- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Hayırlısı olsun inşallah. Belirtim bugün yok, bugüne kadar ara ara kasık ağrısı oldu. 2 embriyo transfer edildi embriyo glue yaptırdım. Kararsız kaldım ama ilk transferim olduğu için yaptırmaya karar verdim.Öyle mii nasıl hissediyorsunuz peki Bir belirti var mı?umarım sımsıkı tutunmuşlardırkaç embriyo transferi yapıldı kaliteleri nasıldıı ve embriyo glue yaptırdınız mı. Ay çok sordum kusura bakmayın..yaklaşık 30 dkya bende kavuşurum miniklerime diye düşünüyorum
Bizde yaptırdık beni hâlâ almadılar embriyolar orta kalitede 2 tane daha çözelim mi dediler bekliyoruz bakalımHayırlısı olsun inşallah. Belirtim bugün yok, bugüne kadar ara ara kasık ağrısı oldu. 2 embriyo transfer edildi embriyo glue yaptırdım. Kararsız kaldım ama ilk transferim olduğu için yaptırmaya karar verdim.
Toplam 4 tane vardı. Çözdürüp en iyi 2 tanesini transfer edeceğiz dediler. Diğerlerini de dondurduk. İnşallah tutarlarBizde yaptırdık beni hâlâ almadılar embriyolar orta kalitede 2 tane daha çözelim mi dediler bekliyoruz bakalım
Kaç tane transfer edecekler ki 2 tane daha çözeceklerBizde yaptırdık beni hâlâ almadılar embriyolar orta kalitede 2 tane daha çözelim mi dediler bekliyoruz bakalım
Çıktıktan 20 dk sonrada çıkabilirsin dediler. 20 dk. yattım. Sonra 20 dk da kolturklarda oturdum. Hastaneden çıktım. İstanbul dışı olunca otelde kaldık o gece. Ertesi gün yıla çıktık. Hatta ben transfer sonrası yemek yemeğe gittim. Açlıktan ölmüştümToplam 4 tane vardı. Çözdürüp en iyi 2 tanesini transfer edeceğiz dediler. Diğerlerini de dondurduk. İnşallah tutarlartransfer günü çok bekledik, en az 2 saat. Lab. Hazır değil demişlerdi. Kısa bir işlem. Stres yapma hiç. Ekrandan izleyebiliyorsun.
canım en iyi kaliteyi bulun dedim 2 tane transfer edilecekKaç tane transfer edecekler ki 2 tane daha çözecekler
Anladım canım,benim yarı doğal olduğu için progesteron hormonu verdiler sadeceÇıktıktan 20 dk sonrada çıkabilirsin dediler. 20 dk. yattım. Sonra 20 dk da kolturklarda oturdum. Hastaneden çıktım. İstanbul dışı olunca otelde kaldık o gece. Ertesi gün yıla çıktık. Hatta ben transfer sonrası yemek yemeğe gittim. Açlıktan ölmüştümsadece çok ilaç alıyorum. Seninde öyle olabilir
Gebelik aşısı hariç diğerlerini yaptırdımı. Transfer sonrası ek ilaçlarda var evet.Anladım canım,benim yarı doğal olduğu için progesteron hormonu verdiler sadece
Diğer ilaçlar prograf ve nidicards ama ek olarak serum taktırdım gebelik aşısıda oldum muhtemelen sende olmuşsundur. Transfer sonrası ek ilaçlar gelecekmiş
Sen mi istemedin önermediler mi?Gebelik aşısı hariç diğerlerini yaptırdımı. Transfer sonrası ek ilaçlarda var evet.
Önerildi ama ben istemedim. Rutin bir işlem değil. Bir kaç makale okumuştum şuanda deneysel bir süreçteymiş. Zorunlu tutulmamıştı bana, onun yerine embriyo glue tercih ettim.Sen mi istemedin önermediler mi?
Hormon ilaçlarına devam. Ayrıca kan sulandırıcı iğne de var.Sen mi istemedin önermediler mi?
Hmm anladım tamam ben embriyoların kalitesi dondurulurken belli olduğu için direkt içlerinden bilerek seçip onu çözdürecekler diye biliyordum. Ne yaptın transfer oldun mu ben aldım bebeğimi evime gidiyorumCanım
canım en iyi kaliteyi bulun dedim 2 tane transfer edilecek
Anladım umarım o güzel haberi vermek nasip olur burdanHormon ilaçlarına devam. Ayrıca kan sulandırıcı iğne de var.
Yaaa ben de aldım bebeklerimii. Yavaş gelişendi benimkiler ama çözünce daha net belli olur demişlerdii seninkinin kalitese ne?Hmm anladım tamam ben embriyoların kalitesi dondurulurken belli olduğu için direkt içlerinden bilerek seçip onu çözdürecekler diye biliyordum. Ne yaptın transfer oldun mu ben aldım bebeğimi evime gidiyorum
Amin inşallah hayırlısıAnladım umarım o güzel haberi vermek nasip olur burdan
Aynı durumdayımEvet bende kayısı kefir kabak çekirdeği avokado yeşillik tahıl ne varsa kullanıyorumtahıllı ekmek ve yeşillik felan önceden çok bozuyordu bağırsaklarımı çok hareketliydi bazen ara veriyordum şimdi etki etmiyor ilaçlar yüzünden
Hayırlı olsun inşallah oldunuz mu transferHmm anladım tamam ben embriyoların kalitesi dondurulurken belli olduğu için direkt içlerinden bilerek seçip onu çözdürecekler diye biliyordum. Ne yaptın transfer oldun mu ben aldım bebeğimi evime gidiyorum
hadi hayırlı uğurlu olsun can olsunlar inşallahYaaa ben de aldım bebeklerimii. Yavaş gelişendi benimkiler ama çözünce daha net belli olur demişlerdii seninkinin kalitese ne?
Ay hala aynıyım ya ne yedim ne içtiysen fayda etmedi idare edeceğiz böyle artıkbirkaç gün daha geçsin de bakalımAynı durumdayımhatta zeytinyağ içtim etki etmedi.
Evettt inşallah canım Rabbim bekleyen isteyen emek veren herkesin kucağını doldursun sağlıkla inşallah kolaylıklaHayırlı olsun inşallah oldunuz mu transferAllah sağlıklı kucağına almayı hayırlı uzun ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?