Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İnşallah ilki ikizdi 7. Haftada kürtajla anlındılar inşallah bu güzel sonuçlanır kasık batma veya belirti varmı acaba?
Hayırlısı olsun hakkında benim 3. Gün embriyosu şuanda çok bir belirti yok kasıklarda ara ara oluyor ama o ilactanda olabilir göğüs hassasiyeti var oda ilactanda olabilir bi var diyroum bi yok bakalım artık ssende var mi

Sağol canım seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberi burada paylaşırız benimde yok göğüs hassasiyeti sadece sağ kasık batması var şimdilik oda ilaçtandır

Sağol canım seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberi burada paylaşırız benimde yok göğüs hassasiyeti sadece sağ kasık batması var şimdilik oda ilaç tandır
Amin canım inşallah evet işte ilaçlar olmasa bişeyler bulacağız ama olmuyor yani ne kullanıyorsunuz ilaç olark

Maşallah baya yüksek alıyorsunuz dozları Rabbim sebep eylesin inşallah
İnşallah hepimizin siz nasıl alıyorsunuz Salı progestan test vereceğim bakalım doktorum 15 in altı gelirse sonuç iğne vereceğini söylemişti önceki transferimde 7,52 gelmişti iğne vermişti göbekten bakalım inşallah bu sefer 11 in üstü çıksa bile süper olurdu

Benim estrofem hap sabah öğle akşam Progestan fitil Sabah 2 akşam 2 prolutex iğne göbekten günde bi defa ecopirin kan sulandırıcı bi defa regenesis Max folik asit bi defa ben transfer günü Progestan baktırdım 14.60 tı benimde ikinci transferim diğerinde 15.30 du

Bende bugün regli olcam gibi sancım var. Benzer şeyler yaşamışız, herkese nasip olur umarım. Çok teşekkür ederim

Sizinde çokmuş inşallah sefasını sürmek nasip olsun

Kan verdin mi

Evet ben kullanıyorum canım impryl yumurta toplama işleminde kullanmıştım redostimi de transferden 1 gün önce kestim ama omega 3 Ü hala kullanınıyorum
Bana da rexomega diye serum verilmişti arkadaşlar. Bahçeci de. Tutması için çok faydalı falan demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…