Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Merhabalar bende Ekim başında transfer olacak gibiyim inşallah 2.ve son olur önceki çift transferdi kimyasal oldu maalesef. Şimdi tutmazsa her sey başa saracak diye korku da var içimde hepimiz gibi

Merhabalar bende Ekim başında transfer olacak gibiyim inşallah 2.ve son olur önceki çift transferdi kimyasal oldu maalesef. Şimdi tutmazsa her sey başa saracak diye korku da var içimde hepimiz gibi
Canım benim olumlu düşünmeye çalis olurmu negatif düşünce herzaman olumsuzluk getirir heyecanını anlıyorum cunki bende aynı heyecanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor transfer olsaydım bir diyorum cumartesi Allah nasip ederse olacağım inşallah

Önceki olumsuz deneyimden ötürü içimde bir yerde korku var istemsiz cok heyecanli cok mucize bir an bence transfer anı hiç korkma tadını çıkart olur mu cok hızlı oluyor zaten ekrandan sana gösteriyorlar çift mi tek mi olacaksın?

Merhabalar doktorumuz aynı ve ben de 5. Gün 4 bc iki embriyo transferi olucam inşallah şu an hangi aşamadasınız acaba

Merhabalar doktorumuz aynı ve ben de 5. Gün 4 bc iki embriyo transferi olucam inşallah şu an hangi aşamadasınız acaba
Merhaba ben regli olmayı bekliyorum. Histeroskopi sonrası anormal kanama yaşadığım icin döngüm kaydı sanırım.
Siz hangi asamadasiniz. 2 embriyo olunca sans biraz daha fazla oluyor tabi insallah tutar.

Maşallah çok sevindim senin adına canım çok duygulandım gerçekten Bende pazartesi günü kan vereceğim merakla bekliyorum dondurulmuş 3.gun çift embriyo transferi oldum bende gerçekten senin güzel haberini almak bana umut oldu Rabbim sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bu süreçte belirtin oldu mu canım onu merak ettim.

Yaşın kaçtı canım embriyo kaliten ve Rahim kalınlığın ne kadardi?

Oy maşallah baya da yüksek gelmis canım hadi hayirlisi olsun benimde bugün 4. Günüm doğal siklus sadece fitil folik asit coraspirin kullaniyrm bi belirtide olmadı öyle arada sizi giriyr göbeğime cız ediyor resmen kasik agrisi hep var ama fitilden kaynakli diye düşünüyorum sende fitil kullanmismiydin

Canım çok teşekkür ederim. Hala inanamıyorum. Ay inşallah sen de güzel haberler alırsın. Forumlarda boşu boşuna moralimiz bozuluyor. 3. gün embriyosu konuldu diye biraz üzülmüştüm. Hiç alakası yokmuş. Amin canım inşallah bundan sonraki sürecim de güzel devam edecek belirtim oldu hatta hala var. Bugün transferden sonra 14. günüm. Kasık ağrım ve göğüs dolgunlugu, agrısı hep vardı. Ama özellikle son hafta, dün falan regl olacakmış gibi rahim bölgem sancıyordu. Ama ilaçlardan diye düşünüyor insan, onların da etkisi var çünkü.

Çift transfer neye göre oluyor. Belli prosedürü var mı

Sağ ol canım teşekkür ederim darısı başıma inşallah Evet fitil hala kullanıyorum. İlaçlarıma devam etmemi söylediler. Bende de ilk hafta sızı giriyordu değişik bir ağrı vardı. Son haftalar özellikle dün baya regl olacak gibi ağrı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…