Hayırlısı olsun inşallah elbet pozitifi göreceğiz canım . Benimde sağ tüpüm tıkalı, sol açık başka bir şey yok. Bende biraz ara verip doğal denemek istiyorum. Geride 2 embriyom var ama maddi manevi yoruldum.Geçmiş olsun canım. Bende yarın yeniden kan vereceğim. Hakkımızda hayırlısı umudunu kaybetme. Doğal yolla olması için takviye almayı düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bol su düzenli uyku. Benim iki kere doğal oldu belki yine olur.
Geçmiş olsun canım. Geride embriyon kaldı mı? Bende genç değilim 40 yaşındayım. Ancak maddi manevi yıprandık. Yeniden tedavi düşünmüyoruz. İnşallah yeniden doğal yolla verir rabbim.Teşekkür ederim hersey Allahtan bizim yasimiz çok genç degil kendimizi maddi manevi hizlica toplaryabilirsek 4.icin baslariz bizim dogal yol ile olmuyor iki tüpümüde aldilar benim tüp bebekten baska sansimiz yok dilerim senin hemen dogal yolla olur rabbim hayırlısıni nasip etsin
36 yasindayiz geride embriyo yok malesef ssk gecen tup bebek merkezinde başladık ilaclari alirken daha uygun oluyor bu tedavinin borclarini bitirdigimizde artik yeniden düşünebiliriz ozamana kadar zaten yedigime ictigime dikkat ediyordum da daha fazla ozen gostericem artik bilmiyorum daha fazla ne yapabilirsem maddi manevi cok zor Allah yardimcimiz olsun kolaylikla hayırlısıni nasip etsin inşallah.Geçmiş olsun canım. Geride embriyon kaldı mı? Bende genç değilim 40 yaşındayım. Ancak maddi manevi yıprandık. Yeniden tedavi düşünmüyoruz. İnşallah yeniden doğal yolla verir rabbim.
Amin canım Allah yardımcımız olsun. Bizde herşey ekstra doktor, ilaç, ssk yok maalesef. Üstelik yol masrafım da oldu. Sonuç pozitif olsaydı yine umrumda olmazdı da böyle olması sanki herşey boşuna yaşandı gibi geliyor. Yine de isyan etmiyorum vardır sebebi36 yasindayiz geride embriyo yok malesef ssk gecen tup bebek merkezinde başladık ilaclari alirken daha uygun oluyor bu tedavinin borclarini bitirdigimizde artik yeniden düşünebiliriz ozamana kadar zaten yedigime ictigime dikkat ediyordum da daha fazla ozen gostericem artik bilmiyorum daha fazla ne yapabilirsem maddi manevi cok zor Allah yardimcimiz olsun kolaylikla hayırlısıni nasip etsin inşallah.
Çok zor gerçekten şaşıriyorum artik ne yapacağımı ben bilemiyorum hakkimizda hayırlı olsun inşallah emeklerimizin karsiligini en guzel şekilde alalimAmin canım Allah yardımcımız olsun. Bizde herşey ekstra doktor, ilaç, ssk yok maalesef. Üstelik yol masrafım da oldu. Sonuç pozitif olsaydı yine umrumda olmazdı da böyle olması sanki herşey boşuna yaşandı gibi geliyor. Yine de isyan etmiyorum vardır sebebi
Ben daha Salı günü transfer olcamBen varım sanırım ama daha kese görmeye gitmedim. En kısa zamanda en kolayından Rabbim size de nasip etsin
İnşaallah tutunur bebeğinizBen daha Salı günü transfer olcam
Ben yeni fiyat aldım hesaplarımıza göre pgd dahil neredeyse 250-270 bin arası tutacak gibi duruyorMerhaba umarım yavrunuza bir an önce kolaylıkla kavuşursunuz. Ben 4 kez düşük yaptım sonunda tüm testlerimiz yapıldı ve translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim doktorlar pgt bakılmış tüp bebek öneriyor ama şu an güncel fiyatları öğrenemedim bir türlü
Her şey dahil ne kadar ücret ödediniz hastanenize acaba?
2 defa Rahim filmi yumurta çatlatma vs orada tam 120 bin harcadık. Sonra tüp bebek süreci başladı. Opu işlemine kadsr ilaçlar 40 bin. Opu işlemi 118.500, opu sonrası kontroller ve ilaçlarım 30 bin, transfer için embriyo glue kasılma iğnesi 14500, sonrasında dondurma çözdürme işlemi 52 bin, ilaçlar 9 bin tl tuttu. İlk deneme ilk transfer çift embriyo. Ve yaşanan kısa bir pozitif sevinci. Ardından gelen biyokimyasal gebelik. Bugün değer 5’in altına düştü. İlaçları kestik 7-10 gün içerisinde regl olacakmışım. Sonrasına bakıcam ne zaman iyi hissedersem geride kalan 2 embriyoyu transfer ettireceğim . Hayırlısı. Süreç zor yorucuBen yeni fiyat aldım hesaplarımıza göre pgd dahil neredeyse 250-270 bin arası tutacak gibi duruyor
Nerede yaptırdınız acaba ne kadar yüksek maliyetleri olmuş size çok büyük paralar gerçekten2 defa Rahim filmi yumurta çatlatma vs orada tam 120 bin harcadık. Sonra tüp bebek süreci başladı. Opu işlemine kadsr ilaçlar 40 bin. Opu işlemi 118.500, opu sonrası kontroller ve ilaçlarım 30 bin, transfer için embriyo glue kasılma iğnesi 14500, sonrasında dondurma çözdürme işlemi 52 bin, ilaçlar 9 bin tl tuttu. İlk deneme ilk transfer çift embriyo. Ve yaşanan kısa bir pozitif sevinci. Ardından gelen biyokimyasal gebelik. Bugün değer 5’in altına düştü. İlaçları kestik 7-10 gün içerisinde regl olacakmışım. Sonrasına bakıcam ne zaman iyi hissedersem geride kalan 2 embriyoyu transfer ettireceğim . Hayırlısı. Süreç zor yorucumaddi ve manevi her açıdan. Ücretler değişebilir yapılan işleme ya da merkeze göre. Bizimkiler böyle tuttu kalem kalem yazdım şehir dışından gelinc bir de konaklama, yol daha da çok harcadık. İnşallah sonu güzel olur. Biraz dinleneceğim. Artık kan alamıyorlar delik teşik oldum. Göbeğim öyle kollarım mos mor. Bu sıcakta uzun gömlek giyip işe gidiyorum . İyi ki çalışıyorum da oyalanıyorum dedim. Ne tam sevindik ne tam ağladık. 2 sonucunu da maaa başında çalışırken öğrendim. Umarım herkes bir gün bebeğine kavuşur. Bu torpil en azından iyi geldi. Benim gibi maalesef olumsuzluk yaşayanlar oldu. İnşallah pozitifleri bir gün görürüz. Pozitif olanlar da sağlıkla kavuşur bebeklerine.
