Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

aaa bende de 2 taneydi ama 1 kez pregnly vuruldum 2 toz bir su olarak. biri 15 diğeri 17mm yumurtaların çatlama zamanları farklı günlerde mi oluyoki acaba ? kafam karıştı şimdi

ben de hep 2 toz 1 su vurulmuştum.bu sefer doktorum böyle uygulama istedi.vardır bir bildiği:)ben hatta ayın 3ünde ve 7sinde de düşük dozda vurulacağım.onu da östrojen yoluyla tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorum dedi ama ben hiç böyle birşeye rastlamadım internette.doktor ne derse onu yapıyorum kısmet herşey

evet canım vardır bir bildiği . hayırlısıyla bu ay hepimiz çift çizgileri görürüz inşallah

kızlar merhaba. bende tipik bir pcosluyum 5 ay kadar diaformin kullandım bebek olmayınca tekrar tuttum hastane yolunu gittim. kistim varmıs dogum kontrol hapı verdı o ay erıdı gıttı. bu ay klomen verdı adet tarıhım 23 eylul. adetimın 3.gunu basladım yarın klomen bıtıyo persembe de kontrole gıdıcem. bu süreci yaşayanlar var mı aranızda ve ılk kullanımda gebelik şansı nedir?

kızlar merhaba ben bu ay çok umutluydum lakin yine olmadı bugün kırmızılar merhaba dedi

merhaba çok şanslısın sanırım ilk çatlatma iğnesinde hamile kalmışsın ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde,bende bugün pregynl olucam 7.30 da iğneden sonra ilişki zamanların ne zaman oldu benim doktorum iğneden sonraki 3 gün olsun diyo bu şekilde daha önce bir gebeliğim oldu kalbi durduğu için kürtaj oldum tekrar çabalıyorum bakalım

Saol cnm tsk ederim. Benim doktorum once yumurtalarimin buyuklugune bakti ona gore gun verdi carsamba gunduz 12de igneyi yaptirdim persembe gece 12de iliski oldu bigun arayla 3 kere daha yapin dedi 2 hafta sonra mutlu hbri aldik cok sukur bide progestan kapsul verdi onada ayni haftanin persembe sonrasindaki p.tesi hapa basladim :)

İnşallah bizde yakında tekrardan o mutlu haberi alırız.Ben de dün akşam 7 de iğnemi yaptırdım ardından 3 gün ilişki dedi çarşamba tekrar kontrol var çatlamış mı diye takip ediyor bir de progestana başlıcam çarşamba sen ağızdan mı kullandın progestanı yoksa vajinal mi ? bir sorum daha :) hamile kaldığını öğrenmeden önce fark ettiğin bir değişiklik oldumu kendin de bu kadarcık :) :)

Çatlatma iğnesinden sonraki 14. günümde test yaptım ama tek çizgi;( normalde drum 16.gün yap demişti yani yrn ama umudum kırıldı bu ayda olmadı anlaşılan;( Hayırlısı Allah'tan

kızlar merhaba ben bu ay çok umutluydum lakin yine olmadı bugün kırmızılar merhaba dedi
Selam kızlar bende de hafif derecede pko var . 21 eylül de Ovitrellle vurulmuş tüm. Aynı senin gibi kırmızılar Merhaba dedi bugün. Igneden sonra ki 15. Gün test negatif çıkmıştı zaten. Benim 3. Denemem. Ilk defa bu ay progestan ve estrofem vermişti Dr. Cuma günü tekrar gidicem bakalım ne dicek.

hayırlısı canım. banada yine klomen verildi çarşamba yumurta takibine gideceğim psikolojik olarak yoruldum valla her ay umut ve sonrası......

Arkadaşlar merhaba. Bende Ağustos ve Eylül aylarında Serephone kullandım ve sonrasında pregnyl Ama sonuç negatif. 2 yumurtam çatladı ama döllenme olmadı. Artık ilacı kesmeliyiz dedi, artık ya aşılama ya da tüp bebek dedi. Yarında rahim filmi çekileceğim. Çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar, kaçıncı denemede hamile kaldınız?

merhaba arkadaşlar ben de geçen ay ovitrelle kullandım ama hamile kalmadım adet oldum bu ay da klomen ve ovitrelle kullandım 10.gündeyim bakalım sonuç ne olcak adet mi hamile mi inşallah hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz

merhaba mesajının üzerinden neredeyse bir ay geçmiş, rahim filmi çektirdinmi merak ettim bu film den sonra gebe kalan çok oluyor çünkü ?? bende filmden sonra çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım gün sayıyorum :)

ne durumdasın ? inşallah güzel bir haber almışsındır :)

Merhaba,

Filmden sonra bir gelişme olmadı. Tüplerde tıkanıklık çıkmadı, bir sorun yok ama gebelikte olmuyor. Bakalım hayırlısı artık. Tüp dedi artık doktor ama ben 5-6 ay normal yolla olması için bekleyeceğim. Bu ay regli sancım çok şiddetli oldu gerçi, tüpler açılınca öyle olabiliyormuş. Artık bekleyeceğiz 6 ay daha bakalım. Sizler içinde hayırlısı olsun kızlar.

merhaba aylardır doktora gidip geliyorum bu ay 7. kez klomen verdi doktor çok sinir oldum. başka bir tedavi yöntemi yok mu? Allah aşkına bıktım şu ilacı içmekten

merhaba aylardır doktora gidip geliyorum bu ay 7. kez klomen verdi doktor çok sinir oldum. başka bir tedavi yöntemi yok mu? Allah aşkına bıktım şu ilacı içmekten
Mrb canim.ben bu ay ,ilk denememde femara ile hamile kaldim. Bu da klomenle ayni işi görüyor.ama klomenden çok daha iyi bir ilaç.internette bi araşdır istersen.şimdi kendim de faydasını gördüm ya,hep öneriyorum. Bi doktoruna danış derim ben.Allah hayırlısını nasip etsin

Merhaba, bende de 2 ay serophone denendi ama gebelik olmadı. Ve 2 den sonra doktor artık ilaç veremem dedi. Yumurta olgunlaşıyor, çatlıyor ama döllenemiyor. 7ay üst üste sağlıklı mı ki, çünkü bende 5-6 kere o ilacı denemek istedim aslında doktor fazla önermiyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…