Eylül HAMİŞLERİMİZ ....MAYIS 2013 ANNELERİMİZ...

Cevabin icin sagol azd cim. Bu arada kizimin burnu tikali. Ablasi hastaydi ondan gecti. Ablasi iyi gibi ama bebisim dun iyi olmasina ragmen bugun yine tikanik burunla uyandi.bas cevresi 39.7 kilosu 6700 ama kiyafetli.25 ekimdebizde dra gjdecwgiz bende yazarimbiykilobasce resini. Sana ve butun annelere hayirli bayramlar diliyorum. Bebislerimize saglik diliyorum. Hayirli cumalar....

:) aydan aya görüşüyoruz artık bugün kontrolümüz vardı birde rotavirüsünün 2. Dozu, 2 doktora görünüyoruz birtanesi mecburi diğeri ise çok merhedilen ve aşılarını yaptırdığımız doktor, mecburi gittiğimiz doktor kilo alımını az buldu 400 gr almışız bu ay diğer doktorumuz telaşlanacak birşey yok dedi gayet iyi biraz daha olabilirdi belki ama kötü değil dedi,aklım takılmadı değil, baş çevremiz 42 olmuş boyumuz 70 , ek gıdaya tadımlık başlıyoruz bu ay her gün birer kaşık meyve suyu, yoğurt ve sebze çorbası( bu arada mecburi olarak gittiğimiz doktor 4 , 5 sayfalık bir liste verdi direk geçelim dedi ek gıdaya ama ben diğer doktorumun dediğini yapmak istiyorum daha çok güveniyorum açıkcası, yazmaya yazmaya birikmiş tutamıyorum kendimi :) yazdıkça yazasım var neyse uzatmayayım yinede , güzel haberlerinizi bekliyorum sağlıkla kalın hepiniz

Hava biraz kapansın bizimde burnumuz tıkanıyor ,doktora sordum bugün çok normal genelde bebeklerde görülür dedi serum fizyolojik kullabilirsiniz dedi, tıkandıkça kullanıyorum bende

ekemcim günaydın
geçmiş olsun canım benimde kızımın genzi tıkalı çok salgın var ne kadar dikkat etsekte kapıyorlar yavrularımız biz bayramda izmir'e kayınvalidemlere gideceğiz otobüsle ilk uzun yolumuz olacak bakalım nasıl geçicek umarım kızım beni üzmez
bizde 24 ekimde gideceğiz dokra bende paylaşırım Sanada hayırlı bayramlar
iyi bayramlar arkadaşlar

surmacım evet aydan aya görüşür olduk artık :)
bende rotavirüsün 2. dozunu 24 ekimde olacak hem o gün kontrolumuzde var. benim kızımda aynı 500 gr almıştı enson kontrole gittiğimizde üzülme normal bu aylarda böyle olması dedi bende üzülmüştüm hatta ağlamıştım besleyemiyorum bebeğimi diye çalıştığım için çok zor oluyor ufak ufak ek gıdalara başladık iyi gibi bakalım bu gittiğimizde görücez prensesin durumunu
ufak ufak ver bence sütün yetmiyorsa ondanda kilo almaz aynen canımya şuan yazdıkça yazasım var :) doktordan sonra paylaşırım durumunu sağlıklı günler

Hava biraz kapansın bizimde burnumuz tıkanıyor ,doktora sordum bugün çok normal genelde bebeklerde görülür dedi serum fizyolojik kullabilirsiniz dedi, tıkandıkça kullanıyorum bende

serum fizyolojiğin kullanmak için bellirli bir ayı beklememiz gerekiyormu
bayramda izmire gideceğiz yanıma almayı düşünüyorum malum hava değişimi birde nasıl kullanıyorsun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…