Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Az önce çıktı sonuç.1.32 yani negatif. Hemşireyi aradım ilaçları bırakın dedi.cok düşük bir değer dedi. Umarım 10.gun erken değildir test için
Az önce çıktı sonuç.1.32 yani negatif. Hemşireyi aradım ilaçları bırakın dedi.cok düşük bir değer dedi. Umarım 10.gun erken değildir test için
çok üzüldüm hayırlısı olsun canım bir sonraki sürecinde inşallah güzel haberler alırsın

Yaaa benım kızımda 5 aylıkken öyle erken doğum yaptım 4 gün küvezde kaldı kaybettik kalan embrıyoların var mı peki
Yok canım birkaç ay sonra tekrar deneriz. Göbeğime artık iğneler batmaz oldu. Biraz vücudum dinlensin diyorum

Diblenmişmiydiniz nelere dikkat ettiniz
Doktorun söylediklerine göre hareket ettim. Yedikkerim ictiklerim. Bir önceki transferdeki gibi aynı şeyleri yaptım. Kısmet böyleymiş. İnşallah tüm kalbimle bu yolda uğraşan tüm kadınların emeklerinin karşılığını alması için çok dua ediyorum. Sizin sonuçlarınız inşallah çok güzel olur

Çok teşekkür ederim ben bu tüp bebek yaşlarının bu kadar düştüğünü görünce çok üzüldüm ben 31 yaşındayım ve 3 senelik evliyim gıttıgım doktora 20 yaşında kız gelmişti tüp bebek için yani rabbim kucağımızı boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bir sonraki tüp bebegınde ikizlerin olur bu cektıgın sıkıntılar gider hatırlamazsın inşallah

Bence sorun neden olmuyor demen bile üzücü bırdakılerin hepsi doğal yolla hamıle kalamayıp tüp bebek yapan insanlarız rabbim nasip etmeyınce elimizden bısey gelmez ki
Tabiki de Kadere inancım sonsuz ve tabiki nasip işi o anlamda sormadım hani eşten mi yada pcos felan mi diye sordum sonuçta hepimizde bı sıkıntı bi sorun var ki olmuyor değil mi

Tabiki de Kadere inancım sonsuz ve tabiki nasip işi o anlamda sormadım hani eşten mi yada pcos felan mi diye sordum sonuçta hepimizde bı sıkıntı bi sorun var ki olmuyor değil mi
Vala benım pcos eşimde sorun yok yumurta büyütme hapları bende etki etmeyınce doktorum tüp bebek dedi bizde öyle başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…