- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Sizde sorun neydi aşılama yaptırmışmıydınız devlette eğer net bir sorun yoksa aşılama öncesi tüp yapılmıyor diye biliyorum10.800 transfer ücreti ve bazı testler
Ama düşükse direk tüp bebek yapılabilyorSizde sorun neydi aşılama yaptırmışmıydınız devlette eğer net bir sorun yoksa aşılama öncesi tüp yapılmıyor diye biliyorum
Benim de test günüm 13ü aslında ama yarın iğnelerim bitiyor, perşembe sabahı 10. Günüm olacak hastaneye gidip kan verip sonuca göre ilaçlarımı alayım diyorum. Geçen transferimde de 3. Gün embriyosuydu 10. Güne test günü verdiler bu sefer 12. Gün dediler heralde perşembe de kan versem çıkar net bi şekildeAy İnşaallah hayırlı haberlerini alırız yarın. Ama 3. Gün için erken olabilir mi benim 5. Gün embriyosu tam transfer+9 da test istediler
Evet malesef bende aynı durumdan muzdaribimAnladımprogesteron fitil kullananlar sizde kasık ağrısı yapıyor mu bende ara ara ağrı vuruyor ve genelde fitil sonrası şiddetleniyor ondan mı kaynaklı acaba
Neyse en azından sebebi belli oldu diyim aksi bir durum mu var diye meraklandımdaEvet malesef bende aynı durumdan muzdaribim
Aynen başta bende anlamamıştım da dikkat edince fark ettim sizde peki kabızlık sorunu var mıNeyse en azından sebebi belli oldu diyim aksi bir durum mu var diye meraklandımda
Benim 5. Gün embriyosu 5 tane 1 tanede 6. Gün embriyosu dondurulmuştu. Embriyolarım 1 hücre geriden geliyordu o yüzden şu kalitede denmediiYaa aynı gün ne güzel inşallah aynı anda sevincimizi de yaşarızSenin donmuş embriyo sanırım embriyo durumun ne gün kalite vs benim taze olacağı için henüz belli değil
Kabızlık aslında şöyle afedersiniz büyük tuvaletim gelmiyorAynen başta bende anlamamıştım da dikkat edince fark ettim sizde peki kabızlık sorunu var mı
Maşallah dondurulan baya embriyonuz da varmışBenim 5. Gün embriyosu 5 tane 1 tanede 6. Gün embriyosu dondurulmuştu. Embriyolarım 1 hücre geriden geliyordu o yüzden şu kalitede denmedii
Çok iyi maşallah umarım çok çok iyi olur hepsi ve sımsıkı tutunurMaşallah dondurulan baya embriyonuz da varmışkullanmaya gerek kalmasın inşallah tabii Benimde şuan 3 tane var 3. Gündeler 1 i bir tık daha geriden geliyormuş diğerleri tam olması gerektiği gibiymiş bakalım 5. Güne ne olacak ama 3 ü içinde kaliteli dediler daha net bişey söylenmedi
Amiin inşallah emek veren herkesin kucağını doldursun rabbimÇok iyi maşallah umarım çok çok iyi olur hepsi ve sımsıkı tutunurçok takılmayalım embriyo kalitesine çok iyi kalitede embriyoların tutmadığını gördüm çok kötü olanların tuttuğunu takdir Allahtan ol der olur hangi hastane ve dra gidiyorsunuz
Ayyy tam olarak beni anlattınız şuanKabızlık aslında şöyle afedersiniz büyük tuvaletim gelmiyoropu sonrası 1-2 defa normaldi daha sonra tam gelmedi hiç muhtemelen olup olmamak arasında gidip geliyorum
Benim de çok talihsizlikler geldi başıma yanlış merkez seçimleri yaparak çok zaman kaybettik maalesef. Bizim çok fazla döllenen embriyomuz oluyor ama ne yazık ki gelişimleri duruyor 3 tüp bebek tedavisinde 1 kere transfer olabildim embriyo kalmadı. Burda transfer olmam bile çok büyük gelişme.. Ama senin adına mutlu oldum daha önce gebe kaldıysan tekrar kalman çok daha kolayAmiin inşallah emek veren herkesin kucağını doldursun rabbimÖyle canım bende zaten abc vs takılmıyorum benim diğer tedavimde 9 yumrtadan 4 ü boş 4 ü olgun değildi 1 tane olgun çıktı o da döllenmedi tedavim boşa gitmişti yani bide doğal yolla boş gebeliğim vardı o yüzden şuan dediğin gibi elimde güzel embriyo olması bile benim için çok büyük birşey hayırlısı artık rabbim nasip kıstmet ederse Bu tedavim bahçelievler memorial Ali Osman Koyuncuoğlu nda senin?
Ben pcos eşimde biraz sperm yavaşlığı. Ben direk özelde denedim olmadı.donmuş embriyo olduğu için ücretli olarak aşılama şartı vs olmadan direk transfer oluyormuş. Bakalım nasipSizde sorun neydi aşılama yaptırmışmıydınız devlette eğer net bir sorun yoksa aşılama öncesi tüp yapılmıyor diye biliyorum
Bülent tıraşla ilgili çok güzel yorumlar duydum. Remzi abalı ve Bülent traş arasında kalmıştım bende.Benim de çok talihsizlikler geldi başıma yanlış merkez seçimleri yaparak çok zaman kaybettik maalesef. Bizim çok fazla döllenen embriyomuz oluyor ama ne yazık ki gelişimleri duruyor 3 tüp bebek tedavisinde 1 kere transfer olabildim embriyo kalmadı. Burda transfer olmam bile çok büyük gelişme.. Ama senin adına mutlu oldum daha önce gebe kaldıysan tekrar kalman çok daha kolay
olacak bu kez emin olbende Acıbadem Maslak Bülent Tıraş’a gidiyorum
Ayyy tam olarak beni anlattınız şuanama benimki opu değilde transferden sonra oldu
İnşallah canım benim de tek tesellim oBenim de çok talihsizlikler geldi başıma yanlış merkez seçimleri yaparak çok zaman kaybettik maalesef. Bizim çok fazla döllenen embriyomuz oluyor ama ne yazık ki gelişimleri duruyor 3 tüp bebek tedavisinde 1 kere transfer olabildim embriyo kalmadı. Burda transfer olmam bile çok büyük gelişme.. Ama senin adına mutlu oldum daha önce gebe kaldıysan tekrar kalman çok daha kolay
olacak bu kez emin olbende Acıbadem Maslak Bülent Tıraş’a gidiyorum
He anladım ben orada sıfırdan başladınız sandım transfer içinse sıkıntı olmaz evetBen pcos eşimde biraz sperm yavaşlığı. Ben direk özelde denedim olmadı.donmuş embriyo olduğu için ücretli olarak aşılama şartı vs olmadan direk transfer oluyormuş. Bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?