Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

face de gruba katıldım sende oradamısın :)

olamazzzzz azd yi facebooka kaptırdık. haber alamıyoruz. surmada yok... senamm zaten aylardır uğramıyor. son kontrolleriniz nasıldı arkadaşlar. biz 2 atralıkta gidiyoruz aşıya. ek gıda ile aranız nasıl... ben devam sütünü sıvı olarak veremediğimden az pirinç unu muhallebisi yapıp 3 ölçü mama koyuyorum. devam sütü yani...o şekilde alıyor 1 haftadır. ama hiççç güzel kilo almıyor. arada da yoğurt veriyıorumm. haberlerinizi bekliyorumm. sağlıklı günler hepinize.

Merak etme ben hem ordayım hem burda sormak istediğin bişey olursa yaz sen :) oradaki bilgileri de aktarırım ama sen niye girmiyorsun Facebook a epey yararlı gruplar var

Merak etme ben hem ordayım hem burda sormak istediğin bişey olursa yaz sen :) oradaki bilgileri de aktarırım ama sen niye girmiyorsun Facebook a epey yararlı gruplar var

Sağol surmacım.bu ay kizim beni cok uzdu. Ek gida ile aramiz iyi degil. Anne sutu yetmiyor. Kiyafetsiz 7100 kilosu, boyu 70 cm, bas 41. Mamyi bile bin nazla aliyor. Sabah sadece bin nazla yarim yumurta sariso. Sizin beslenme plani ve miktari nedir arkadasim . Yazabilirmisin zahmet olmazsa. 10 aralikta kontrole gidecekmisiniz. Ocaktaydi sanki dimi,

Faceyi yazmamisim, esimle ortak kzrarimiz facebook hesabi actirmamak. Ondan face bana cok uzak,

Faceyi yazmamisim, esimle ortak kzrarimiz facebook hesabi actirmamak. Ondan face bana cok uzak,

Canım benimde bu aralar oğluşum huysuzluk yapıyor mamayı almak istemîyor az az veriyorum öğünlerini çoğaltıp normalde de sabah uyanıyor devam sütü sonra ufak bir uyku molamız var ardından kalktığında kahvaltı hazırlıyorum( 2 ya da 3 bebe bisküvisini devam sütü ile eziyorum içine peynir yumurta ve pekmez koyuyorum 2 gündür ceviz de ekledim) yediği kadar yediriyorum Dr un verdiği listede 8 ila 10 kaşık yazıyor sonra sırası ile gün içinde meyve püresi ve devam sütü,yoğurt ve devam sütü bazen muhallebi arada sebze püresi yapıyorum çok sevmiyor bi kaç gün ara verip deniyorum yine yemiyordu yoğurtla karıştırıp verdim daha iyi yedi geçenlerde tv de izledim aynı yaptığım sebze püresine(1 patates 2 havuç azıcık pirinci 4 su bardağı su ekleyin 45 dk pişiriyorum sonra püre haline getiriyorum buna zamanla mevsim sebzelerini ekleyin zenginleştirmek gerekiyor) azıcık tereyağı ve 2 kaşık irmik ekleyin diyor yarın deneyeceğim belki daha çok sever ayrıca çorba yapmaya da başladım 2 gündür yayla çorbası yediriyorum sonrada tarhana falanda yapacağım böyle ayarlıyorum bu arada benimde hesabım yok :) annemin face sini kullanıyorum he bide unutmadan muhallebi de yapıyorum hatta arada bahsettiğim kahvaltı yerine muhallebi verdiğimde oluyor yalnız bunları doya doya yemiyor tabiki devam sütüne ek olarak alışması için her öğün değişik değişik yedirebildiğim kadar yediriyorum

sağol surmacım yaaa. yine döktürmüş yani uzunnn uzun yazmışsın. allah razı olsun senden. önerileini hep uyguluyorum. çünkü farklı doktorlar farklı bakış açısı demek. saat 2 de amzirdim. yani 14:00 da. 17:00 da muhallebi + 4 ölçü devam sütü hazırladım. isteksiz isteksiz ablasının oyunlarıyla zorla yedi. son kaşıkta ısrar edince çıkardı yarısını. bende isyanlardayım. 4 saat ara vereceğim iki öğün arasında diye karar aldım bende. 21:00 da ahmet marankinin bahsettiğinm tarifini yapacağım. sonucu yarın yazabilirsem yazarım. doktor sonrası değerleriniz iyi çıkar inşallah.

