Eylül başı yumurta büyütmede olanlar gelin konuşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi eatn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eatn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
75
8
1
27
Arkadaşlar eylülün başında yumurta büyütmeye başladık bugün döngümün 10. Günü yarin kontrole gideceğim opu tarihim belli olur mu

Sağda 4 solda 3 yumurtam var umarım toplaninca döllenirler endişeliyim

Arkadaşlar eylülün başında yumurta büyütmeye başladık bugün döngümün 10. Günü yarin kontrole gideceğim opu tarihim belli olur mu
Merhaba evet büyük büyük ihtimalle belli olur tabi istenilen büyüklüğü geldiyse yine de yumurtalar

Ovitrelle bul dediler ama sanirim bulamicam bu yuzden taze transfer yapilmicak

Merhaba benim bugün 10. Günün normalde 12.gun opu olacaktım ama yavaşlamış büyüme dedi bugünde gonal f yapacağım yarın tekrar görmek istedi büyük ihtimal 13.gune kaldı neden yavaşladı anlayamadim

Bazen öyle olabiliyormuş kac mm oldu biliyor musunuz benim de bugun 10. Günüm 8.günde sadece bi tanesi 12mm olmustu digerleri 8 9 falandi

Bazen öyle olabiliyormuş kac mm oldu biliyor musunuz benim de bugun 10. Günüm 8.günde sadece bi tanesi 12mm olmustu digerleri 8 9 falandi
Bir tane 17 var birkaç tane 14 pkos olduğum için çok fazla var ama büyümüyor digerleri

Yumurtanız çoksa ondan da olabılır bence

Bir tane 17 var birkaç tane 14 pkos olduğum için çok fazla var ama büyümüyor digerleri
8. Gün ve öncesi kontrollerde çok iyiler demişti 15 13 civarıydı hepsi bugün moralim bozuldu açıkçası bide bana dönüp neden yavaşladı diyince iyice modum düştü

Sadece ovitrelle mi kullaniliyor kizlar tup bebekte baska ne bulmam gerekiyor gonapeptyl de isterler mi acaba

Sadece ovitrelle mi kullaniliyor kizlar tup bebekte baska ne bulmam gerekiyor gonapeptyl de isterler mi acaba
Hocanın tedavisine göre değişiyor galiba. Ben ilk opumu başka merkezde oldum 1 ovit. + 1 gonapep. Vurulmuştum.
Şimdi 2.opu farklı merkez 2 gonapep. Verildi

18 19 olunca çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonrasında toplaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…