Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Transferden sonra nelere dikkat ettiniz
Tamamen kafanız rahat olsun ben valla az yattım az yürüdüm ev işimi yaptım duş aldım öyle sürekli yatarak geçirmedim ve tuttu kimyasal oldu yani diyeceğim şu ki rahat olun normal hayatınıza devam edin ağır kaldırmayın istediğim gibi uyudum mesela takmayn yeter sadece

Endişelenmeyin ben neredeyse 5 haftalık olacağım hala göğüs ağrısı şişme falan yok

Transferden sonra nelere dikkat ettiniz
Ben günlük rutin hayatıma devam ettim hatta doktorum çok uzanma yatma dedi kısa yürüyüşler hareket önemli kan dolaşımı çok önemliymiş tutunması için. Ağır kaldırmıyorum ve yüksek raflara uzanmıyorum

Benimde ikinci denemem ilki tutmadı günlük hayatıma devam etmiştim şimdi korkuyorum acaba şimdi de hiç bişey yapmayıp dinlensem mi diyorum

amin.allah sabır güç versin hepimize ... kolaylıkla nasip olsun ini en sağlıklı şekilde.

Kizlar iki cizgi dikey olmaki benimkiler yatay cikti test bozuk mu?

Eklentiler

• 1000160983.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 31
Benimde ikinci denemem ilki tutmadı günlük hayatıma devam etmiştim şimdi korkuyorum acaba şimdi de hiç bişey yapmayıp dinlensem mi diyorum
Ben ilk transferimdede hep yatim tuvalet dışında kalkmadım bi kalkıp evde dolanıp geri uzandım kan hizlansin diye o kadar elhamdülillah olumlu olmuştu şimdi bu transferimdede aynısını yapıyorum inşallah yine olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…