- Konu Sahibi Manolya_31
-
Canım benim olumlu düşünmeye çalis olurmu negatif düşünce herzaman olumsuzluk getirir heyecanını anlıyorum cunki bende aynı heyecanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor transfer olsaydım bir diyorum cumartesi Allah nasip ederse olacağım inşallahMerhabalar bende Ekim başında transfer olacak gibiyim inşallah 2.ve son olurönceki çift transferdi kimyasal oldu maalesef. Şimdi tutmazsa her sey başa saracak diye korku da var içimde hepimiz gibi
Önceki olumsuz deneyimden ötürü içimde bir yerde korku var istemsizCanım benim olumlu düşünmeye çalis olurmu negatif düşünce herzaman olumsuzluk getirir heyecanını anlıyorum cunki bende aynı heyecanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor transfer olsaydım bir diyorum cumartesi Allah nasip ederse olacağım inşallah
MerhabalarHayirli olsun insallah pozitifler uçuşur
kısaca yazayım kendi surecimi belki diger arkadaşlar yorumda bulunur. Bizde problem pkos amh 14.56 ydi. 50 yumurta toplandi 29 döllendi 11 tane donduruldu. Yasim genç diye pgtden doktorum hic bahsetmedi bile. 5. Gun 5ab kalite transferim yumurta toplamadan 2 regli sonra yapay siklus yapildi direkt negatif. 2. Transferi dogal olarak planlamak istedik femara verdi düşük doz ganolf ile fakat yumurtlar cevap vermedi iptal oldu. 2. Transfer icin tekrar yapaya döndük tekrar ilaçlar kullanıldı derken 5. Gun 4bb kalite embriyom transfer edildi. Ekstra olarak embriyo glue ve transferden itibaren 5 gun kullanma sartiyla prednol(bağışıklık baskilayici) kullandim 10. Gun 18.33 degerle öğrendim ve tabi cok düşük olduğu icin kimyasal gebelik oldu. 12. Gun degerim 5.81 e düştü. Bunun üzerine doktorum degerlerim tam sifirlanmadan hormon istedi prolaktin tsh unsilin hpv gibi yükseldiğinde dusuge sebep olacak hormonlar. Hepsi normaldi. Sorunu bulamadık. Kandan kromozom analizi yaptırdık o da normal geldi esiminde benimde. Doktorum birde rahime bakalım dedi onuda yaptık Histeroskopi rahime cizik atıldı. Hersey normal. Anormal hic birsey bulunamadı. Sonra Histeroskopiden 3 gun gecti ve lekelenme olan kanamam arttı doktorum kontrol etti ve kanama alanını bulamadı neden olduğunu anlayamadi ilk defa yaşadığını ve rahimin içinden geldiğini söyledi. Belki bir damara denk gelmis olabilir dedi ama yinede kanama alanı ultrasonda gorunmedi herseye cok dikkat ettim dedi bir takım ilaclar verdi pihtilasma icin. Kullandim ve kanamam kesildi. Hersey normal suanlik. Bu sefer 4bc 5. Gun embriyosu 2 tane konulacak. Şimdi ise regli bekliyorum benim surecim böyle.
MerhabaMerhabalardoktorumuz aynı ve ben de 5. Gün 4 bc iki embriyo transferi olucam inşallah şu an hangi aşamadasınız acaba
Canım çok sevindim değerin kaç acaba Allah'ım çok sukurCanım sonucum çıktı hamileyimm
Değerim 580Canım çok sevindim değerin kaç acaba Allah'ım çok sukur
Maşallah çok sevindim senin adına canım çok duygulandım gerçektenDeğerim 580
Yaşın kaçtı canım embriyo kaliten ve Rahim kalınlığın ne kadardi?Maşallah çok sevindim senin adına canım çok duygulandım gerçektenBende pazartesi günü kan vereceğim merakla bekliyorum dondurulmuş 3.gun çift embriyo transferi oldum bende gerçekten senin güzel haberini almak bana umut oldu Rabbim sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bu süreçte belirtin oldu mu canım onu merak ettim.
Oy maşallah baya da yüksek gelmis canım hadi hayirlisi olsunDeğerim 580
Maşallah kaç embryon koyulmustu
Çift transfer edilmişti canımMaşallah kaç embryon koyulmustu
Canım çok teşekkür ederim. Hala inanamıyorum. Ay inşallah sen de güzel haberler alırsın. Forumlarda boşu boşuna moralimiz bozuluyor. 3. gün embriyosu konuldu diye biraz üzülmüştüm. Hiç alakası yokmuş. Amin canım inşallah bundan sonraki sürecim de güzel devam edecekMaşallah çok sevindim senin adına canım çok duygulandım gerçektenBende pazartesi günü kan vereceğim merakla bekliyorum dondurulmuş 3.gun çift embriyo transferi oldum bende gerçekten senin güzel haberini almak bana umut oldu Rabbim sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bu süreçte belirtin oldu mu canım onu merak ettim.
Çift transfer neye göre oluyor. Belli prosedürü var mıBenim amh düşüklüğünden kaynaklı, senelerce hamile kalamadığım için başladık. Benim fazla yumurtam toplandı. (Yani benim için baya güzel) ama döllenen ve sürece devam eden toplam 2 tane kaldı. Çift transfer edildi. O yüzden negatif olursa baştan başlayacağız. Bu da beni üzüyor. Sizin sorun neydi özel değilse
Yaşım 37. Embriyom taze transfer, 3. gün 7 ve 9 hücreliydi. İyi kalite dediler. Rahim kalınlığımı hatırlamıyorum, sormamıştım sanırımYaşın kaçtı canım embriyo kaliten ve Rahim kalınlığın ne kadardi?
Sağ ol canım teşekkür ederim darısı başıma inşallahOy maşallah baya da yüksek gelmis canım hadi hayirlisi olsunbenimde bugün 4. Günüm doğal siklus sadece fitil folik asit coraspirin kullaniyrm bi belirtide olmadı öyle arada sizi giriyr göbeğime cız ediyor resmen kasik agrisi hep var ama fitilden kaynakli diye düşünüyorum sende fitil kullanmismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?