Neler yapıyorsunuzBende dün transfer oldum
Neler yapıyorsunuz hanımlar bende az bir bel ağrısı var çok azBende bugün transfer oldumrabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Benimde bel ağrım var ara ara kasık ağrısı yada batması gibi oluyor bakalım bunlar hepsi ilactanda olabilirNeler yapıyorsunuz hanımlar bende az bir bel ağrısı var çok az
Merhaba çok üzüldümBenim irenbe tüp bebek merkezinde 2 sene önce 5. Gün embrıyosuydu 5 aylık olunca erken doğumdan kaybettim kızımı
Ben çok sık lavaboya kalkıyorum bugün gece hastabezi kullandım sürekli gitmeyeyim diye sizde oluyormuBenimde bel ağrım var ara ara kasık ağrısı yada batması gibi oluyor bakalım bunlar hepsi ilactanda olabilir
Sürekli idarara sıkışıklık oluyor ama çok su tüketiyorum ben kan akışı hizlansin diye 3-4 litre felan diğer türlü çok fazla olmuyor ama kalkmaniz daha iyi o kadarlikta kalk bence ki kan akışı için faydası çok bide yeme içme düzeni felan nasıl yapıyorsunuzBen çok sık lavaboya kalkıyorum bugün gece hastabezi kullandım sürekli gitmeyeyim diye sizde oluyormu
Dün et haşlaması yaptık onu yedim kuru kayısı incir kabak çekirdeği avakado öğlen yine haşlama yedim doğal akşam balık yemeyi düşünüyorum sürekli acikiyorum pilav yemiyorum ekmeği çok az tükettimSürekli idarara sıkışıklık oluyor ama çok su tüketiyorum ben kan akışı hizlansin diye 3-4 litre felan diğer türlü çok fazla olmuyor ama kalkmaniz daha iyi o kadarlikta kalk bence ki kan akışı için faydası çok bide yeme içme düzeni felan nasıl yapıyorsunuz
Ya hiç bişey yapmadım dün eve gelince bi bulaşık makinesi boşaltım onun dışında hiç bişey yapmadım şimdi yatıyorum sabahtan beri siz neler yapıyorsunuzNeler yapıyorsunuz
İsrael aruha gıdıyorum ben ama tüm işlemleri orda yapıyorMerhaba çok üzüldümbende irenbedeyim doktorunuz kim acaba
Ama doktorlar eğilmeyin ve birşeye uzanmaya çalışmayın dıyolar yani dolaptan bısey almak için uzanmayın diyorlarYa hiç bişey yapmadım dün eve gelince bi bulaşık makinesi boşaltım onun dışında hiç bişey yapmadım şimdi yatıyorum sabahtan beri siz neler yapıyorsunuz
Anladım inşallah olumlu sonuçlar alıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahİsrael aruha gıdıyorum ben ama tüm işlemleri orda yapıyor
Amin sizde inşallahAnladım inşallah olumlu sonuçlar alıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Erhan hoca ertesi günü işe baslıcaksın dedi bana. Ben evde dinlenin dedim kesinlikle hayır dedi. Diğer tüp bebekte pandemiydi o yüzden evdeydim ama sürekli yürüyüş yapıyordum. Kafam karıştı şimdi. Acaba çalismasamiydimBen ilk transferimdede hep yatim tuvalet dışında kalkmadım bi kalkıp evde dolanıp geri uzandım kan hizlansin diye o kadar elhamdülillah olumlu olmuştu şimdi bu transferimdede aynısını yapıyorum inşallah yine olumlu olur
Bana da 3 gün dinlen sonra rutin iş yap dedilerErhan hoca ertesi günü işe baslıcaksın dedi bana. Ben evde dinlenin dedim kesinlikle hayır dedi. Diğer tüp bebekte pandemiydi o yüzden evdeydim ama sürekli yürüyüş yapıyordum. Kafam karıştı şimdi. Acaba çalismasamiydim
Benim doktorum işte günlük yaşantına devam ede bilirsin dedi ama bu sefer bişey yapmayacağım yerleştirdikten sonra da bi pişmanlık duydum tabi ama işe giden arkadaşlar falan var bişey olacağını düşünmüyorum siz neler yaptınızAma doktorlar eğilmeyin ve birşeye uzanmaya çalışmayın dıyolar yani dolaptan bısey almak için uzanmayın diyorlar
Bana transferi yaptıktan sonra bu gün ve yarın dinlen sonrasinda ağır bişey kaldırmadan kendini yormadan ufak yürüyüşlerle günlük hayatına devam et dedi canm bilemiyorum artık ben ilk gebeliğimdede hep yatim dediğim gibi bakalım nasipte varsa olur inşallahErhan hoca ertesi günü işe baslıcaksın dedi bana. Ben evde dinlenin dedim kesinlikle hayır dedi. Diğer tüp bebekte pandemiydi o yüzden evdeydim ama sürekli yürüyüş yapıyordum. Kafam karıştı şimdi. Acaba çalismasamiydim
İşte o pişmanlık olmaması tutmayınca keşke dememek için yatıyorum ben hep en azından elimden gelen herşeyi her konuda yaptım derimBenim doktorum işte günlük yaşantına devam ede bilirsin dedi ama bu sefer bişey yapmayacağım yerleştirdikten sonra da bi pişmanlık duydum tabi
Ben hemen geldim lavabo harıcı kalkmıyorum kalktığım zaman da ev içinde gezip öyle gelip geri uzanıyorum ilk hamıleligimde kızımı erken doğumdan kaybettim şimdi kalkmak istesem bile kaynanam ve annem kalkma dıyolar aynı acıyı yaşamamak içinBenim doktorum işte günlük yaşantına devam ede bilirsin dedi ama bu sefer bişey yapmayacağım yerleştirdikten sonra da bi pişmanlık duydum tabi ama işe giden arkadaşlar falan var bişey olacağını düşünmüyorum siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?