- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Daha erken canım senin ovitrelladan olabilir7 Ekim test günüm beklemek istiyorum ama bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken canım senin ovitrelladan olabilir7 Ekim test günüm beklemek istiyorum ama bakalım![]()
Aynen bekliyorum o yüzdenDaha erken canım senin ovitrelladan olabilir
Ben verdim sana kahve akıntı geliyo geceden bu yanaKızlar ben çıktım gıdıyorum kan vermeye![]()
Tam doz vur duysan 8 günde etkisi gidiyo.Bugün yapmadım gün içinde yapabilirim farklı bir marka testim var onunla deneyeceğim bugün 9 gün oluyor ovitrelleyi vurunalı
EVet gebeyim ikisinide kullaniyorumPrednol hala kullanıyor musunuz?
Ben transferden önce 5 gün kullandım. Bugün kalp atışı için gittim doktorum 5 gün daha kullan dedi. Siz hamile misiniz
Dua edin sonuçlar güzel çıksın aslında gitmeyecektim ama akıntı devam edince mecbur kaldımTest yaptıran arkadaşlara şans diliyorum inşallah hayırlı haberlerle dönerler bizlere Umut olurlar![]()
Ben transfer olduğum gün doktor bıraktırdı kaç mg kullanıyosunEVet gebeyim ikisinide kullaniyorum
İyi yaptın canım riske atma hayırlı haberler alırsın inşallah kaçıncı günüm bugunDua edin sonuçlar güzel çıksın aslında gitmeyecektim ama akıntı devam edince mecbur kaldım
T+ 8İyi yaptın canım riske atma hayırlı haberler alırsın inşallah kaçıncı günüm bugun
Kasıklarım çok ağrıyo ayaklarımı ısıtamıyorumİyi yaptın canım riske atma hayırlı haberler alırsın inşallah kaçıncı günüm bugun
Alla Allah nasıl oldun sen böyle belki stresten böyle oldun inşallah sonuç hemen çıkarsa rahatlarsinKasıklarım çok ağrıyo ayaklarımı ısıtamıyorum
Aalında stress yapmadım transferden beri hiç sancım kesilmedi hep ağrılarım devam ediyoAlla Allah nasıl oldun sen böyle belki stresten böyle oldun inşallah sonuç hemen çıkarsa rahatlarsin
Korkma niye korkuyosun allahın dediği olur korkunca sonuç değişmiyo canım benimÇok geçmiş olsun canim bende çok korkuyorum aslında çok cesaretli bir kadınım ama evde alayım bir idrar yapayım diyorum korkuyorum
Fotoğraf varmı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızbende dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı ben anlamadım ne olduğunu