EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Anladım progesteron fitil kullananlar sizde kasık ağrısı yapıyor mu bende ara ara ağrı vuruyor ve genelde fitil sonrası şiddetleniyor ondan mı kaynaklı acaba

Ay İnşaallah hayırlı haberlerini alırız yarın. Ama 3. Gün için erken olabilir mi benim 5. Gün embriyosu tam transfer+9 da test istediler
Benim de test günüm 13ü aslında ama yarın iğnelerim bitiyor, perşembe sabahı 10. Günüm olacak hastaneye gidip kan verip sonuca göre ilaçlarımı alayım diyorum. Geçen transferimde de 3. Gün embriyosuydu 10. Güne test günü verdiler bu sefer 12. Gün dediler heralde perşembe de kan versem çıkar net bi şekilde

Yaa aynı gün ne güzel inşallah aynı anda sevincimizi de yaşarız Senin donmuş embriyo sanırım embriyo durumun ne gün kalite vs benim taze olacağı için henüz belli değil
Benim 5. Gün embriyosu 5 tane 1 tanede 6. Gün embriyosu dondurulmuştu. Embriyolarım 1 hücre geriden geliyordu o yüzden şu kalitede denmedii

Kızlar beslenmenize çok dikkat edin aşırı lifli gıdalar tüketin mutlaka. Et balık tüketiyorsanız mutlaka haşlanmış,fırınlanmış yada zeytinyağında sotelenmiş sebzeler tüketin. Hormonlardan dolayı kabızlık olabiliyor çok şükür çok dikkat ettiğim için bu durumu yaşamıyorum şu an. Bol bol salata zeytinyağlı sebzeler et ve sebze yiyorum günde 1 tane mutlaka sade soda içiyorum çok faydası var bence şişkinliğe iyi geliyor ben kilo verdim durmadan yiyerek hemde ara öğünlerimi kayısı, hurma,badem ve kefirle yapıyorum. Kabızlık yaşamamamız lazım

Aynen başta bende anlamamıştım da dikkat edince fark ettim sizde peki kabızlık sorunu var mı
Kabızlık aslında şöyle afedersiniz büyük tuvaletim gelmiyor opu sonrası 1-2 defa normaldi daha sonra tam gelmedi hiç muhtemelen olup olmamak arasında gidip geliyorum

Benim 5. Gün embriyosu 5 tane 1 tanede 6. Gün embriyosu dondurulmuştu. Embriyolarım 1 hücre geriden geliyordu o yüzden şu kalitede denmedii
Maşallah dondurulan baya embriyonuz da varmış kullanmaya gerek kalmasın inşallah tabii Benimde şuan 3 tane var 3. Gündeler 1 i bir tık daha geriden geliyormuş diğerleri tam olması gerektiği gibiymiş bakalım 5. Güne ne olacak ama 3 ü içinde kaliteli dediler daha net bişey söylenmedi

Çok iyi maşallah umarım çok çok iyi olur hepsi ve sımsıkı tutunur çok takılmayalım embriyo kalitesine çok iyi kalitede embriyoların tutmadığını gördüm çok kötü olanların tuttuğunu takdir Allahtan ol der olur hangi hastane ve dra gidiyorsunuz

Amiin inşallah emek veren herkesin kucağını doldursun rabbim Öyle canım bende zaten abc vs takılmıyorum benim diğer tedavimde 9 yumrtadan 4 ü boş 4 ü olgun değildi 1 tane olgun çıktı o da döllenmedi tedavim boşa gitmişti yani bide doğal yolla boş gebeliğim vardı o yüzden şuan dediğin gibi elimde güzel embriyo olması bile benim için çok büyük birşey hayırlısı artık rabbim nasip kıstmet ederse Bu tedavim bahçelievler memorial Ali Osman Koyuncuoğlu nda senin?

Benim de çok talihsizlikler geldi başıma yanlış merkez seçimleri yaparak çok zaman kaybettik maalesef. Bizim çok fazla döllenen embriyomuz oluyor ama ne yazık ki gelişimleri duruyor 3 tüp bebek tedavisinde 1 kere transfer olabildim embriyo kalmadı. Burda transfer olmam bile çok büyük gelişme.. Ama senin adına mutlu oldum daha önce gebe kaldıysan tekrar kalman çok daha kolay
olacak bu kez emin ol bende Acıbadem Maslak Bülent Tıraş’a gidiyorum

Sizde sorun neydi aşılama yaptırmışmıydınız devlette eğer net bir sorun yoksa aşılama öncesi tüp yapılmıyor diye biliyorum
Ben pcos eşimde biraz sperm yavaşlığı. Ben direk özelde denedim olmadı.donmuş embriyo olduğu için ücretli olarak aşılama şartı vs olmadan direk transfer oluyormuş. Bakalım nasip

Bülent tıraşla ilgili çok güzel yorumlar duydum. Remzi abalı ve Bülent traş arasında kalmıştım bende.

İnşallah canım benim de tek tesellim oGelişimleri neden duruyor bir açıklamaları var mı? Genel olarak 3. Güne kadar yumurta kalitesi sonrasında da 5. Güne kadar olan süre de sperm kalitesi etkiliyormuş sanırım öyle bir durum olabilir mi yada kromozomal bir sıkıntı felan. Ben kromozom analizi de yaptırdım hem eşime hem kendime.

Ben pcos eşimde biraz sperm yavaşlığı. Ben direk özelde denedim olmadı.donmuş embriyo olduğu için ücretli olarak aşılama şartı vs olmadan direk transfer oluyormuş. Bakalım nasip
He anladım ben orada sıfırdan başladınız sandım transfer içinse sıkıntı olmaz evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…