• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İnşallah xanım ya varya karnımda iğne vuracak yer kalmadı bacaklarım mor insülinden karnım moraradı hem progestan hem kan sulandırıcı iğne gübde 6 kez iğne yapıyorum kendime
İmtihan çok zor Allah yardımcın olsun ben günde 2 iğneye dayanamıyorum mosmor seni düşünemiyorum. Anne olmak çok zor iş inşallah bu emeklerinin karşılığını misliyle alacaksın buna değer

çok şükür çok olmuyor çok nadir 1 2 dk süren ağrılar olabiliyor bazen ama gaz sancısı aynı regliye benziyor anlıyorum. Birde rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar normal tutunma olduğunda o bölgede gerilme yapıyormuş oda yapıyor olabilir
Yerleşme kanaması ne zaman oldu yada oldumu

Oncekı tedavıden kıdemlı oldugumdan dusunuyorum ben :KK48: Senı yanlıs yonlendırmeyeyım bırde embrıyo gunude onemlı 3.gunse cıkmaz 5.gunse eger erken tutmussa cıkar yoksa gec cıkabılır bu senı etkkıleyecekse yapma erken negatıfı gorsende etkılenmezsen yaptır sana baglı canım
5.gun blast olmuş embriyo 6.gunum olacak sabah

Ben 4 markaylada test yaptım 290 la hamile olduğumu öğrendiğimde prodictor hep iyi sonuç verdi ama diğerleri silikti birinde hayalet çizgi vardı hala düşün yani senin pozitif testlerin gerçek🥰 benim yerleşme kanamam olmadı hiç ama olanlardan okuduğum kadarıyla 8 9. Günü olmuş transferin

İmtihan çok zor Allah yardımcın olsun ben günde 2 iğneye dayanamıyorum mosmor seni düşünemiyorum. Anne olmak çok zor iş inşallah bu emeklerinin karşılığını misliyle alacaksın buna değer
Bugün çok sancım vardı ama yerleşme kanaması sancılımı oluyo çünkü ben öncekinde yaşamadım

Ben 4 markaylada test yaptım 290 la hamile olduğumu öğrendiğimde prodictor hep iyi sonuç verdi ama diğerleri silikti birinde hayalet çizgi vardı hala düşün yani senin pozitif testlerin gerçek🥰 benim yerleşme kanamam olmadı hiç ama olanlardan okuduğum kadarıyla 8 9. Günü olmuş transferin
Doktorum kanama olursa hemen beni ara dedi şimdi asistanına msj atacam sabah hemen dönüş yapsın

Onu bende yapıyorum onunlada kalmayıp günde 1 tanede coraspin içiyorum hiç alakası yok onunla yarın kan verirsen bile çıkacak. Ayy çok umutlandırmak istemiyorum bi yandan ama gerçek bu☺️☺️🙏🏻🙏🏻
İnşallah ya dua edin bana kan sulandırıcı iğne yapıyorum oda yaparmı

Ama adet sancıları var bende bide kimyasal olan gebeliğin de böyle olmuştu ya neyse artık allahın dediği olur üzülmek fayda vermiyo sabah gidip bi kan vereyim

İlk transferinde böyle olmuştum coraspini içiyodum kanama başlıyody bırakıyodum kanama kesiliyor du sonra kimyasal oldu ne diyeyim ya transferden bu yana sürekli sancı çekiyorum yarın ola hayrola sabah gidip bi kan vereyim bakalım ne cıkacak

Back
X