- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Amin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizin ilk deneme miAramızda bir gün var hayırlı sonuçlar alalım
5. Gün embriyosu çift verildi 2. Transferim ilki tuttu kalbi durduAmin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizin ilk deneme mi
Ya nasibi yokmuş inşallah bunda hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız belkide ikiz olur belki :-)5. Gün embriyosu çift verildi 2. Transferim ilki tuttu kalbi durdu
İnşallah ilki ikizdi 7. Haftada kürtajla anlındılar inşallah bu güzel sonuçlanır kasık batma veya belirti varmı acaba?Ya nasibi yokmuş inşallah bunda hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız belkide ikiz olur belki :-)
Progestan testi vericekmsnzİnşallah ilki ikizdi 7. Haftada kürtajla anlındılar inşallah bu güzel sonuçlanır kasık batma veya belirti varmı acaba?
Hayırlısı olsun hakkında benim 3. Gün embriyosu şuanda çok bir belirti yok kasıklarda ara ara oluyor ama o ilactanda olabilir göğüs hassasiyeti var oda ilactanda olabilir bi var diyroum bi yok bakalım artık ssende var miİnşallah ilki ikizdi 7. Haftada kürtajla anlındılar inşallah bu güzel sonuçlanır kasık batma veya belirti varmı acaba?
Sağol canım seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberi burada paylaşırız benimde yok göğüs hassasiyeti sadece sağ kasık batması var şimdilik oda ilaçtandırHayırlısı olsun hakkında benim 3. Gün embriyosu şuanda çok bir belirti yok kasıklarda ara ara oluyor ama o ilactanda olabilir göğüs hassasiyeti var oda ilactanda olabilir bi var diyroum bi yok bakalım artık ssende var mi
Amin canım inşallah evet işte ilaçlar olmasa bişeyler bulacağız ama olmuyor yani ne kullanıyorsunuz ilaç olarkSağol canım seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberi burada paylaşırız benimde yok göğüs hassasiyeti sadece sağ kasık batması var şimdilik oda ilaç tandır
Imom decavit progestan fitil günde 6 tane coraspirin estrofem 4 adet ve troid hastasıyım aç karınla eutrox ilaç alıyorumAmin canım inşallah evet işte ilaçlar olmasa bişeyler bulacağız ama olmuyor yani ne kullanıyorsunuz ilaç olark
Maşallah baya yüksek alıyorsunuz dozları Rabbim sebep eylesin inşallahImom decavit progestan fitil günde 6 tane coraspirin estrofem 4 adet ve troid hastasıyım aç karınla eutrox ilaç alıyorum
İnşallah hepimizin siz nasıl alıyorsunuz Salı progestan test vereceğim bakalım doktorum 15 in altı gelirse sonuç iğne vereceğini söylemişti önceki transferimde 7,52 gelmişti iğne vermişti göbekten bakalım inşallah bu sefer 11 in üstü çıksa bile süper olurduMaşallah baya yüksek alıyorsunuz dozları Rabbim sebep eylesin inşallah
Benim estrofem hap sabah öğle akşam Progestan fitil Sabah 2 akşam 2 prolutex iğne göbekten günde bi defa ecopirin kan sulandırıcı bi defa regenesis Max folik asit bi defa ben transfer günü Progestan baktırdım 14.60 tı benimde ikinci transferim diğerinde 15.30 duİnşallah hepimizin siz nasıl alıyorsunuz Salı progestan test vereceğim bakalım doktorum 15 in altı gelirse sonuç iğne vereceğini söylemişti önceki transferimde 7,52 gelmişti iğne vermişti göbekten bakalım inşallah bu sefer 11 in üstü çıksa bile süper olurdu
Bende bugün regli olcam gibi sancım var. Benzer şeyler yaşamışız, herkese nasip olur umarım. Çok teşekkür ederimMerhaba bende de aynısı oldu transferden sonra sağ kasıkta ağrı oldu, ilk günler yürüyüş yapıyordum hep sağ kısımda kasılma hissettim ya da uzanırken sağ bacakta ağrı kasılmalar oluyordu, hafif hafif devam etti özellikle kan testinde pozitif görmeden 2 gün önce de regl olacak gibi ağrı oldu, 15 er saniye sürüp geçiyordu. Sağ kasık ağrısı da eklentiydi. İnşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız, katlanarak yükselen pozitifler sizinle olsun
Sizinde çokmuş inşallah sefasını sürmek nasip olsunBenim estrofem hap sabah öğle akşam Progestan fitil Sabah 2 akşam 2 prolutex iğne göbekten günde bi defa ecopirin kan sulandırıcı bi defa regenesis Max folik asit bi defa ben transfer günü Progestan baktırdım 14.60 tı benimde ikinci transferim diğerinde 15.30 du
Canım benım 23 eylülde senden sonra22 eylülde transfer olacak var mııı
Amin inşallahSizinde çokmuş inşallah sefasını sürmek nasip olsun
Kan verdin miAmin canım Allah yardımcımız olsun. Bizde herşey ekstra doktor, ilaç, ssk yok maalesef. Üstelik yol masrafım da oldu. Sonuç pozitif olsaydı yine umrumda olmazdı da böyle olması sanki herşey boşuna yaşandı gibi geliyor. Yine de isyan etmiyorum vardır sebebi
Bana da rexomega diye serum verilmişti arkadaşlar. Bahçeci de. Tutması için çok faydalı falan demişlerdiEvet ben kullanıyorum canım impryl yumurta toplama işleminde kullanmıştım redostimi de transferden 1 gün önce kestim ama omega 3 Ü hala kullanınıyorum
Benimde nasipse 23 üCanım benım 23 eylülde senden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?