Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Merhaba arkadaşlar progesteron ilaç duygusal yaparmi icim çok kötü korku kaygı panik atak gibi oldum

Tüp bebek sürecinde aldığımız her ilaç piskolojiyi etkiliyor bence hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruz bence Allah içinize ferahlık versin
Amin canım kendimi taniyaniyorum artık Allah'ım herkese ferahlık versin

E Enid canım yarın test günün benimde 1gun sonra transfer günüm nasıl heyecanlimisin zaman geçmiyor ya çok heyecanliyim

E Enid canım yarın test günün benimde 1gun sonra transfer günüm nasıl heyecanlimisin zaman geçmiyor ya çok heyecanliyim
Ayy yaa evet bugün geçmek bilmedi, çok uzun geldi. Sabah hemen gidip test vereceğim çok merak ediyorum ve heyecanlıyım Transfer göz açıp kapayıncaya kadar olmuş oluyor. Bir bakmışsın evde gün sayıyorsun

Canım benim inşallah güzel haber alacaksin Allah'ım nasip edecek ilk buraya yaz olurmu sabirsizlikla bekliyorum

Benimkide taze ve çift olacak şuan embriyolarimin 3.cu günü 5.gunu transfer olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…