılmaz üşüdüm ve sırtım ağrıdı. İlk işim hafta içi gidip kapsamlı kan testi yaptırmak olacak bu kadsr ilaç içerisinde değerlerim ne oldu merak ettim
Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim. 8 Eylül pazartesi transfer olmuştum. Beta değeri 13.50 muhtemelen kimyasal olacak. Doktor henüz bırakma dedi ilaçları. Pazar günü yeniden vereceğim ama düzeleceğini sanmıyorum. Elendim yani. Tedavi de bitti maddi ve manevi gücüm yok artık yenisine.
Yeniden kan verecekmisinMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim. 8 Eylül pazartesi transfer olmuştum. Beta değeri 13.50 muhtemelen kimyasal olacak. Doktor henüz bırakma dedi ilaçları. Pazar günü yeniden vereceğim ama düzeleceğini sanmıyorum. Elendim yani. Tedavi de bitti maddi ve manevi gücüm yok artık yenisine.
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsunBugün kan verdim değerim düşmüş ilaçları bıraktım kimyasalmis
evet betanız çok düşük ama allahtan ümit kesilmez eğer kimyasal olursa da hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursunMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim. 8 Eylül pazartesi transfer olmuştum. Beta değeri 13.50 muhtemelen kimyasal olacak. Doktor henüz bırakma dedi ilaçları. Pazar günü yeniden vereceğim ama düzeleceğini sanmıyorum. Elendim yani. Tedavi de bitti maddi ve manevi gücüm yok artık yenisine.
Pazar günü vereceğim ilaçlara da devam dedi doktor normale dönen var ama çokta unutlanma dediYeniden kan verecekmisin
Büyük ihtimalle öyle olacak. Bugün 11. Gün transferden sonra. Bu değer kimyasal belirtisi yine de pazar gününü bekleyeceğim. İlaçlarım da bitiyor pazar yenilerini almam muhtemelen.Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun
evet betanız çok düşük ama allahtan ümit kesilmez eğer kimyasal olursa da hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun
Yeni gördüm yazını kusura bakma. Sizinde süreciniz kötü geçmiş. Umarım bu transferinizde olumlu sonuç alırsınız. Ben de pes ettim demiyorum ama çokta umudum yok. Çünkü aşılamada cidden umutlanmistim. Olacağına dair çokça Umut baglamistim. Ama negatif oldu. Adetin gecikmedi bile, test dahi yapmama fırsat olmadı. Aşılama esnasında da çok ağrım olmuştu. Tıpkı rahim filmi çekilirken yaşadığım kramplar şeklinde bir iki gün sürdü ağrısı. O yüzden Umut edemiyorum. Zaten doktora ve merkeze de çok bir güvenim yok. İmkan olanagimda yok. Bakalım hayırlısı diyorum. Umarım olumlu sonuçlanır.Ben ilk transferimde hamile kaldım 5 aylıkken erken doğumda kızımı kaybettim ama pes etmedim bak tekrar transfer olcam ve son ıkı embırıyom var benı düşün ben ne haldeyim bilsen hem korkularım var hem heyecanım hamile kalsamda WC harıcı kalkamıcam hep yatıcam
Katlanarak artsin inşallahPazar günü vereceğim ilaçlara da devam dedi doktor normale dönen var ama çokta unutlanma dedi
Yeni gördüm yazını kusura bakma. Sizinde süreciniz kötü geçmiş. Umarım bu transferinizde olumlu sonuç alırsınız. Ben de pes ettim demiyorum ama çokta umudum yok. Çünkü aşılamada cidden umutlanmistim. Olacağına dair çokça Umut baglamistim. Ama negatif oldu. Adetin gecikmedi bile, test dahi yapmama fırsat olmadı. Aşılama esnasında da çok ağrım olmuştu. Tıpkı rahim filmi çekilirken yaşadığım kramplar şeklinde bir iki gün sürdü ağrısı. O yüzden Umut edemiyorum. Zaten doktora ve merkeze de çok bir güvenim yok. İmkan olanagimda yok. Bakalım hayırlısı diyorum. Umarım olumlu sonuçlanır.
