Geçmiş olsunBüyük ihtimalle öyle olacak. Bugün 11. Gün transferden sonra. Bu değer kimyasal belirtisi yine de pazar gününü bekleyeceğim. İlaçlarım da bitiyor pazar yenilerini almam muhtemelen.
İkinciye verdin mi kan. Ben pazar günü vereceğim. Ufakta olsa artma ihtimali var diyorlar ama bilmiyorum ne olacak. İkinci kan da kesin belli olur mu acaba? İlaçlarım bitiyor pazaraGeçmiş olsunbenimde öyle oldu değer düşğk gelince anladım aslında kimyasal olduğunu. bugün bunu bilerek gittim öyle oldu
İlk kan testinden sonra serum yedim. Öğrendiğinde pozitif olunca yemem gerekiyordu. Sonra kan iğnem bitmişti onları aldım yaptım. 2. Kanı da verdim değerim düştü .İkinciye verdin mi kan. Ben pazar günü vereceğim. Ufakta olsa artma ihtimali var diyorlar ama bilmiyorum ne olacak. İkinci kan da kesin belli olur mu acaba? İlaçlarım bitiyor pazara
Yani ilaçlar 3. Kandan sonra mı kesiliyor.İlk kan testinden sonra serum yedim. Öğrendiğinde pozitif olunca yemem gerekiyordu. Sonra kan iğnem bitmişti onları aldım yaptım. 2. Kanı da verdim değerim düştü .
3. Kanda ise değer düştüyse iyice ilaçlar kesilecek
Benim 5. Gün embriyosuydu. 11. Gün kan verdim orada anladım değerimin çok düşük olduğunu.
Maalesef 2 katı artmadı. Kendimi hazırlayarak bugün gidip kan verdim. Kimyasal olduğunu anladım.
bende kan verdim bugün değerim 13.50 çıktı. Hepimiz aynıyız inan yorulduk iğnelerden ilaçlardan 8 ay oldu tedavideyim ve elimde hiçbirşey kalmadı. 2 embriyom vardı ikisi de transfer edildi.Merhaba arkadaşlar bugün kan testi verdim...malesef ki negatif tutmamış ...elimde kalan günlerdir çektiğim ağrı sancı ilaç igneler
Sağol canm sanada geçmiş olsun nasip yani demekki çift çizgiyi görünce de sevinemeyecegizGeçmiş olsun canım benimde öyle oldu
Benim doktorum öyle uygun görmüş evetYani ilaçlar 3. Kandan sonra mı kesiliyor.
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bugün kan testi verdim...malesef ki negatif tutmamış ...elimde kalan günlerdir çektiğim ağrı sancı ilaç igneler
Bende anlayamadım neden kimyasal oldu çözemedim. Detaylı konuşacağız bakalımAh kızlar çok üzüldüm çok bereketli bi topikti Rabbim tez vakkite kucağımızı doldursun hepimiz neredeyse pozitifi aldık ama çoğumuzun kimyasal oldu anlayamadım bi türlü ya kimyasal ayı mı bu ne?
Amin canım bol bol dua ediyorum her gece hepimiz içinAh kızlar çok üzüldüm çok bereketli bi topikti Rabbim tez vakkite kucağımızı doldursun hepimiz neredeyse pozitifi aldık ama çoğumuzun kimyasal oldu anlayamadım bi türlü ya kimyasal ayı mı bu ne?
Ben varım sanırım ama daha kese görmeye gitmedim. En kısa zamanda en kolayından Rabbim size de nasip etsinAramızda suan hamıle olan var mı
Geçmiş olsun canım. Bende yarın yeniden kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı umudunu kaybetme. Doğal yolla olması için takviye almayı düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bol su düzenli uyku. Benim iki kere doğal oldu belki yine olur.Bende elendim sonucum negatif
Teşekkür ederim hersey Allahtan bizim yasimiz çok genç degil kendimizi maddi manevi hizlica toplaryabilirsek 4.icin baslariz bizim dogal yol ile olmuyor iki tüpümüde aldilar benim tüp bebekten baska sansimiz yok dilerim senin hemen dogal yolla olur rabbim hayırlısıni nasip etsinGeçmiş olsun canım. Bende yarın yeniden kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı umudunu kaybetme. Doğal yolla olması için takviye almayı düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bol su düzenli uyku. Benim iki kere doğal oldu belki yine olur.
Ayrica inşallah yarinki sonucun katlanatak artmıştırGeçmiş olsun canım. Bende yarın yeniden kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı umudunu kaybetme. Doğal yolla olması için takviye almayı düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bol su düzenli uyku. Benim iki kere doğal oldu belki yine olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?