- Konu Sahibi Manolya_31
-
Hayırlısı olsun çıktım bakalım en heycanlı kısmı kaldı 12 beklemek:)Ayy inşallah canım bende 1 hafta sonra aynı gün transfer olucam heyecanla bekliyorum
Transfer oldunuzmu hadi bakalım inşallah haftaya cumarteside siz beni beklersinizHayırlısı olsun çıktım bakalım en heycanlı kısmı kaldı 12 beklemek:)
Biraz anlatsan ben hiç transfer olmadım ilk buHayırlısı olsun çıktım bakalım en heycanlı kısmı kaldı 12 beklemek:)
Evet evet oldum çok garip ve hrycanlı bi an. Onu görüyorsun içinde ne garipTransfer oldunuzmu hadi bakalım inşallah haftaya cumarteside siz beni beklersiniz
Tüp bebek sürecinde aldığımız her ilaç piskolojiyi etkiliyor bence hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruz bence Allah içinize ferahlık versinMerhaba arkadaşlar progesteron ilaç duygusal yaparmi icim çok kötü korku kaygı panik atak gibi oldum
Amin canım kendimi taniyaniyorum artık Allah'ım herkese ferahlık versinTüp bebek sürecinde aldığımız her ilaç piskolojiyi etkiliyor bence hepimiz bunu zaman zaman yaşıyoruz bence Allah içinize ferahlık versin
İnanın ki bende yaşıyorum bunu bazen çok umutlu bazen umutsuz hepimiz öyleyiz bence. Bende 19 Eylül de transfer oldum bekliyorumAmin canım kendimi taniyaniyorum artık Allah'ım herkese ferahlık versin
Allah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahİnanın ki bende yaşıyorum bunu bazen çok umutlu bazen umutsuz hepimiz öyleyiz bence. Bende 19 Eylül de transfer oldum bekliyorum
İnşallah hepimize nasip olsun inşallahAllah'ım kucagina almayı nasip etsin inşallahbende 27 Eylül'de transfer olucagim
Allah'ım kolay atlatmayı nasip etsin bu sureciİnşallah hepimize nasip olsun inşallahsizinde az kalmış transferden sonra beklemesi daha zor bence günler geçmiyor
Amin hepimizin sonu güzel olsunAllah'ım kolay atlatmayı nasip etsin bu sureci
Siz hiç test falan yaptinizmi sonucunuzu merak ediyorumİnanın ki bende yaşıyorum bunu bazen çok umutlu bazen umutsuz hepimiz öyleyiz bence. Bende 19 Eylül de transfer oldum bekliyorum
Ayy yaa evet bugün geçmek bilmedi, çok uzun geldi. Sabah hemen gidip test vereceğim çok merak ediyorum ve heyecanlıyım
Tabii yazarım mutlaka canımCanım benim inşallah güzel haber alacaksin Allah'ım nasip edecekilk buraya yaz olurmu sabirsizlikla bekliyorum
İnşallah ikizdirTabii yazarım mutlaka canımŞeyi de merak ediyorum taze ve çift transfer benim. Olduysa ikiz mi tek mi, kafamda sorular
Bakalım pozitifi göreyim de inşallah canımİnşallah ikizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?