Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

naz ınan okadar uzuldumkı arkadasım cok cok gecmıs olsun .. ltfen moralını bozma adam tam bır denyoymus ... tabıpler odasına sıkayet etmek lazım .. doktoruz dıye gecınıyorlar bıde ... umudunu kaybetme lutfen .. moralını bozma.. aylar bıtmedı ya gelecek ay our ınsallah ... bıze guzel guzel yazarsıın opuyorum senı tatlım kib.... kızlar bu arada benım bulantım basladı bugun ... sızdede basladı mı yoksa ben üşütmüş olabılırmıyım... sız nasıl basedıyorsunuz bu durumla .. su içince midem kalkıyor..

DOKTRM ÇOK ISRAR ETTİ bnddn iyimi bilyrsn dedi ( bnde en son ona güvnmşdim sonum bu

İnanmıyorum canım benim yaaa çok üzüldüm gerçekten senin adına ilk başta hamile değilsin dese belki bu kadar üzülmeyecektin doktorların birçoğu ne kadarda insafsız oluyorlar. canın sağolsun tatlım inşallah bidaki aya hamilesin

canım bende arada bir oluyordu bugün sabahtan beri sürüyor bulantı

canım bende arada bir oluyordu bugün sabahtan beri sürüyor bulantı

Sanirim siz benden daha onde oldugunuz icin bu mide bulantilari bende yok yahu. Hatta bi ara oldu dedim hemen gecti. Kokuya biraz hassasiyet var o kadar. Mide bulantisini gectim acaip istah var bende. Hatta bugün hem eksi hem tatli hem de aci biseyleri resmen karistirip yedim. Allah sonumu hayir etsin.

DAHA İYİYİM KIZLAR TOPARLADIM SANIRIM ALIŞMIŞDIM GEBELİĞİME ( ÜZÜLDÜĞÜM nokta gebe olmamam değil kandırlmş buna zorla ikna edilmişş olmam dr a inanmadm ben 7.gün kesin olmaz ddm bana ısrarla defalarca kesin ddi.bi an inandm eşim ble dr dan iyimi blcksn dedi.çevremdeki herkesde buna inandı kimse bana inanmadı.tıp okumadm ama bilinçli sürekli birşeyler okuyan birisiym öğrendklerm var ddm yne inanmdlr olan bana oldu..doktoru o özel hastnn baş hekimne şikayt ettim yazılı dilekçemii istedler onuda yarın götrmyi düşünyrm...

ilgilenen ilgilenmeyen herkesden allah razı olsn..ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın..

bu ay hamile olmasam üzülmzdm..ama böle oldu dye üzülyrm...ne gelirse rabbimdn gelsin..ben herzmn geç olsn güç olmasın dedim sabrla bekledm..

şimdi yine beklycğm ama inanınki içimde hiç bi doktra karşı bi gram güven yok....

rabbimin yne sevdgi kuluymuşm dün gecenn bir yarsnda ayan oldu bana bişelr kemirdi içimi kocamı nöbtcçi eczndn test almya götrdm...düşünün bn negatifi gördüğüm halde hala kimse bana inanmadı...doktr dahi inanmadı ya en kötüsü ben hamilymişim gibi ultrosndn göbeğime bakdı doktr bebek küçük diye görnmyr dedi ve ben orda bile eşime ve doktrma hamile olmdğmı sölemye çalışyrdm...doktr hala kendnden çok emindi ve eşimde ikna olmuşdu ..herkes bnm şizofreni oldğumu hala takıntı yaptığımı düşünyrlardıı takii sonuç çıkana kadarr

ben kimyasal gebelik geçirmedim doktotum yaptığı hatanın üzerini öyle kapatmaya çalışdı..ben hiç hamile kalmadım..yeryüzünde 7 günde kesin gebelik tanısı koycak bir doktr yok bunu sölemeye çalşdm ama kimse bna inanmynca bn onlara inanmk zorunda kaldım...

