• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ya benimde crp yükselmiş antibiyotik kullanmam lazım ama riske atmadı doktor bekleyelim 3 gün sonra gel hem kana da bakarız dedi
Hiç telaş etme bırsey olmaz hamılelerin kullandığı antıbıyoktıkler var ben ayrıca 17 gün hastanede yattığımda sabah akşam antıbıyotık yedım crp yükseklıgınden ama eve kimseyi alma yani çok kalabalık olmasın evın kıyafetlerini eşinle ayrı yıka bol bol meyve ye

Ayyy kızlar inşallah hepimizin ikizleri olur sağlıkla ilerler sonra isimleri konuşuruz burda sonra doğum sonra ek gıda uyumuyor bebişler dıye şıkayet ederiz 😂😂😂❤️❤️❤️

Hayırlı olsun test yaptınmı seninle aynı gün transfer olmuşuz
Hepimiz için hayırlısı olsun. Yok yapmadım aklımdan bi geciyor yapmak ama cesaret edemiyorum nedense. İlk zamanlar bel ve kasık agrım coktu sonra gecti dün gece ve bugün sabah mide bulantısıyla uyandım ilacların etkisi olabilir birde sıcak basması terletiyor beni.
Kızımda neler oldu unuttum cünkü üstüne 5 kez denedik 1 kere kimyasal birde 12. Hafta kalp atısı durdu cok zaman gecince hatırlayamıyorum da

Back
X