Pcos da daha faala yumurta çıkması lazım ve o iğnelerle epey büyütüyorlar benım normalde en fazla 8-10 olan yumurtam pcosluyum bende toplamua kadar 20-22 bırcok sayıda oldu Hemde yumurtam bende karamsar olmayın hatta moral olsun söze transfer oldum yenı gebelik testım de pozıtıf ben asla olmaz derdım benımEvet çok var pkosum
41 yumurtam toplandı 40ı dolu 28indollendi hepsi 3.guni gördü pazartesi 5.gunu görenler dondurulacak nasipsePcos da daha faala yumurta çıkması lazım ve o iğnelerle epey büyütüyorlar benım normalde en fazla 8-10 olan yumurtam pcosluyum bende toplamua kadar 20-22 bırcok sayıda oldu Hemde yumurtam bende karamsar olmayın hatta moral olsun söze transfer oldum yenı gebelik testım de pozıtıf ben asla olmaz derdım benım
Çok sevindim sizin adınıza darısı biz bekleyenlerin başına41 yumurtam toplandı 40ı dolu 28indollendi hepsi 3.guni gördü pazartesi 5.gunu görenler dondurulacak nasipse
Benımde 5 Hun 17 tanesi hepsi donduruldu 40 taneden şuan hamileyim çok şükür41 yumurtam toplandı 40ı dolu 28indollendi hepsi 3.guni gördü pazartesi 5.gunu görenler dondurulacak nasipse
Ayy gozunuzaydin darısı basimaBenımde 5 Hun 17 tanesi hepsi donduruldu 40 taneden şuan hamileyim çok şükür
Canım muadili var iğnenin onu Önermiyor mu doktorun bende ankaradayım 2 gün önce buldum elhamdülillahHangi şehirdesiniz
Soran kişi ben değildimCanım muadili var iğnenin onu Önermiyor mu doktorun bende ankaradayım 2 gün önce buldum elhamdülillah
Ay ne guzel cok cok hoş maşallah illa ki biri tutacaktir cok sevindim sizin adiniza :))41 yumurtam toplandı 40ı dolu 28indollendi hepsi 3.guni gördü pazartesi 5.gunu görenler dondurulacak nasipse
Amin inşallah teşekkür ediyorumAyy gozunuzaydin darısı basima
Ayyy hadi gözünüz aydınMerhaba,
Ben yarın opu oluyorum.
Yumurtalarınız toplandı mı hanımlar sizler ne durumdasınız?
Ayyy hadi gözünüz aydınBende gonalf günlük 300 kullanıyorum bugün 4.iğnemi vurdum yumurtalarım 13 mm olmuş diğerleri 11 mm yarın bir tane daha iğneye başlayacağım cumartesi tekrar gideceğim muhtemelen opu tarihim belli olacak inşallah
Ayyyy aminnn inşallahhh transfer belli miTeşekkür ederim
Güzelce büyüsünlerkolaylıkla gelsin bebişler
Benim amh düşük olduğundan ikinci opu yapılacak transfer işlemi yıl sonunu bulur diye tahmin ediyorum.Ayyyy aminnn inşallahhh transfer belli mi
2 embriyom 3.gune ulasti donduruldu transfer icin 2. Reglimi beklicem ekim sonu kasim basi gibi olacak sanirimMerhaba,
Ben yarın opu oluyorum.
Yumurtalarınız toplandı mı hanımlar sizler ne durumdasınız?
Yaaaa hiç sıkma canını Allah büyük Rabbimin izniyle en güzelini verecek bizlere bol bol dua edinBenim amh düşük olduğundan ikinci opu yapılacak transfer işlemi yıl sonunu bulur diye tahmin ediyorum.
Senin de güzel haberlerini bekliyorum, muhakkak yaz
Ayyy gözünüz aydın çok sevindim2 embriyom 3.gune ulasti donduruldu transfer icin 2. Reglimi beklicem ekim sonu kasim basi gibi olacak sanirim
Hangi doktor canım ?Pcos da daha faala yumurta çıkması lazım ve o iğnelerle epey büyütüyorlar benım normalde en fazla 8-10 olan yumurtam pcosluyum bende toplamua kadar 20-22 bırcok sayıda oldu Hemde yumurtam bende karamsar olmayın hatta moral olsun söze transfer oldum yenı gebelik testım de pozıtıf ben asla olmaz derdım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?