bugün 12. Günüm ve 11.günde hala en büyüğü 16 diğerleri 14, 12, 10 ve 8 falandı böyle bazı yumurtalar tedaviye yanıt vermiyor gibi sadece 2 3 tanesini mi toplarlar ve de ne zaman opu olurum kızlar artık yarın büyümüş olurlar mı kontrolüm var gene18 19 olunca çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonrasında toplaniyor
Benim yarın 13. Günün opu olacağım son kontrolde yani dün belli oldu genelde 13 14te oluyor gelisenleri topluyorlarbugün 12. Günüm ve 11.günde hala en büyüğü 16 diğerleri 14, 12, 10 ve 8 falandı böyle bazı yumurtalar tedaviye yanıt vermiyor gibi sadece 2 3 tanesini mi toplarlar ve de ne zaman opu olurum kızlar artık yarın büyümüş olurlar mı kontrolüm var gene
Benim yarın 13. Günün opu olacağım son kontrolde yani dün belli oldu genelde 13 14te oluyor gelisenleri topluyorlar
Benim de yarın 13. Gün herhalde benim de yarın belli olur cuma olurum inşallah araya haftasonu giriyor çünküBenim yarın 13. Günün opu olacağım son kontrolde yani dün belli oldu genelde 13 14te oluyor gelisenleri topluyorlar
Ne kadar olmuş yumurtaların canımBenim yarın 13. Günün opu olacağım son kontrolde yani dün belli oldu genelde 13 14te oluyor gelisenleri topluyorlar
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin kucağı minik mucizelerle dolsunSelammm
Ben de tedaviye bugün başladım.
Dilerim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Amin inşallahAllah hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin kucağı minik mucizelerle dolsunBende adet günümü bekliyorum bugün yarın olacağım 2.gün iğneye başlayacakmışız sanırım sizin ilk transfer mi benim hiç bilgim yok ilk defa tedaviye başlıyorum sizlerden önerilerinize ve süreç hakkında ki bilgiye talibim
Merhabalar :)Amin inşallah
Benim de ilk denemem. İşin içine girince her şeyi öğreniyorsunuz endişe etmeyin.
2.gün iğne ile başlıyoruz. Bu iğneleri yumurtaları geliştirmek ve büyütmek için kullanıyoruz. Her gün aynı saatte vuracağız. Ayrıca bir de yumurta çatlamasını engellemek adına sabah akşam ilaç kullanıyoruz. İğnenin yanı sıra bu ilacı içmeyi asla unutmamalıyız çünkü eğer yumurta çatlarsa bütün süreç boşa gitmiş olur.
Yumurtaların büyüklüğünün toplama için 18-19 cm olması isteniyor. Sonrasında çatlatma iğnesi verilecek ve yumurtalar çatladıktan sonra toplama işlemi yapılacak.
Dilerim ilk denemede oluşur embriyolarımız da bebeklerimize kavuşuruz.
Hayırlı olsun :)Merhabalar :)
Benim de ilk denemem.pazartesi günü Gonal f e başladım adetin 2.günü.İlk gün eşimle bana antibiyotik verdi herhangi bi enfeksiyon varsa önlem alalım diye .Onun dışında sadece folik asit ve gonal f verdi.Bir sonraki kontrolüm cuma günü.Bana başka bir şey kullanmamam gerektiği söylendi doktorum tarafımdan hatta alerji hapımı bile çok zorda kalmadıkça içme dediler.
Amin :)Hayırlı olsun :)
Bende cumartesi gideceğim kontrole. Bana takviye vermişlerdi ilk gittiğimde ismi Zoi Max, onu kullanmaya devam etmemi söylediler.
Allah emeklerimizi, çabamızı boşa çıkarmasın.
4. Günden itibaren günde 150 marifette ve 150 gonal f vuruldum 9 gün boyunca bugün 13. Günüm ve artık büyütmeyi bıraktık 11. Günde kendiliğinde çatlamasın diye 1 iğne daha eklendi onu da vuruldum. İğneler biraz can sıkıcı ama dayanılmayacak bir süreç asla değil kızlar sonu güzel olsun denemekten vazgeçmeyin bu benim ilk denemem olacak 15. gün opu olacağım, sonuç olumsuz olursa çok üzülürüm ama tekrar denemekten vazgeçmem o kadar da zor şeyler değil bence dirayetli olunAllah hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın hepimizin kucağı minik mucizelerle dolsunBende adet günümü bekliyorum bugün yarın olacağım 2.gün iğneye başlayacakmışız sanırım sizin ilk transfer mi benim hiç bilgim yok ilk defa tedaviye başlıyorum sizlerden önerilerinize ve süreç hakkında ki bilgiye talibim
Hayırlısı olumlusu olsun:)Selammm
Ben de tedaviye bugün başladım.
Dilerim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Ayy hepimizin Allah bu süreçte yardımcısı olsun biraz zorlu sanırım ama inanıyorum hepimizin sonu güzel olacakAmin inşallah
Benim de ilk denemem. İşin içine girince her şeyi öğreniyorsunuz endişe etmeyin.
2.gün iğne ile başlıyoruz. Bu iğneleri yumurtaları geliştirmek ve büyütmek için kullanıyoruz. Her gün aynı saatte vuracağız. Ayrıca bir de yumurta çatlamasını engellemek adına sabah akşam ilaç kullanıyoruz. İğnenin yanı sıra bu ilacı içmeyi asla unutmamalıyız çünkü eğer yumurta çatlarsa bütün süreç boşa gitmiş olur.
Yumurtaların büyüklüğünün toplama için 18-19 cm olması isteniyor. Sonrasında çatlatma iğnesi verilecek ve yumurtalar çatladıktan sonra toplama işlemi yapılacak.
4. Günden itibaren günde 150 marifette ve 150 gonal f vuruldum 9 gün boyunca bugün 13. Günüm ve artık büyütmeyi bıraktık 11. Günde kendiliğinde çatlamasın diye 1 iğne daha eklendi onu da vuruldum. İğneler biraz can sıkıcı ama dayanılmayacak bir süreç asla değil kızlar sonu güzel olsun denemekten vazgeçmeyin bu benim ilk denemem olacak 15. gün opu olacağım, sonuç olumsuz olursa çok üzülürüm ama tekrar denemekten vazgeçmem o kadar da zor şeyler değil bence dirayetli olun
Sizde folik asit başladınız mı 1 ay önceden ben folik asit ve İ mom kullanıyorum hâlâAmin inşallah
27 canım ben deSizin yaşınız kaç? Ben 26 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?