Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Biz ne zorluklardan geçtik ne umutlarla o sevince ihtiyacımız var hadi umut ol bize dualarımız sizinle test var mı yanında hennjic alamadım daha

Bende yoldayım Allah nasip ederse saat 14.00 te transferim var lütfen bana da dua edin tek yumurtam var .pazartesi toplandı 3.günü embriyosu .canlı transfer olacak .inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz amin

Bende yoldayım Allah nasip ederse saat 14.00 te transferim var lütfen bana da dua edin tek yumurtam var .pazartesi toplandı 3.günü embriyosu .canlı transfer olacak .inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz amin
Kalbini ferah tut bır an bile kötü düşünme rabbim nasip ederse olur neden olmasın dualarımız seninle

Yapmadım valla bekliyorum düşünmemeye çalışıyorum 3. Gün embriyosu benimki geç tutunma felan olabilir moralimi hiç bozmim diyorum öyle işte beynimde bir ses hiç susmuyor
İnternette burgul pilav tutunmasını engelliyormus araştırdım da siz hiç baktınız mı yiyormusunuz burgul pilav falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…