- 19 Eylül 2025
- 66
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi Manolya_31
-
Allah razı olsun evet ikizdi erken doğum oldu çok zordu gerçekten o süreç o duyguların hepsini yaşayıp kucağına alamamak zordu gerçi aldım kucağıma ama işte mezra katmak için Rabim nasip etmediBasiniz sagolsunikizmiydi cocuklar dusukmu oldu
İkiz biraz sıkıntı yaa zor oluyor risk daha çok oluyor doktorun uygun gördüğü gibi yap bence onu dinleMerhaba ben de dün transfer için rahim kalınlaştırma sürecine başladım. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşük sonrası 5.ve son denemem olacak. 2 adet pgtli 2bb ve 2aa embriyo transfer edilecek. Ama doktoru ikna edersem pgtsiz 1 tane 2bc var onu da transfer etsinler istiyorum. Daha ikna edemedimyine pgt li 4aa ve 3 BB ile düşük yaşadım. Nasip herşey. Neden bilmiyorum ama bu sefer olacak diye hissediyorum. Umarım son seferimde Rabbim yüzümüze güler Hepimizin yüzü gülsün inşallahikiz
Benim ikizlerim var 36.hafta doğum yapmıştım biri 2650 diğeri 2600 doğmuştu küveze falan da girmemişlerdi çok şükür. Çok da rahat bir hamilelik geçirmiştim. O yüzden ondan korkmuyorum herhalde. Allahım sağlıkla hayırlısını nasip etsinİkiz biraz sıkıntı yaa zor oluyor risk daha çok oluyor doktorun uygun gördüğü gibi yap bence onu dinle
Başınız sağolsunYani 9 ay önce 2 çocuğumu kaybettim 5 aylıkken hiç dayanamıyorum nedense sabır kalmadı çok zor geliyor beklemek
Ayy canım senle aynıyız benimde ilk eşimden bir oğlum var ikinci eşimden yok bekar aldım kocayı inşallah hepimize nasip olur bu arada hoşgeldiniz sayfamızaBenim ikizlerim var 36.hafta doğum yapmıştım biri 2650 diğeri 2600 doğmuştu küveze falan da girmemişlerdi çok şükür. Çok da rahat bir hamilelik geçirmiştim. O yüzden ondan korkmuyorum herhalde. Allahım sağlıkla hayırlısını nasip etsinçok istiyorum. İlk evliliğimden ikizler, benim 3. Ama eşimin ilk çocuğu olacak.
Öncelikle başınız sağolsun Allah'ım birdaha yaşatmasın kucağınıza tatlı bebisle doldursun ve sayfaya hoşgeldinizAllah razı olsun evet ikizdi erken doğum oldu çok zordu gerçekten o süreç o duyguların hepsini yaşayıp kucağına alamamak zordu gerçi aldım kucağıma ama işte mezra katmak için Rabim nasip etmedi
HoşbuldumAyy canım senle aynıyız benimde ilk eşimden bir oğlum var ikinci eşimden yok bekar aldım kocayı inşallah hepimize nasip olur bu arada hoşgeldiniz sayfamıza
Allah razı olsun evet ikizdi erken doğum oldu çok zordu gerçekten o süreç o duyguların hepsini yaşayıp kucağına alamamak zordu gerçi aldım kucağıma ama işte mezra katmak için Rabim nasip etmedi
Transfer olalı 4 gün olmuş. Çok erken sonuç için. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildinizValla değil içim içimi yedi resmen hiç bir belirti yok dayanamadım test yaptım negatif zaten moralim çok kötü bozuk yaa
5.gun embiriyosu cnmTransfer olalı 4 gün olmuş. Çok erken sonuç için. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiniz
Yaşım 45. İkizlerim normal gebelik. Erkek infertilitesi ile başladık bu yolculuğa ama yaşta ilerledi yumurta kalitesizliği ve amh Düşüklüğü başladı bu sene, kötü tecrübelerle 2 yıl boşa gitti. 2,5 yıl içinde 4 defa transfer oldum. Şimdi transfer edilecekler 5.gün pgt li ama orta kalite diyorlar. Sözde pgt olunca o çok önemli değilmiş. Ama ben 4 aa ile düşük yaşadım 2 BB ile nasıl olacak bilemedimBende aslinda 2 embriyo transferi istiyorum.doktorum kabul ederse tabi sizin yasiniz kacti kacinci gun embriyolariydi ikizler
5. Gün için bile çok erken canım. Boşa moralini bozmuşsun. En az 4 gün daha bekle idrar için. Ama kan testi en kesin sonuç5.gun embiriyosu cnm
Ben 23 yaşındayım ikisi de 5. Gün embiriyosu cnm 5 aylıkken kaybettimBende aslinda 2 embriyo transferi istiyorum.doktorum kabul ederse tabi sizin yasiniz kacti kacinci gun embriyolariydi ikizler
Canım başınız sağ olsun çok üzüldüm sizin içinAllah razı olsun evet ikizdi erken doğum oldu çok zordu gerçekten o süreç o duyguların hepsini yaşayıp kucağına alamamak zordu gerçi aldım kucağıma ama işte mezra katmak için Rabim nasip etmedi
Rabim hepimizin gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınCanım başınız sağ olsun çok üzüldüm sizin içinİnşallah olumlu sonuç alırsınız çok daha mutlu olursunuz bundan sonraki süreçte
Amin canım inşallahRabim hepimizin gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Vallahi bu işler belli olmuyor kuzumAma agustos da yumurta toplama islemim.oldu bu ay rahmimi djnlendirdiler adetten sonra gel dediler hgs felan cekilmedim hamilelik ihtimalim.cok dusuktur bence
Hayır incelmez. Benim hep rahim kalınlaştırmaya başladıktan sonra 19. Gün transferim oldu. Yani adetin 21.günü. Ama 23. yada 24. günde transfer olup, pozitif görenleri de okudum burada.Arkadaşlar rahim kalınlığı için 15 gün yeterli oluyormu benim 2.5 mm di 1 hafta sonra 6.2 mm ye çıktı şuan bilmiyorum pazartesi kontrolüm var ilacımı içiyorum kalınlaşan rahim geri incelmez demi transfere kadar 27 Eylül tranfser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?