Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benimde crp yükselmiş antibiyotik kullanmam lazım ama riske atmadı doktor bekleyelim 3 gün sonra gel hem kana da bakarız dediHayır canım olmaz ben ilk hamileligimde antıbıyotık bıle kullandım
Biz hepimiz test günü bekliyoruzMerhaba bende 7 Eylül tatnsfer olacağım şu an e2 degerim 250 sizlerin kac
Hiç telaş etme bırsey olmaz hamılelerin kullandığı antıbıyoktıkler var ben ayrıca 17 gün hastanede yattığımda sabah akşam antıbıyotık yedım crp yükseklıgınden ama eve kimseyi alma yani çok kalabalık olmasın evın kıyafetlerini eşinle ayrı yıka bol bol meyve yeYa benimde crp yükselmiş antibiyotik kullanmam lazım ama riske atmadı doktor bekleyelim 3 gün sonra gel hem kana da bakarız dedi
3.cu denemeniz cıft embriyo mu transfer edildi benımde 30 Eylül de 3.cu transferım yapıldı ve cıft embrıyoBenim 3 cü denemem artık okadar yoruldum ki inşallah bu sefer olsun ya
Dondurulmuş yok canım taze transfer zaten 2 tane oldu 2 sinide transfer etti hocaDondurulmuş var mıydı hep sar baştan mı yaptın o daha çok yoruyormuş
Evet çift 25 Eylül'de 5 günlük3.cu denemeniz cıft embriyo mu transfer edildi benımde 30 Eylül de 3.cu transferım yapıldı ve cıft embrıyo
Benim daha 3. GünEn çık benimde sol bazen sağ kasıgıma ağrı giriyor senin gebelik kesinleşti mi
Zaman hıc gecmıyor hennuz 2 gun oldu sız nasıl dayanıyorsunuzEvet çift 25 Eylül'de 5 günlük
Yapacak bişey varmı canım söyle onu yapakZaman hıc gecmıyor hennuz 2 gun oldu sız nasıl dayanıyorsunuz
Hele bi olsun da sano ondan sonra onları düşünelimAyyy kızlar inşallah hepimizin ikizleri olur sağlıkla ilerler sonra isimleri konuşuruz burda sonra doğum sonra ek gıda uyumuyor bebişler dıye şıkayet ederiz![]()
Valla keşke bilsemYapacak bişey varmı canım söyle onu yapak![]()
Olur canım neden olmasın sen neden ümitsizliğe kapılısaaaanHele bi olsun da sano ondan sonra onları düşünelim
Sabah ilk test canımı sıktı ya içine ettiğimOlur canım neden olmasın sen neden ümitsizliğe kapılısaaaan![]()
Şimdiden en erken ne zaman test yapsam görünür dıye dusunuyorumYok işte![]()
T+6Şimdiden en erken ne zaman test yapsam görünür dıye dusunuyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun. Yok yapmadım aklımdan bi geciyor yapmak ama cesaret edemiyorum nedense. İlk zamanlar bel ve kasık agrım coktu sonra gecti dün gece ve bugün sabah mide bulantısıyla uyandım ilacların etkisi olabilir birde sıcak basması terletiyor beni.Hayırlı olsun test yaptınmı seninle aynı gün transfer olmuşuz