EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Bu arada transfer olan arkadaşlar devam ettiğiniz iğne var mı progestan dex sanırım 3 aya kadar kullanılıyormuş öyle mi ya

He anladım ben orada sıfırdan başladınız sandım transfer içinse sıkıntı olmaz evet
nasip ya artık bakalım. 15 inde çağırdılar gideceğim galiba transfer günü belirlenecek. Sadece diğer sefer ki ilaçlarımla aynı olmaması kafama takıldı vardır herhalde bir bildikleri.

Bülent tıraşla ilgili çok güzel yorumlar duydum. Remzi abalı ve Bülent traş arasında kalmıştım bende.
Doktorumdan çok memnunum kesinlikle işinin ehli çok güveniyorum

Aynen öyle kayısı keyir vs hiç etki de etmiyor mübarek
Evet bende kayısı kefir kabak çekirdeği avokado yeşillik tahıl ne varsa kullanıyorum tahıllı ekmek ve yeşillik felan önceden çok bozuyordu bağırsaklarımı çok hareketliydi bazen ara veriyordum şimdi etki etmiyor ilaçlar yüzünden

Eşim varikosele bağlı azospermi ilk 3 güne 18 embriyomuz oluyor 3 günden sonra bu sayı hızla düşüyor. Bir çok genetik test yaptırdık hiç bir sorun yok aslında ama bilmiyorum belki yumurtada da vardır bişey anlamıyorum gerçekten.

Doktorumdan çok memnunum kesinlikle işinin ehli çok güveniyorum
O zaman sperm kalitesinden dolayı problem oluyordur. Kalite işi çok sıkıntı kendimden biliyorum benimde herşeyim çok iyi görünüyor ama yumurtalar kalitesizdi işte 9 ay beslenmeme dikkat ettim ondan sonra 2. Tedaviye başladık. Allahım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın

O zaman sperm kalitesinden dolayı problem oluyordur. Kalite işi çok sıkıntı kendimden biliyorum Allahım emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın
Amin inşallah ben aslında transfer olmak istemiyordum dondurulan embriyolarımla hemşireme söyledim tutmaz dedim ama kesinlikle ısrarla şans vermemi istediler sıfırdan başlamadan önce. Ve bir anda karar verdim 2.5 yıl aradan sonra geldim İstanbula,Mersinde yaşıyorum.Rahim filmi çektirip gittiğimde doktorum hazır gelmişsin deyince var bunda bi hayır dedim. İnşallah her şey güzel olur anne olmayı haketmeyen o kadar kadın var ki bu da bizim sınavımız sabredip göreceğiz bakalım

Olsun denemekle de iyi yapmışsın bence diğer türlü ben olsam düşünürdüm hep içimde kalırdı acaba transfer olsam tutar mıydı nasip ordamıydı diye. Herşeyde var bi hayır. Aynen öyle bununla sınanıyoruz bir şekilde başaracağız inşallah rabbim dermansız dert vermesin iyi kötü en azından şansımız oluyor menopoza giren o kadar genç kadın var ki yine de halimize şükür maddi manevi güç kuvvet versin allah

Tabii kii öyle öyle umutsuz vakalar duydum ki ve o vakalardan gebe kalan kadınlar çok şükür bizler için umut çok yüksek ve gerçekten süreç çok yıpratıcı transfer aşamasında bile 120 bine yakın para harcadık emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim Burdan güzel haberlerimizi verecez birbirimize

Aynılarını tüketiyorum valla ya allahım sonunu güzel getirsin inşallah unuturuz bunları da

Aynen öyle biz de dondurma hariç 160 bin harcadık daha dondurma ücreti de olacak tabi inşallah olsun da herşeyin hayırlısı

Merhabalar işallah hepiniz güzel haberler alırsınız ,bu ay tüp bebeğe baslıycam elinde toplama için iğneleri kalan arkadaşlarım varsa talibim Gonal f cetrotide ovitrille ve pergoveris hepsi olur

Bende 6 eylülde transfer oldum. Doktorumuz aynı. Hayırlısı artık. Beklemedeyim :)

Bende 6 eylülde transfer oldum. Doktorumuz aynı. Hayırlısı artık. Beklemedeyim :)
Öyle mii nasıl hissediyorsunuz peki Bir belirti var mı?umarım sımsıkı tutunmuşlardır kaç embriyo transferi yapıldı kaliteleri nasıldıı ve embriyo glue yaptırdınız mı. Ay çok sordum kusura bakmayın..yaklaşık 30 dkya bende kavuşurum miniklerime diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…