Benim böyle sağ kasığım battı transfer olduktan bir kaç gün sonra özellikle sağ bacağımda uzanırken bile farkettiğim garip şeyler oluyordu kasılıyordu komple sağ tarafım sanki. Yarın kan vercem test günüm. Ama ben dayanamayıp erken test yaptım zaten, pozitif. İnşallah yarına katlanarak uçar sonucum. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyarız umarımMerhaba kızlar ne durumdasınız 18 eylülde çift transfer oldum bende beklemedeyim bolca dinleniyorum ama sağ kasığım batıyor şimdiden ilaçlar etkisini veriyor
Ayyy inşallah göğüs hassasiyeti vrmıydı ? Hayırlısı olsun tekmi verildi çiftmiBenim böyle sağ kasığım battı transfer olduktan bir kaç gün sonra özellikle sağ bacağımda uzanırken bile farkettiğim garip şeyler oluyordu kasılıyordu komple sağ tarafım sanki. Yarın kan vercem test günüm. Ama ben dayanamayıp erken test yaptım zaten, pozitif. İnşallah yarına katlanarak uçar sonucum. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyarız umarım
Evet göğüslerim aşırı ağrıyor ve şişAyyy inşallah göğüs hassasiyeti vrmıydı ? Hayırlısı olsun tekmi verildi çiftmi
Kaçıncı günde şişme oldu benim erkenmi acaba 3. Günündeyim sizin o zamanmı başladı acaba bende şu an şişme yok şüpheliyim ilk bebeğimde de göğüs şişme olmuştu pozitifti sonra kaybettim ama hatırlamıyorum kaçıncı günde başladığınıEvet göğüslerim aşırı ağrıyor ve şiş
İlaçlara bağlı da şişlik oluyor o yüzden bence belirti aramakya yanlış. Ben regli olacağım zamanda şişiyor çünkü. İnanın ne zaman şişti hiç farkında değilimKaçıncı günde şişme oldu benim erkenmi acaba 3. Günündeyim sizin o zamanmı başladı acaba bende şu an şişme yok şüpheliyim ilk bebeğimde de göğüs şişme olmuştu pozitifti sonra kaybettim ama hatırlamıyorum kaçıncı günde başladığını
Merhaba bende de aynısı oldu transferden sonra sağ kasıkta ağrı oldu, ilk günler yürüyüş yapıyordum hep sağ kısımda kasılma hissettim ya da uzanırken sağ bacakta ağrı kasılmalar oluyordu, hafif hafif devam etti özellikle kan testinde pozitif görmeden 2 gün önce de regl olacak gibi ağrı oldu, 15 er saniye sürüp geçiyordu. Sağ kasık ağrısı da eklentiydi. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız, katlanarak yükselen pozitifler sizinle olsunBenim böyle sağ kasığım battı transfer olduktan bir kaç gün sonra özellikle sağ bacağımda uzanırken bile farkettiğim garip şeyler oluyordu kasılıyordu komple sağ tarafım sanki. Yarın kan vercem test günüm. Ama ben dayanamayıp erken test yaptım zaten, pozitif. İnşallah yarına katlanarak uçar sonucum. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın inşallah sizinde güzel haberlerinizi duyarız umarım
Merhaba kızlar ne durumdasınız 18 eylülde çift transfer oldum bende beklemedeyim bolca dinleniyorum ama sağ kasığım batıyor şimdiden ilaçlar etkisini veriyor
İnşallah canım Allah razı olsun bu haberi almaya çok ihtiyacımız var moral olsun bizlere umarımMerhaba bende de aynısı oldu transferden sonra sağ kasıkta ağrı oldu, ilk günler yürüyüş yapıyordum hep sağ kısımda kasılma hissettim ya da uzanırken sağ bacakta ağrı kasılmalar oluyordu, hafif hafif devam etti özellikle kan testinde pozitif görmeden 2 gün önce de regl olacak gibi ağrı oldu, 15 er saniye sürüp geçiyordu. Sağ kasık ağrısı da eklentiydi. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız, katlanarak yükselen pozitifler sizinle olsun
Aramızda bir gün var hayırlı sonuçlar alalımMerhaba kızlar bende ayın 18 de transfer oldum beklemedeyim bol bol yatıp dinleniyorum sizlerde durumlar nasıl belirtiler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?