EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Transfer olan arkadaşlar nasıl gidiyor. Benim 5. günüm 3.ve 4. Gün kadık ağrısı falan vardı dün geceden beri hiç bir belirti yok bende hatta boynum ve çenemd sivilce çıkmaya başladı test günüm gelmeden adet olacağım gibi

Canım benim de bugün 8. Günüm ama 2 gündür regl ağrısı gibi ağrılar hissediyorum korkuyorum regl olucam diye. Ama kullandığımız ilaçlar regl olmamızı engelliyor ve bir sürü de hormon alıyoruz bu regl belirtisi gibi şeyler bence reglden değil de ilaçlardan ben de benzer durumdayım

Benimde regl 4 gün kaldı test yaptın mı sen hiç

Merhaba benimde bugün 5.günüm benim hiç ağrım sızım olmadı diyebilirim çok hafif kasık ağrısı bazen oda fitilden vs kaynaklı bence bana doktorum tutmasa bile büyük ihtimalle adet olmazsın ilaçlardan kaynaklı demişti

Benim 2. Transferim arkadaşlar bir önceki transfer hazırlık sürecimde progestan ve prednol verilmişti bu sefer verilmeyince tereddüttte kaldım o yüzden sordum. Şuan sadece Estrofem ve coraspirin kullanıyorum.

Bütün belirtileri taşıyıp Negatif olan çok oldu öyle düşünüp canını sıkma. Sabır edelim kan testine kadar evdeki testte pozitif çıkıp negtife dönen de oluyor. Evde negatif çıkıp kanda pozitif olanda dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…