çok geçmiş olsun . Eylül ayı hiç iyi gelmedi ya şu grupta çoğu negatif oldu sanırım poztif değer olanlar inş sağlıkla kucaklarına alırlar ve bizim için de dua ederlerse çok sevinirim. Benim direk 9 gün erken testde çıkmadı 12 gün de direk kan da negatif ile öğrenmiş oldum aynı gün ilaçları bıraktım bir hafta içinde regly olursun dedi doktorum bekliyorum.hemen aradı doktorum sağolsun üzüldüğünü hissettim kalbimde . bana moral vermeye çalıştı örnekler verdi benimle aynı doktorda aynı gun transfer olduğumuz 3 kişi idik 2 si de pozitif almışlardı tek negatif olan ben idim. sosyal medyasından paylaşmıştı hoca bana onları açıkladı teselli etmeye çalıştı umudunu kaybetme lütfen yumurtan var rahmin iyi durumda işin içinde maddiyat olmasa tek tavsiyem deneme devam et derim dedi. Geride 1 tane 6 gün 3aa emb var. Bilmiyorum yaşımda 36 eşim de sperm faktörü de var mikrocip ile yapmıştık işlemleri nasıl olacak bilmiyorum umudumu da kaybetmek istemiyorum ne zaman nasıl devam edeceğm şuan belirsizim...Çarşamba 27.86 olan değerim, bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi. 0 inene kadar bekleyeceğim. 2 gün sonra 0 olacak. Bende elendim arkadaşlar. Kısa süren mutluluk oldu.
çok geçmiş olsun . Eylül ayı hiç iyi gelmedi ya şu grupta çoğu negatif oldu sanırım poztif değer olanlar inş sağlıkla kucaklarına alırlar ve bizim için de dua ederlerse çok sevinirim. Benim direk 9 gün erken testde çıkmadı 12 gün de direk kan da negatif ile öğrenmiş oldum aynı gün ilaçları bıraktım bir hafta içinde regly olursun dedi doktorum bekliyorum.hemen aradı doktorum sağolsun üzüldüğünü hissettim kalbimde . bana moral vermeye çalıştı örnekler verdi benimle aynı doktorda aynı gun transfer olduğumuz 3 kişi idik 2 si de pozitif almışlardı tek negatif olan ben idim. sosyal medyasından paylaşmıştı hoca bana onları açıkladı teselli etmeye çalıştı umudunu kaybetme lütfen yumurtan var rahmin iyi durumda işin içinde maddiyat olmasa tek tavsiyem deneme devam et derim dedi. Geride 1 tane 6 gün 3aa emb var. Bilmiyorum yaşımda 36 eşim de sperm faktörü de var mikrocip ile yapmıştık işlemleri nasıl olacak bilmiyorum umudumu da kaybetmek istemiyorum ne zaman nasıl devam edeceğm şuan belirsizim..
Rabbim güç versin ama pes etme evet masrafı çok ama ne yapalım şükür ki tedavısı var ben geçen sene kızımı kaybettim asla bir daha istemiyorum yapmıcam dedim benimde son iki embırıyom var 6. Gün embırıyosu sonra dedım kalan iki embıryoma haksızlık etmiş olurum tutarsa bırde sağlıklı bır sekılde kucağıma alırsam dıye tekrar başladım tabii dua ederim sana ve herkeseçok geçmiş olsun . Eylül ayı hiç iyi gelmedi ya şu grupta çoğu negatif oldu sanırım poztif değer olanlar inş sağlıkla kucaklarına alırlar ve bizim için de dua ederlerse çok sevinirim. Benim direk 9 gün erken testde çıkmadı 12 gün de direk kan da negatif ile öğrenmiş oldum aynı gün ilaçları bıraktım bir hafta içinde regly olursun dedi doktorum bekliyorum.hemen aradı doktorum sağolsun üzüldüğünü hissettim kalbimde . bana moral vermeye çalıştı örnekler verdi benimle aynı doktorda aynı gun transfer olduğumuz 3 kişi idik 2 si de pozitif almışlardı tek negatif olan ben idim. sosyal medyasından paylaşmıştı hoca bana onları açıkladı teselli etmeye çalıştı umudunu kaybetme lütfen yumurtan var rahmin iyi durumda işin içinde maddiyat olmasa tek tavsiyem deneme devam et derim dedi. Geride 1 tane 6 gün 3aa emb var. Bilmiyorum yaşımda 36 eşim de sperm faktörü de var mikrocip ile yapmıştık işlemleri nasıl olacak bilmiyorum umudumu da kaybetmek istemiyorum ne zaman nasıl devam edeceğm şuan belirsizim...