Canim benim yaa Seni o kadar iyi anliyorum ki...Bende bir özel hastane doktorunun kurbani olmustum tam 1 sene. Cok ama cok uzgunum, ama bugünleri unutup ileriye bebisinin sana gelecegi gunleri düşün. Gelecek ay insallah bebisin göbüşünde olur. Moralini iyi tut, ama nacizane fikrim o doktoru gerekli yerlere mutlaka şikayet et. Opuyorum, simdilik iyi geceler

Canım çok çok üzüldüm gerçekten( daha zamanı varmış diyelim, Rabbim elbet verecektir bebişini sana biraz daha sabretmen gerek demekki... O densiz doktoru da Rabbim e havale ediyorum... Bu yaptığı hata olmaktan öte bişey... Sen kendini toparlamaya çalış canım... En azından Naz ın var ona sarıl tez zamanda abla da olacak inşallah...

naz canim benim uzulme lutfen rabbim bir dahaki ay nasip edecek insallah seni anliyorum allah yardimcin olsun demek ki zamani var tatlim

hamile kalamamam sorun değildi bnm için sorun kandrılmş olmam umutlandrlmş olmam..rabbim bana tekrar verecek inanyrm bilyrm ..ne gelrse ondan gelsin...

bu arada arkdşlarr tabibler odasına sağlık bakanlğna şikayet ettimm....dilekçe yazdırdım gecenn yarısında gereken yaplck doktr hakknda...

aklınızda bulunsn hangi doktr size ne zarar verrse versin....alo 184 hattı varmışş....güzel güzel dinlyp tutanak tutyrlar snra dönüyrlarmş resmi bi kurum....

rahatladım anlaycğnz....

seni çok iyi anlıyorum canım umutlanmak ve biranda umutlarının elinden gidivermesi, Rabbim inşallahh sana tez vakitte evlat nasip etsin

ben kan sonucunu aldim kizlar doktor hamilesin dedi inandim artik rabbim isteyen herkese nasip etsin naz seni cok iyi anliyorum konu ne olursa olsun umutlanmak ve hayal kirikligi insani uzer ama hissediyorum allahin izniyle insallah tez zamanda gebe kalacaksin o guzel yureginin mukafaatini verecek rabbim hayirlisiyla hersey gonlunce olsun canim

merhaba kizlar, ben de bugun dokotora gittim bebisimin ilk ultrasound resmini aldim ama henuz 13.1 mm cok kucuk :) kalp atisi duyulmadi, doktor vajinal bakalim dedi onu da istemedim. o zaman haftaya tekrar bakalim dedi. Sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini? Umarim alttan muayeneye gerek kalmaz. Hepinize saglikli bebisler diliyorum. Sevgiler :)

Senamm canim tebrikleeerrr:) Allah kucagina almayida nasip etsin. İnsallah isteyen herkes bu mutlulugu yasar.

Canimm tebrikler. Daha kalp atislari icin erken diye biliyorum. Benim gelecek hafta 6. Hafta oluyor. İlk randevum olacak. Ama arastirmalarima gore 6. Haftada kese 8. Haftada kalp atislari goruluyor. O yuzden endiselenme canim benim.

Canimm tebrikler. Daha kalp atislari icin erken diye biliyorum. Benim gelecek hafta 6. Hafta oluyor. İlk randevum olacak. Ama arastirmalarima gore 6. Haftada kese 8. Haftada kalp atislari goruluyor. O yuzden endiselenme canim benim.

Cok tesekkur ederim beni rahatlattiniz. ilk randevunuzsa bol bol kan alacaklar sizden ben bugun 6 tup doldurdum :) Allah kolaylik versin. sevgiler

Cok tesekkur ederim beni rahatlattiniz. ilk randevunuzsa bol bol kan alacaklar sizden ben bugun 6 tup doldurdum :) Allah kolaylik versin. sevgiler

Ben de haftaya 7+1'de doktora gidicem canım doktor sabah erken aç karnına gel dedi o kadar kanı benden aç karnına alırlarda başım dönmese bari ya bayılırsam stres yaptım arkadaşım yaa

bende hamileyim ve sınırdayım 31 mayıs gibi olacak denildi daha çok zaman var

Hayırlı olsun canım benim, benimde Allah nasip ederse senden 2 gün önce doğumum Rabbim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

canım ben haftaya 7+1'de gideceğim doktora acaba görünür mü kalp atışı

ne istedi doktor dün gittim ben iyi durumu dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışını dinlicez sonra bazı testler varmış kalbini dinledikten sonra isticem sizden dedi

ne istedi doktor dün gittim ben iyi durumu dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışını dinlicez sonra bazı testler varmış kalbini dinledikten sonra isticem sizden dedi

haftaya kalp atışını gördükten sonra yapılacak testler varmış canım ilk hamileliğimde de yapmışlardı sarılık, guatr, kan grubu vs

Bana hamilelik rutin testleri dedi, ac karnina oldugum icin hemen kan alalim dedi. Korkma hic birsey olmadi arkadasim. Hatta kan verdikten sonra araba bile kullandim :) Rahat ol yani. Herkese saglikli bebisler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…