Ben oturduğum şehirde çektim özelde orda 16 binNekadar aldı sizden rahim film için
Ben gonal-f meriofert ve genotropin kullanılıyorum adetin 2. Günü başladım 4 gün kullanıcam toplamda benim gibi kullanan var mı?
2 embriyom dondurulmuş beni bekliyor:)Toplanan 3 yumurtadan bir tanesi 3. gün donduruldu diğer ikisi 5.güne bırakıldı ancak gelişim göstermedi. Sizde durumlar nasıl hanımlar?
Çok sevindim senin adına2 embriyom dondurulmuş beni bekliyor:)
2 regl sonraya kasım gibi yaniÇok sevindim senin adınatransfer ne zamana planlanıyor?
Bana 2. kez yumurta toplama yapılacak amh düşük olduğundan anca bir tane oluştu.
Genel bir prosedür mü bu? Yoksa zamanı doktor ile mi belirliyoruz?2 regl sonraya kasım gibi yani
Ohss den ve kanamadan şüphenildiği için ertelendi ertelenince de ilk reglden sonra değil ikinciden sonra oluyormuşGenel bir prosedür mü bu? Yoksa zamanı doktor ile mi belirliyoruz?
Heyecanlı bekleyişlere devam desenizeOhss den ve kanamadan şüphenildiği için ertelendi ertelenince de ilk reglden sonra değil ikinciden sonra oluyormuş
Hepimiz icjn oyle olsun allah cok aratmasin sagliklisini bir an once nasip etsinHeyecanlı bekleyişlere devam desenizekolaylıkla geçer umarım
Amin inşallahHepimiz icjn oyle olsun allah cok aratmasin sagliklisini bir an once nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?