Bilmiyorum canım benimde bugün 13.5 çıktı 11. Gün değerim. Doktor artabilir ama genellikle kimyasal oluyor dedi. Bekleyip göreceğiz pazar günü belli olur inşallah.Kızlar transfer hariç 6. Gün beta 10 çıktı sizce artar mı değerim
Çok sağol canım. Geride 2 embriyom var . 1 tanesi 5. Gün. Diğeri 6. Güne gitti. Ben İstanbul’da tedavi olmuştum. Farklı şehirden oraya gittim. Kendi doktorum çok üzüldü. İstanbuldakilere yazdım arayacaklarını söylediler aramadılar henüz. Yaşım 36 benimde. İlk denememdi. Kimyasal olunca şaşırdım. Eşim ve ben genetik test kromozom hepsini yaptırmıştık transferden önce. Ama olmayınca olmuuormuş. Öyle hemen tekrardan deneyecek gücümde kalmadı açıkçası. Mayıs ayında. Beri uğraştık hem maddi hem manevi olarak. Bir torba ilaç kaldı elimde değer düşe e kadar devam . Pazar kanda değer düşerse 0 olursa hemen ilaçları keseceğiz adet olacaksın dediler . Allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebekler. Üzgünüm. Öğrendim de sonucu çalışıyordum ağlayamadım bile doğru düzgün . Neye uğradımı anlayamadım.çok geçmiş olsun . Eylül ayı hiç iyi gelmedi ya şu grupta çoğu negatif oldu sanırım poztif değer olanlar inş sağlıkla kucaklarına alırlar ve bizim için de dua ederlerse çok sevinirim. Benim direk 9 gün erken testde çıkmadı 12 gün de direk kan da negatif ile öğrenmiş oldum aynı gün ilaçları bıraktım bir hafta içinde regly olursun dedi doktorum bekliyorum.hemen aradı doktorum sağolsun üzüldüğünü hissettim kalbimde . bana moral vermeye çalıştı örnekler verdi benimle aynı doktorda aynı gun transfer olduğumuz 3 kişi idik 2 si de pozitif almışlardı tek negatif olan ben idim. sosyal medyasından paylaşmıştı hoca bana onları açıkladı teselli etmeye çalıştı umudunu kaybetme lütfen yumurtan var rahmin iyi durumda işin içinde maddiyat olmasa tek tavsiyem deneme devam et derim dedi. Geride 1 tane 6 gün 3aa emb var. Bilmiyorum yaşımda 36 eşim de sperm faktörü de var mikrocip ile yapmıştık işlemleri nasıl olacak bilmiyorum umudumu da kaybetmek istemiyorum ne zaman nasıl devam edeceğm şuan belirsizim...
Evet kanama olacakmış. Hazırlıklı olmakta fayda var. Kısmet böyle diyelim sağlıksızdı vücut sonlandırdı diyorum kendimi motive etmeye çalışıyorumYok canım daha kanamam başlamadı ben pazar günü pozitifi gördüm Salı günü de ilaçları kestim kimyasal olduğunu öğrendim ama hala regl olmadım bide araştırdığım kadarıyla kanaman oluyormuş 3-5 gün aradan biraz zaman geçince asıl regl oluyormuşsun doğruluk payı nedir acaba
Geçmiş olsun canım benimde öyle olduBugün kan verdim değerim düşmüş ilaçları bıraktım kimyasalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?