- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
aaa bende de 2 taneydi ama 1 kez pregnly vuruldum 2 toz bir su olarak. biri 15 diğeri 17mm yumurtaların çatlama zamanları farklı günlerde mi oluyoki acaba ? kafam karıştı şimdi
ben de hep 2 toz 1 su vurulmuştum.bu sefer doktorum böyle uygulama istedi.vardır bir bildiği:)ben hatta ayın 3ünde ve 7sinde de düşük dozda vurulacağım.onu da östrojen yoluyla tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyorum dedi ama ben hiç böyle birşeye rastlamadım internette.doktor ne derse onu yapıyorum kısmet herşey
dün bira zdaha araştırdım.pregnly tüp bebek transferinden sonra kullanılabiliyormuş.evet canım vardır bir bildiği . hayırlısıyla bu ay hepimiz çift çizgileri görürüz inşallah
Hayirlisi olsun canim doktora git mutlaka yarim birakma tedavini. Benimde regli tarihim 24eylul ama suan kendimi o kadar hamile olduguma kaptirdimki test yaparsam bi ruyadan uyancam sanki ne kadar gec o kadar iyi diyorum. Hamile olma ihtimali bile kendimi iyi hissetmemi sagliyor
Saol cnm tsk ederim. Benim doktorum once yumurtalarimin buyuklugune bakti ona gore gun verdi carsamba gunduz 12de igneyi yaptirdim persembe gece 12de iliski oldu bigun arayla 3 kere daha yapin dedi 2 hafta sonra mutlu hbri aldik cok sukur bide progestan kapsul verdi onada ayni haftanin persembe sonrasindaki p.tesi hapa basladim :)merhabaçok şanslısın sanırım ilk çatlatma iğnesinde hamile kalmışsın ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde,bende bugün pregynl olucam 7.30 da iğneden sonra ilişki zamanların ne zaman oldu benim doktorum iğneden sonraki 3 gün olsun diyo bu şekilde daha önce bir gebeliğim oldu kalbi durduğu için kürtaj oldum tekrar çabalıyorum bakalım
Saol cnm tsk ederim. Benim doktorum once yumurtalarimin buyuklugune bakti ona gore gun verdi carsamba gunduz 12de igneyi yaptirdim persembe gece 12de iliski oldu bigun arayla 3 kere daha yapin dedi 2 hafta sonra mutlu hbri aldik cok sukur bide progestan kapsul verdi onada ayni haftanin persembe sonrasindaki p.tesi hapa basladim :)
Selam kızlar bende de hafif derecede pko var . 21 eylül de Ovitrellle vurulmuş tüm. Aynı senin gibi kırmızılar Merhaba dedi bugün. Igneden sonra ki 15. Gün test negatif çıkmıştı zaten. Benim 3. Denemem. Ilk defa bu ay progestan ve estrofem vermişti Dr. Cuma günü tekrar gidicem bakalım ne dicek.kızlar merhaba ben bu ay çok umutluydum lakin yine olmadıbugün kırmızılar merhaba dedi
merhaba mesajının üzerinden neredeyse bir ay geçmiş, rahim filmi çektirdinmi merak ettim bu film den sonra gebe kalan çok oluyor çünkü ?? bende filmden sonra çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım gün sayıyorum :)Arkadaşlar merhaba. Bende Ağustos ve Eylül aylarında Serephone kullandım ve sonrasında pregnyl Ama sonuç negatif. 2 yumurtam çatladı ama döllenme olmadı. Artık ilacı kesmeliyiz dedi, artık ya aşılama ya da tüp bebek dedi. Yarında rahim filmi çekileceğim. Çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlar, kaçıncı denemede hamile kaldınız?
ne durumdasın ? inşallah güzel bir haber almışsındır :)merhaba arkadaşlar ben de geçen ay ovitrelle kullandım ama hamile kalmadım adet oldumbu ay da klomen ve ovitrelle kullandım 10.gündeyim bakalım sonuç ne olcak adet mi hamile mi inşallah hayırlısıyla hamile kalırız hepimiz
Mrb canim.ben bu ay ,ilk denememde femara ile hamile kaldim. Bu da klomenle ayni işi görüyor.ama klomenden çok daha iyi bir ilaç.internette bi araşdır istersen.şimdi kendim de faydasını gördüm ya,hep öneriyorum. Bi doktoruna danış derim ben.Allah hayırlısını nasip etsinmerhaba aylardır doktora gidip geliyorum bu ay 7. kez klomen verdi doktor çok sinir oldum. başka bir tedavi yöntemi yok mu? Allah aşkına bıktım şu ilacı içmekten
Merhaba, bende de 2 ay serophone denendi ama gebelik olmadı. Ve 2 den sonra doktor artık ilaç veremem dedi. Yumurta olgunlaşıyor, çatlıyor ama döllenemiyor. 7ay üst üste sağlıklı mı ki, çünkü bende 5-6 kere o ilacı denemek istedim aslında doktor fazla önermiyoruz dedi.merhaba aylardır doktora gidip geliyorum bu ay 7. kez klomen verdi doktor çok sinir oldum. başka bir tedavi yöntemi yok mu? Allah aşkına bıktım şu ilacı içmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?