Test günün ne zamannEvet yapsam gözükür ama cesaretim yok yapmaya kanı bekliyeyim dedim ama bilmiyorum
Öyle tabi eninde sonunda yapacağız testim yok evde eczaneden istemem lazım bakalımBesmele cek yap hadi mecbur yapacağız o testi cesaret etmen lazım olumlu düşün
İstesene yakınsa getirirlerÖyle tabi eninde sonunda yapacağız testim yok evde eczaneden istemem lazım bakalım
OlabilirGizli yap canım lavabo girme bahanesıyle
29 u pazartesiTest günün ne zamann
Senin ne zaman test günün test yok evde yoksa yapardımBiz ne zorluklardan geçtik ne umutlarla o sevince ihtiyacımız var hadi umut ol bize dualarımız sizinle test var mı yanında hennjic alamadım daha
Ben pazartesi transfer oldum kaçıncı gün bilmiyorum ki kimisi ilk günü sayıyor kimisi saymıyorSenin ne zaman test günün test yok evde yoksa yapardım
Ben 22 sinde oldum transfer 1 Ekim test günümBen pazartesi transfer oldum kaçıncı gün bilmiyorum ki kimisi ilk günü sayıyor kimisi saymıyor
Aynı gün olmusuzBen 22 sinde oldum transfer 1 Ekim test günüm
İnşallah canımBende yoldayım Allah nasip ederse saat 14.00 te transferim var lütfen bana da dua edin tek yumurtam var .pazartesi toplandı 3.günü embriyosu .canlı transfer olacak .inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz amin
Kalbini ferah tut bır an bile kötü düşünme rabbim nasip ederse olur neden olmasın dualarımız seninleBende yoldayım Allah nasip ederse saat 14.00 te transferim var lütfen bana da dua edin tek yumurtam var .pazartesi toplandı 3.günü embriyosu .canlı transfer olacak .inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz amin
Bende t5 deyim belim ağrıyor sadeceKızlar bende hiç bir belirti yok sizde var mı hele bugün bel ağrısı da yok birşey yok
ben işteyimEvde günlük işlerini yapan var mı peki
Ben sadece çok sık çıkıyorum başka belirti yokBende t5 deyim belim ağrıyor sadece
ben işteyimve çok yoğun bir yerde çalışıyorum
LavaboyaBen sadece çok sık çıkıyorum başka belirti yok
Naptın canım yaptın mı girip girip bildirimine bakıyorumSenin ne zaman test günün test yok evde yoksa yapardım
Yapmadım vallaNaptın canım yaptın mı girip girip bildirimine bakıyorum
Sizin ilkmiydiYapmadım vallabekliyorum düşünmemeye çalışıyorum 3. Gün embriyosu benimki geç tutunma felan olabilir moralimi hiç bozmim diyorum öyle işte beynimde bir ses hiç susmuyor
İnternette burgul pilav tutunmasını engelliyormus araştırdım da siz hiç baktınız mı yiyormusunuz burgul pilav falanYapmadım vallabekliyorum düşünmemeye çalışıyorum 3. Gün embriyosu benimki geç tutunma felan olabilir moralimi hiç bozmim diyorum öyle işte beynimde bir ses hiç susmuyor
Bunu ilk defa duydumİnternette burgul pilav tutunmasını engelliyormus araştırdım da siz hiç baktınız mı yiyormusunuz burgul pilav falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?