- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmtihan çok zor Allah yardımcın olsun ben günde 2 iğneye dayanamıyorum mosmor seni düşünemiyorum. Anne olmak çok zor iş inşallah bu emeklerinin karşılığını misliyle alacaksın buna değerİnşallah xanım ya varya karnımda iğne vuracak yer kalmadı bacaklarım mor insülinden karnım moraradı hem progestan hem kan sulandırıcı iğne gübde 6 kez iğne yapıyorum kendime
Yerleşme kanaması ne zaman oldu yada oldumuçok şükür çok olmuyor çok nadir 1 2 dk süren ağrılar olabiliyor bazen ama gaz sancısı aynı regliye benziyor anlıyorum. Birde rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar normal tutunma olduğunda o bölgede gerilme yapıyormuş oda yapıyor olabilir
Yerleşme kanaması, hoş geldiiiinnnKızlar bende kahverengi akıntı olmuş şimdi tuvalete gidince farkettim
GercektenmiYerleşme kanaması, hoş geldiiiinnn![]()
5.gun blast olmuş embriyo 6.gunum olacak sabahOncekı tedavıden kıdemlı oldugumdan dusunuyorum benSenı yanlıs yonlendırmeyeyım bırde embrıyo gunude onemlı 3.gunse cıkmaz 5.gunse eger erken tutmussa cıkar yoksa gec cıkabılır bu senı etkkıleyecekse yapma erken negatıfı gorsende etkılenmezsen yaptır sana baglı canım
Yerleşme zamanlaması doğrumu acaba adet günüm ayın 4 üYerleşme kanaması, hoş geldiiiinnn![]()
Ben 4 markaylada test yaptım 290 la hamile olduğumu öğrendiğimde prodictor hep iyi sonuç verdi ama diğerleri silikti birinde hayalet çizgi vardı hala düşün yani senin pozitif testlerin gerçekGercektenmi
Bugün çok sancım vardı ama yerleşme kanaması sancılımı oluyo çünkü ben öncekinde yaşamadımİmtihan çok zor Allah yardımcın olsun ben günde 2 iğneye dayanamıyorum mosmor seni düşünemiyorum. Anne olmak çok zor iş inşallah bu emeklerinin karşılığını misliyle alacaksın buna değer
Doktorum kanama olursa hemen beni ara dedi şimdi asistanına msj atacam sabah hemen dönüş yapsınBen 4 markaylada test yaptım 290 la hamile olduğumu öğrendiğimde prodictor hep iyi sonuç verdi ama diğerleri silikti birinde hayalet çizgi vardı hala düşün yani senin pozitif testlerin gerçekbenim yerleşme kanamam olmadı hiç ama olanlardan okuduğum kadarıyla 8 9. Günü olmuş transferin
Sancı çekende oluyor canım herkeste farklı seyrediyor. İnşallah olumlu olacakBugün çok sancım vardı ama yerleşme kanaması sancılımı oluyo çünkü ben öncekinde yaşamadım
Ayyy inşallah yerleşmeBugün çok sancım vardı ama yerleşme kanaması sancılımı oluyo çünkü ben öncekinde yaşamadım
İnşallah ya dua edin bana kan sulandırıcı iğne yapıyorum oda yaparmıAyyy inşallah yerleşme![]()
İnşallah duanızı eksik etmeyin benden nolurSancı çekende oluyor canım herkeste farklı seyrediyor. İnşallah olumlu olacak![]()
İnşallah ya dua edin bana kan sulandırıcı iğne yapıyorum oda yaparmı
İnşallah yerleşmedir canımAy çok sevindim kuzum inşallah yerleşme kanamasıdır ya![]()