ekemcim canım günaydın yok facebooka kaptırmadınız işlerin yoğunluğundan giremiyorum tabi mayis 2013 annelerinede katılmadım değilim :) sende gelsene canım
nasılsın bebiş nasıl??
en son 27 kasımda gittik son aşımızıda olduk artık 1 yaşına kadar aşımız yok bütün aşılarımız bitti 63 cm 7,900 baş çevresi 43,5 olmuştu ek gıdalarla aramız iyi ama diş çıkartıcak o yüzden çok mız mızız zorla yemek yiyoruz pirinç unu muhallebisini bende veriyorum akşamları gece yatmadan en son içinede aptamıl2 koyuyorum bu ay kontrolumuz 27 aralıkta bakalım

surmacım günaydın canım nasılsın?
canım ismin nedir tanışalım oarada belki konuşuyoruzdur :)
mayıs annelerinde ben Zeynep Dondar :)))

surmacım günaydın canım nasılsın?
canım ismin nedir tanışalım oarada belki konuşuyoruzdur :)
mayıs annelerinde ben Zeynep Dondar :)))

İyiyim canım farklı gruplardayız galiba ben 2013 mayıs Haziran anneleri grubundayım baktım sana bulamadım annemin facebook unu kullanıyorum nuriye demirbaş

İyiyim canım farklı gruplardayız galiba ben 2013 mayıs Haziran anneleri grubundayım baktım sana bulamadım annemin facebook unu kullanıyorum nuriye demirbaş

günaydın surmacım ben Mayıs 2013 Anneleri grubundayım tatlım
benim doğum 15 mayıs o yüzden o gruptayım

azd cim çok sevindim forumdan kopmadığına. surma zaten beni yalnız bırakmayacak buralarda. çok sevindim ikiniz için de. bebişim artık % 50 kiloyu zor yakalıyopr. şu an 7300 kilosu. çok üzülüyorum. ilk 3 ay % 85 lerde olan kilosu şimdi çok az. kucağımda zor tutuyorum zayıflığından. doldurmuyor yani kucağımı. rabbim başta sağlık sonrada hayırlı kilolar versin yavrulaımıza. günde bir kez 3-4 ölçek mama+muhallebi veriyorum. ikinci imkansız...sabah yarım yum. sarısı+10 gr labne. ayrıca gün aşırı patates ve havuçlu sebze çorbası ve araalrda ve gece anne sütü veriyorum. 1 yaşında 9 kiloyu geçsin fazlasını istemem. 5 ay sonra yazarız tabi:)kontrollerinizden sonra iyi haberlerinizi beklerim.....sağlıkla kalın

Canım sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun biraz daha büyüyünce nasıl olsa herşeyi yiyecek doktorların söylediğide biz kilolu bebek sevmeyiz benim oğlumdan 25 gün büyük zayıf ama nasıl hareketli Pıtırcık görsen benim oğlumda hareketli ama o çok önceden başlamıştı dönmelere emeklemeye:) bir rahatsızlığı olmasın yeterki

Merhaba azd ve surma. Yoksuniz uzun zamandir. Ben kotu gunlefr geciriyprum. Kizlarim hasta. Buyuk kizimda beta cikti 3 gundur sabah aksam serum vs, kuculde dun 10 lez kustu. Dpktpra goturduk. Biraz duzeldi ikiside. Kilosu 7, 5 boyu 70 basi 41.5. Sozler nasilsiniz, bebisleriniz nasil

Canım geçmiş olsun ben bakıyorum arada senin için misafirlerim vardı giremedim çok iyilerdir canım inşallah artık kuzuların, biz iyiyiz çok şükür kontrole gittik bir yaramazlık yok kan idrar tahlili falanda yapıldı onlarda temiz çok şükür diş çıkarıyoruz biraz onun huysuzluğu var bu aralarda

Tesekkur ederim surmacim gecmis olsun dileklerin icin. Kizlar iyi cok sukur, kucuk kizimin kaybettigi kilolari almaya calisiyoruz. 7300 kilosu. Siz kac kilosunuz acaba. Boyu nasil gidiyor. Biz cok gerilerde kaldik sanki. Benim kizimda gecen ay kansizlik vardi. Damlayi 4 den 8 e cikardi dr. Simdilik iyi. Dis 2 tane cikti. Hafif huysuzluk bizdede var. Gecer insallah. Azd yine yok. Neyse iyi olsunda bebegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…