Az önce çıktı sonuç.1.32 yani negatif. Hemşireyi aradım ilaçları bırakın dedi.cok düşük bir değer dedi. Umarım 10.gun erken değildir test için
çok üzüldüm hayırlısı olsun canım bir sonraki sürecinde inşallah güzel haberler alırsınAz önce çıktı sonuç.1.32 yani negatif. Hemşireyi aradım ilaçları bırakın dedi.cok düşük bir değer dedi. Umarım 10.gun erken değildir test için
Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur canım Herşey Allahtan ilk transferiniz miydiVerdim yeni çıktı 1.32 çıktı değer. Hemşire ilaçları bırakın dedi. 10.gun 3.gun embriyosu için inşallah bu zaman erken değildir.
Yok ikinci transferinde. İlk transferimde 25.haftada erken doğum yaptım. 15gun küvezde kaldı kaybettik malesefRabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur canım Herşey Allahtan ilk transferiniz miydi
YaaaYok ikinci transferinde. İlk transferimde 25.haftada erken doğum yaptım. 15gun küvezde kaldı kaybettik malesef
Yok canım birkaç ay sonra tekrar deneriz. Göbeğime artık iğneler batmaz oldu. Biraz vücudum dinlensin diyorumYaaabenım kızımda 5 aylıkken öyle erken doğum yaptım 4 gün küvezde kaldı kaybettik kalan embrıyoların var mı peki
Diblenmişmiydiniz nelere dikkat ettinizYok canım birkaç ay sonra tekrar deneriz. Göbeğime artık iğneler batmaz oldu. Biraz vücudum dinlensin diyorum
Amin aminAyy ben iyice farklı oldum ya inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı güzel sonuçlar aldirir
Kaç yaşındasın ve ilk transfer miAyy ben iyice farklı oldum ya inşallah Rabbim tez zamanda hayırlı güzel sonuçlar aldirir
25 ve evetKaç yaşındasın ve ilk transfer mi
Doktorun söylediklerine göre hareket ettim. Yedikkerim ictiklerim. Bir önceki transferdeki gibi aynı şeyleri yaptım. Kısmet böyleymiş. İnşallah tüm kalbimle bu yolda uğraşan tüm kadınların emeklerinin karşılığını alması için çok dua ediyorum. Sizin sonuçlarınız inşallah çok güzel olurDiblenmişmiydiniz nelere dikkat ettiniz
Seninkinide çok merak ediyorum yaKaç yaşındasın ve ilk transfer mi
Sorun ne neden olmuyor25 ve evet
Teşekkür ederim benim 27 yaş ilk transferde 23 tüSeninkinide çok merak ediyorum ya
Çok teşekkür ederim ben bu tüp bebek yaşlarının bu kadar düştüğünü görünce çok üzüldüm ben 31 yaşındayım ve 3 senelik evliyim gıttıgım doktora 20 yaşında kız gelmişti tüp bebek için yani rabbim kucağımızı boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bir sonraki tüp bebegınde ikizlerin olur bu cektıgın sıkıntılar gider hatırlamazsın inşallahDoktorun söylediklerine göre hareket ettim. Yedikkerim ictiklerim. Bir önceki transferdeki gibi aynı şeyleri yaptım. Kısmet böyleymiş. İnşallah tüm kalbimle bu yolda uğraşan tüm kadınların emeklerinin karşılığını alması için çok dua ediyorum. Sizin sonuçlarınız inşallah çok güzel olur
Bence sorun neden olmuyor demen bile üzücü bırdakılerin hepsi doğal yolla hamıle kalamayıp tüp bebek yapan insanlarız rabbim nasip etmeyınce elimizden bısey gelmez kiSorun ne neden olmuyor
Tabiki de Kadere inancım sonsuz ve tabiki nasip işi o anlamda sormadım hani eşten mi yada pcos felan mi diye sordum sonuçta hepimizde bı sıkıntı bi sorun var ki olmuyor değil miBence sorun neden olmuyor demen bile üzücü bırdakılerin hepsi doğal yolla hamıle kalamayıp tüp bebek yapan insanlarız rabbim nasip etmeyınce elimizden bısey gelmez ki
Haklısın inşallah bir baktın bır ay sonra kendıliginden hamıle kalır bize yazarsınYok canım birkaç ay sonra tekrar deneriz. Göbeğime artık iğneler batmaz oldu. Biraz vücudum dinlensin diyorum
Benim bi çocugu olanİlk transferın miydi bır tane cocugu olan sen mıydın
Vala benım pcos eşimde sorun yok yumurta büyütme hapları bende etki etmeyınce doktorum tüp bebek dedi bizde öyle başladıkTabiki de Kadere inancım sonsuz ve tabiki nasip işi o anlamda sormadım hani eşten mi yada pcos felan mi diye sordum sonuçta hepimizde bı sıkıntı bi sorun var ki olmuyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?