Eylül başı yumurta büyütmede olanlar gelin konuşalım

Merhaba arkadaşlar ben ayın 6sinda çatlatma iğnesini vurdum bu gün 13.gunm aşılamanın da 11.gunu ama doktorum iğneden önceki gün de ilişki önerdi ne olur ne olmaz çatlamaya yakın bir yumurta var dedi bu gün test yaptım ilk idrarda degildi silik çizgi çıktı iğne etkisi midir hamile miyimdir acaba bakar misnz teste

Eklentiler

• 1000315399.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
Şuan fark ettim kalite baya düşüyor hiç gözükmüyor burda ama ben net görüyorum

Ay ne guzel cok cok hoş maşallah illa ki biri tutacaktir cok sevindim sizin adiniza :))
Beklemedikleri de oluyor ama bende ohss den şüphelenildi o yuzden dondurucaz denildi belki de daha iyi oldu agrilarim amca azaldi bugun opu ustunden 1 hafta gecti transferi 2 regl sonra planlıyoruz dendi

Çok faza falan diyorlardı . Ne zaman başladınız ? Hangi ayda .
Yani biraz evet pahalı şöyle söyleyeyim kısaca
Opu yanı yumurta toplama içinde dondurma da var bu 117 yumurta sonrasında çözdürme 25 tekrar kalan yumurtalarımızı 5 seneliğine dondurmak için 25 verdik 5 bin kasılma iğnesi 9 binde embrıyo glue yaptık yapıştırma yani bu şekilde ödedik biz iki ay önce başladık zaten yemi 5 haftalıktır gebeyım ve inanın çok iyi laboratuvarı ben bide şehir dışından gittim kendı sehırımdeki doktor benı sürece hazırladı opuya kadar Bülent hoca ıle hep ırtıbat halındeydı burada kullandığım ilaçlar da 30 bin tuttu yol parası vs

Sadece Pcos mu vardı sizde ? Eşinizde herha bir problem yoktu di mi ? Benimde aynısı da çünkü . Bende orayı düşünüyorum ama herkes şikayet etmiş gitmeyin fazla para falan diye sizinkini duyunca şaşırdım . Doktorunuz Bülent bey mi idi . Ay sizin dediğiniz gibi ise bende oraya gideyim . Bu arada çok teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz. Rahim film ve testlerle mi gittiniz . Yoksa baştan mı çekildi

Yok yok biz çok memnun kaldık beğenmeyenler tabiki ücretten kaynaklı ama alanında en iyileri evet sadece bende pocus var esımde hıcbır sorun yok rahim filmi transferde. Bi on gün önce çekildi normalde temizdi rahim filmim ama kullandığımız ilaçlar ya da tüplerde sıvı bırıkme durumundan dolayı hiç riske atmadılar çektim merak ettiğiniz bir şey varsa sorabılırsınız ama bence oraya gıdın Bülent hoca da transferde gelıyor onun dışında yumurta toplama için başka bir hekim var kendısı yapıyor o da çok ıyıydı 40 yumurtam toplandı benım

Allah sizden razı olsun cevap verdiğiniz için Kilo problemi var mı idi . Ben ilaçsız adet göremiyorum . 10 kilo verdim 79 ım şu an . 1 ay sonra bende gitmeyi düşünüyorum. Öncesinde diyet falan yaptınız mı ?

Bende 77 kilo ile gittim yok hiç diyet yapmadım tam tersıne gıdıcem dıye yedim içtim şuan ama hıcbırsey yenıyorum adetlerım çok düzensizdi evet ama kullandığımız ilaçlardan o da duzene girdi çok şükür zaten son adetımdi daha hamile kaldım rica ediyorum ne zaman isterseniz sorun rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın çok zor zamanlar ama sonu çok güzel

Güzel bilgileriniz beni de umutlandırdı Kiloya takılmadı di mi doktor :) Bende 70 ile Ekim sonunda başlamayı düşünüyorum nasipse .

Güzel bilgileriniz beni de umutlandırdı Kiloya takılmadı di mi doktor :) Bende 70 ile Ekim sonunda başlamayı düşünüyorum nasipse .
Yok yok zaten ister istemez bu kullanacağınız tüp bebek ilaçları da kilo yapıyor onu dert etmeyin yumurta rezerviniz ve rahim filminiz de bir sorun yoksa inşallah hallolur

Yok yok zaten ister istemez bu kullanacağınız tüp bebek ilaçları da kilo yapıyor onu dert etmeyin yumurta rezerviniz ve rahim filminiz de bir sorun yoksa inşallah hallolur
Yumurta rezervim çok fazla . Rahim film sıkıntı yok ama çok önce çekilmişti .

Merhaba bülent tıraşta mı aşılama yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…