- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Benim ikinci canm ilk denemem olumlu olmuştu bi kızım var iki buçuk yaşında şimdi bu ikinci transferim inşallah yine olumlu olurSizin ilkmiydi
Ee niçin korkuyorsun test yapmaktan Allah seni kalk kız kalk hemen test yap çabuk bekliyorum ilk transferinde neler yaptın bize akıl ver bende hiç belirti yokBenim ikinci canm ilk denemem olumlu olmuştu bi kızım var iki buçuk yaşında şimdi bu ikinci transferim inşallah yine olumlu olur
Valla bilmiyorum ilk gibi heyecanlıyım sadece ilkte ne yapicam diyor insan bunda elhamdülillah kızım var diyorum neler yaptım bol bol yatıp dinlendim günde 3-4 lt su içtim sağlıklı beslendim et tavuk balık hepsini yedim bol bol avakado bal muz karıştırıp yedim rahime cok iyi geliyormuş fındık fıstık ceviz badem kabak çekirdeği hepsini günlük yemeye çalıştım ilaç saatime düzenine dikkat ettim ilk transferim Haziran ayındaydi Adana sıcağında on gün boyunca test sonucunu alana kadar asla duş almadım bunları hepsini şimdide yapıyorum belirti olarak göğüs hassasiyeti gaz bacak ağrılarım coktu bu seferde var bunlar bilmiyorum artık nasipEe niçin korkuyorsun test yapmaktan Allah seni kalk kız kalk hemen test yap çabuk bekliyorum ilk transferinde neler yaptın bize akıl ver bende hiç belirti yok
Valla bilmiyorum ilk gibi heyecanlıyım sadece ilkte ne yapicam diyor insan bunda elhamdülillah kızım var diyorum neler yaptım bol bol yatıp dinlendim günde 3-4 lt su içtim sağlıklı beslendim et tavuk balık hepsini yedim bol bol avakado bal muz karıştırıp yedim rahime cok iyi geliyormuş fındık fıstık ceviz badem kabak çekirdeği hepsini günlük yemeye çalıştım ilaç saatime düzenine dikkat ettim ilk transferim Haziran ayındaydi Adana sıcağında on gün boyunca test sonucunu alana kadar asla duş almadım bunları hepsini şimdide yapıyorum belirti olarak göğüs hassasiyeti gaz bacak ağrılarım coktu bu seferde var bunlar bilmiyorum artık nasip
YedimValla bilmiyorum ilk gibi heyecanlıyım sadece ilkte ne yapicam diyor insan bunda elhamdülillah kızım var diyorum neler yaptım bol bol yatıp dinlendim günde 3-4 lt su içtim sağlıklı beslendim et tavuk balık hepsini yedim bol bol avakado bal muz karıştırıp yedim rahime cok iyi geliyormuş fındık fıstık ceviz badem kabak çekirdeği hepsini günlük yemeye çalıştım ilaç saatime düzenine dikkat ettim ilk transferim Haziran ayındaydi Adana sıcağında on gün boyunca test sonucunu alana kadar asla duş almadım bunları hepsini şimdide yapıyorum belirti olarak göğüs hassasiyeti gaz bacak ağrılarım coktu bu seferde var bunlar bilmiyorum artık nasip
İlk transferimde 4-5 gün olmuştu bunda ikinci günden beri var bakalım belirti aramakta doğru değil çünkü bi dünya ilaç hap alıyoruz onun etkiside olabilirAyyy bende hiç bir belirti yok ilk günden mi oluştu belirtiniz
Geç döllenme felan olabilir yada tutunduysa bile sağlıkla devam etmesi için yemeye devam etmelisin benceBen ilk 3 gün yedim dediklerinizi bugün yemedim hani 48 saatte tutunuyormus ya
Yedim
Siz bence bizi dinleyin yapın test diğeri de olumlu sonuclanmisİlk transferimde 4-5 gün olmuştu bunda ikinci günden beri var bakalım belirti aramakta doğru değil çünkü bi dünya ilaç hap alıyoruz onun etkiside olabilir
Geç döllenme felan olabilir yada tutunduysa bile sağlıkla devam etmesi için yemeye devam etmelisin bence
Bakalım artık testim yok evde yapmamak için almadım pazar pazartesi kan vericem inşallahSiz bence bizi dinleyin yapın test diğeri de olumlu sonuclanmis
Aynen canm sağlıkla tutunsun inşallahDoğru bugün de kabak çekirdeği falan yemeye devam edeyim
Ara ara uykum oluyor sadece birde aşırı lavaboya çıkmıyorum çok az belimde bazen hafif ağrı oluyorBakalım artık testim yok evde yapmamak için almadım pazar pazartesi kan vericem inşallah
Sürekli uzandığm için uyku istemsizce oluyor ama uyumuyorum zaten belde aynı uzanmadan oluyor diyroum bilmiyorum ne desek artık hızlıca geçsin zamanAra ara uykum oluyor sadece birde aşırı lavaboya çıkmıyorum çok az belimde bazen hafif ağrı oluyor
Az önce çıktı sonuç.1.32 yani negatif. Hemşireyi aradım ilaçları bırakın dedi.cok düşük bir değer dedi. Umarım 10.gun erken değildir test içinBen de 14. gün vereceğim kanı. 10. gün acaba erken değil mi. En az 12. gün görmüştüm kan verenler arasında. İdrar testi hiç yapmadınız değil mi
Şimdi çıktı sonuç.1.32 değer. Hemşire bırakın ilaçları dedi. Umarım 10.gun için erken değildir bu testVerdiniz mi kan
Verdim yeni çıktı 1.32 çıktı değer. Hemşire ilaçları bırakın dedi. 10.gun 3.gun embriyosu için inşallah bu zaman erken değildir.Bence şuan ver zaten gebelik varsa kanda çıkar
Kaçıncı gün embırıyosuyduVerdim yeni çıktı 1.32 çıktı değer. Hemşire ilaçları bırakın dedi. 10.gun 3.gun embriyosu için inşallah bu zaman erken değildir.
İlk transferın miydi bır tane cocugu olan sen mıydın3.gun embriyosu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?