Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Büyük ihtimalle öyle olacak. Bugün 11. Gün transferden sonra. Bu değer kimyasal belirtisi yine de pazar gününü bekleyeceğim. İlaçlarım da bitiyor pazar yenilerini almam muhtemelen.
Geçmiş olsun benimde öyle oldu değer düşğk gelince anladım aslında kimyasal olduğunu. bugün bunu bilerek gittim öyle oldu

Geçmiş olsun benimde öyle oldu değer düşğk gelince anladım aslında kimyasal olduğunu. bugün bunu bilerek gittim öyle oldu
İkinciye verdin mi kan. Ben pazar günü vereceğim. Ufakta olsa artma ihtimali var diyorlar ama bilmiyorum ne olacak. İkinci kan da kesin belli olur mu acaba? İlaçlarım bitiyor pazara

İkinciye verdin mi kan. Ben pazar günü vereceğim. Ufakta olsa artma ihtimali var diyorlar ama bilmiyorum ne olacak. İkinci kan da kesin belli olur mu acaba? İlaçlarım bitiyor pazara
İlk kan testinden sonra serum yedim. Öğrendiğinde pozitif olunca yemem gerekiyordu. Sonra kan iğnem bitmişti onları aldım yaptım. 2. Kanı da verdim değerim düştü .
3. Kanda ise değer düştüyse iyice ilaçlar kesilecek
Benim 5. Gün embriyosuydu. 11. Gün kan verdim orada anladım değerimin çok düşük olduğunu.
Maalesef 2 katı artmadı. Kendimi hazırlayarak bugün gidip kan verdim. Kimyasal olduğunu anladım.

Yani ilaçlar 3. Kandan sonra mı kesiliyor.

Merhaba arkadaşlar bugün kan testi verdim...malesef ki negatif tutmamış ...elimde kalan günlerdir çektiğim ağrı sancı ilaç igneler

Merhaba arkadaşlar bugün kan testi verdim...malesef ki negatif tutmamış ...elimde kalan günlerdir çektiğim ağrı sancı ilaç igneler
bende kan verdim bugün değerim 13.50 çıktı. Hepimiz aynıyız inan yorulduk iğnelerden ilaçlardan 8 ay oldu tedavideyim ve elimde hiçbirşey kalmadı. 2 embriyom vardı ikisi de transfer edildi.

Ah kızlar çok üzüldüm çok bereketli bi topikti Rabbim tez vakkite kucağımızı doldursun hepimiz neredeyse pozitifi aldık ama çoğumuzun kimyasal oldu anlayamadım bi türlü ya kimyasal ayı mı bu ne?

Ah kızlar çok üzüldüm çok bereketli bi topikti Rabbim tez vakkite kucağımızı doldursun hepimiz neredeyse pozitifi aldık ama çoğumuzun kimyasal oldu anlayamadım bi türlü ya kimyasal ayı mı bu ne?
Bende anlayamadım neden kimyasal oldu çözemedim. Detaylı konuşacağız bakalım

Bende elendim sonucum negatif
Geçmiş olsun canım. Bende yarın yeniden kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı umudunu kaybetme. Doğal yolla olması için takviye almayı düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bol su düzenli uyku. Benim iki kere doğal oldu belki yine olur.

Teşekkür ederim hersey Allahtan bizim yasimiz çok genç degil kendimizi maddi manevi hizlica toplaryabilirsek 4.icin baslariz bizim dogal yol ile olmuyor iki tüpümüde aldilar benim tüp bebekten baska sansimiz yok dilerim senin hemen dogal yolla olur rabbim hayırlısıni nasip etsin

Ayrica inşallah yarinki sonucun katlanatak artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…