Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Çift transfer neye göre oluyor. Belli prosedürü var mı
35 yaş üstüne çift edilebiliyor. Benim 10 yumurta toplandı ama en son sadece 2 tanesi 3. güne geldi. Hamilelik şansı artsın diye çift transfer edildi. 5. günü bekleyip risk almak da istemediler. Embriyoları doğal ortamıma koydular.

Bak şimdi o sızı beni umutlandirdi hepde ayni yerlerde hele yürümeye kalktgmda nasl sizi veriyrdu ayni yer bilemedim bak fitilden kaynakli diyrm kasik agrisi için de benimde kan günü 2 si o günlere de adet olurum olmazsa hayirlsii bakalm tutmus olsun bebeklerim

İnşallah canım çok teşekkür ederim evet 3. Gun olduğu için bende biraz üzülmüştüm ama böyle guzel haberlere şahit olunca da seviniyor umutlanıyor insan sorularımı cevapladın için de ayrıca teşekkür ederim Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bizlere bol bol dua et canım

Ben baya elim karnımda geziyordum istemsizce. Rahatsız ediciydi ağrı sızısı.Ay inşallah ilaçlarla beraber tutunmadan kaynaklıdır sizin de. Az kalmış günler çabuk geçiyor. Ben nasıl iki hafta bekledim bilmiyorum şuan

Gerçekten günler geçmiyor ay sonuç poiztif olsa bi bu kdrda bekleriz ya hayirli güzel sonuclar almissin darisi bizlere olsun inşallah bende elim karnımda ovalayip duruyrm zikir cekiyrm seviyrm inşallah tutunmusturlar

Benimde embriyolar 2aa 3bb bi modum ondn düşük ama böyle 3 günleri görünce insan umutlaniyor

Bol bol dua ediyorum. Bu süreci yaşamayan bilemez. O yüzden emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah Ben de sürekli 3. gün embriyosu pozitif hikayeleri aradım durdum şu dönemde Bu arada rica ederim her zaman sorabilirsiniz

Gerçekten günler geçmiyor ay sonuç poiztif olsa bi bu kdrda bekleriz ya hayirli güzel sonuclar almissin darisi bizlere olsun inşallah bende elim karnımda ovalayip duruyrm zikir cekiyrm seviyrm inşallah tutunmusturlar
Ben de öyle diyordum. Sonucu bilmeden sürece iğnelere katlanıyor insan diye. Bazen negatif olduğum dönemler de oldu. Ama olacağı varsa oluyor. Merak etmeyin

Benimde embriyolar 2aa 3bb bi modum ondn düşük ama böyle 3 günleri görünce insan umutlaniyor
Ben derecesini bilmiyorum sadece hücre sayımı ve iyi kalitede olduğunu söylediler. Ama bence ona takılmayın şuan. Tutunsun diye de bir sürü ilaç kullanıyorsunuz. Hepsi bir bütün olarak etki ediyor bence

Bu değere tekrar 2 gün sonra test yap dedilermi canım yoksa kese için 10 gün sonraya randevumu al dediler E Enid

Bak sabırsız olmayıp böyle beklersen hiç strese gitmiyorsun 2 gün sonra acaba değer yukselecekmi diye bende beklemeyi düşünüyorum Hamilenin duası kabul olur yarında benim için dua edermisin tranfer olucam E Enid

Tabii ki ederim İnşallah çok rahat geçecek merak etme. Bir bakmışsın gün sayıyorsun. Ya kesinlikle tam gününde test yapmak çok daha rahatlatıcı.

Tamam teşekkür ederim. Benimde embiriolar donduruldu genetik sonucu için bekliyoruz. Merak ettim hangi şartlarda birden fazla koyuyorlar diye

Ben derecesini bilmiyorum sadece hücre sayımı ve iyi kalitede olduğunu söylediler. Ama bence ona takılmayın şuan. Tutunsun diye de bir sürü ilaç kullanıyorsunuz. Hepsi bir bütün olarak etki ediyor bence
Öyle olması gerekiyor aslnda olmuştur bebeklerim benimledir diye düşünüyorum

Kızlar opudan sonra 2. regli ne zaman oldunuz?

Ben ayın 9 . da histersokopi oldum. dondurulmuş transfer olacağım Allahın izniyle.

Sat 1 eylül. bir de döngünün kaçıncı günü ortalama transfer yapılıyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…