- Konu Sahibi Manolya_31
-
35 yaş üstüne çift edilebiliyor. Benim 10 yumurta toplandı ama en son sadece 2 tanesi 3. güne geldi. Hamilelik şansı artsın diye çift transfer edildi. 5. günü bekleyip risk almak da istemediler. Embriyoları doğal ortamıma koydular.Çift transfer neye göre oluyor. Belli prosedürü var mı
Bak şimdi o sızı beni umutlandirdi hepde ayni yerlerde hele yürümeye kalktgmda nasl sizi veriyrdu ayni yer bilemedim bak fitilden kaynakli diyrm kasik agrisi için de benimde kan günü 2 si o günlere de adet olurum olmazsa hayirlsii bakalm tutmus olsun bebeklerimSağ ol canım teşekkür ederim darısı başıma inşallahEvet fitil hala kullanıyorum. İlaçlarıma devam etmemi söylediler. Bende de ilk hafta sızı giriyordu değişik bir ağrı vardı. Son haftalar özellikle dün baya regl olacak gibi ağrı vardı.
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım çok teşekkür ederim. Hala inanamıyorum. Ay inşallah sen de güzel haberler alırsın. Forumlarda boşu boşuna moralimiz bozuluyor. 3. gün embriyosu konuldu diye biraz üzülmüştüm. Hiç alakası yokmuş. Amin canım inşallah bundan sonraki sürecim de güzel devam edecekbelirtim oldu hatta hala var. Bugün transferden sonra 14. günüm. Kasık ağrım ve göğüs dolgunlugu, agrısı hep vardı. Ama özellikle son hafta, dün falan regl olacakmış gibi rahim bölgem sancıyordu. Ama ilaçlardan diye düşünüyor insan, onların da etkisi var çünkü.
Ben baya elim karnımda geziyordum istemsizce. Rahatsız ediciydi ağrı sızısı.Ay inşallah ilaçlarla beraber tutunmadan kaynaklıdır sizin de. Az kalmış günler çabuk geçiyor. Ben nasıl iki hafta bekledim bilmiyorum şuanBak şimdi o sızı beni umutlandirdi hepde ayni yerlerde hele yürümeye kalktgmda nasl sizi veriyrdu ayni yer bilemedim bak fitilden kaynakli diyrm kasik agrisi için de benimde kan günü 2 si o günlere de adet olurum olmazsa hayirlsii bakalm tutmus olsun bebeklerim
Gerçekten günler geçmiyor ay sonuç poiztif olsa bi bu kdrda bekleriz ya hayirli güzel sonuclar almissin darisi bizlere olsun inşallah bende elim karnımda ovalayip duruyrm zikir cekiyrm seviyrm inşallah tutunmusturlarBen baya elim karnımda geziyordum istemsizce. Rahatsız ediciydi ağrı sızısı.Ay inşallah ilaçlarla beraber tutunmadan kaynaklıdır sizin de. Az kalmış günler çabuk geçiyor. Ben nasıl iki hafta bekledim bilmiyorum şuan
Benimde embriyolar 2aa 3bb bi modum ondn düşük ama böyle 3 günleri görünce insan umutlaniyorBen baya elim karnımda geziyordum istemsizce. Rahatsız ediciydi ağrı sızısı.Ay inşallah ilaçlarla beraber tutunmadan kaynaklıdır sizin de. Az kalmış günler çabuk geçiyor. Ben nasıl iki hafta bekledim bilmiyorum şuan
Bol bol dua ediyorum. Bu süreci yaşamayan bilemez. O yüzden emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahİnşallah canım çok teşekkür ederimevet 3. Gun olduğu için bende biraz üzülmüştüm ama böyle guzel haberlere şahit olunca da seviniyor umutlanıyor insan sorularımı cevapladın için de ayrıca teşekkür ederim Hamilelerin duası kabul olurmuş derler bizlere bol bol dua et canım
Ben de öyle diyordum. Sonucu bilmeden sürece iğnelere katlanıyor insan diye. Bazen negatif olduğum dönemler de oldu. Ama olacağı varsa oluyor. Merak etmeyinGerçekten günler geçmiyor ay sonuç poiztif olsa bi bu kdrda bekleriz ya hayirli güzel sonuclar almissin darisi bizlere olsun inşallah bende elim karnımda ovalayip duruyrm zikir cekiyrm seviyrm inşallah tutunmusturlar
Ben derecesini bilmiyorum sadece hücre sayımı ve iyi kalitede olduğunu söylediler. Ama bence ona takılmayın şuan. Tutunsun diye de bir sürü ilaç kullanıyorsunuz. Hepsi bir bütün olarak etki ediyor benceBenimde embriyolar 2aa 3bb bi modum ondn düşük ama böyle 3 günleri görünce insan umutlaniyor
Tabii ki ederim
Tamam teşekkür ederim. Benimde embiriolar donduruldu genetik sonucu için bekliyoruz. Merak ettim hangi şartlarda birden fazla koyuyorlar diye35 yaş üstüne çift edilebiliyor. Benim 10 yumurta toplandı ama en son sadece 2 tanesi 3. güne geldi. Hamilelik şansı artsın diye çift transfer edildi. 5. günü bekleyip risk almak da istemediler. Embriyoları doğal ortamıma koydular.
Anladım, rica ederim canımTamam teşekkür ederim. Benimde embiriolar donduruldu genetik sonucu için bekliyoruz. Merak ettim hangi şartlarda birden fazla koyuyorlar diye
Öyle olması gerekiyor aslnda olmuştur bebeklerim benimledir diye düşünüyorumBen derecesini bilmiyorum sadece hücre sayımı ve iyi kalitede olduğunu söylediler. Ama bence ona takılmayın şuan. Tutunsun diye de bir sürü ilaç kullanıyorsunuz. Hepsi bir bütün olarak etki ediyor bence
İnşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelsinÖyle olması gerekiyor aslnda olmuştur bebeklerim benimledir diye düşünüyorum
tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza :) ben de 3. gün tansferi bekliyorum ikisi 8 hücreli.İnşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelsin
İnşallah inşallah canimİnşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?