Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

İkiz biraz sıkıntı yaa zor oluyor risk daha çok oluyor doktorun uygun gördüğü gibi yap bence onu dinle

İkiz biraz sıkıntı yaa zor oluyor risk daha çok oluyor doktorun uygun gördüğü gibi yap bence onu dinle
Benim ikizlerim var 36.hafta doğum yapmıştım biri 2650 diğeri 2600 doğmuştu küveze falan da girmemişlerdi çok şükür. Çok da rahat bir hamilelik geçirmiştim. O yüzden ondan korkmuyorum herhalde. Allahım sağlıkla hayırlısını nasip etsin çok istiyorum. İlk evliliğimden ikizler, benim 3. Ama eşimin ilk çocuğu olacak.

Ayy canım senle aynıyız benimde ilk eşimden bir oğlum var ikinci eşimden yok bekar aldım kocayı inşallah hepimize nasip olur bu arada hoşgeldiniz sayfamıza

Allah razı olsun evet ikizdi erken doğum oldu çok zordu gerçekten o süreç o duyguların hepsini yaşayıp kucağına alamamak zordu gerçi aldım kucağıma ama işte mezra katmak için Rabim nasip etmedi
Öncelikle başınız sağolsun Allah'ım birdaha yaşatmasın kucağınıza tatlı bebisle doldursun ve sayfaya hoşgeldiniz

Bende aslinda 2 embriyo transferi istiyorum.doktorum kabul ederse tabi sizin yasiniz kacti kacinci gun embriyolariydi ikizler
Allah razı olsun evet ikizdi erken doğum oldu çok zordu gerçekten o süreç o duyguların hepsini yaşayıp kucağına alamamak zordu gerçi aldım kucağıma ama işte mezra katmak için Rabim nasip etmedi

Bende aslinda 2 embriyo transferi istiyorum.doktorum kabul ederse tabi sizin yasiniz kacti kacinci gun embriyolariydi ikizler
Yaşım 45. İkizlerim normal gebelik. Erkek infertilitesi ile başladık bu yolculuğa ama yaşta ilerledi yumurta kalitesizliği ve amh Düşüklüğü başladı bu sene, kötü tecrübelerle 2 yıl boşa gitti. 2,5 yıl içinde 4 defa transfer oldum. Şimdi transfer edilecekler 5.gün pgt li ama orta kalite diyorlar. Sözde pgt olunca o çok önemli değilmiş. Ama ben 4 aa ile düşük yaşadım 2 BB ile nasıl olacak bilemedim

Canım başınız sağ olsun çok üzüldüm sizin için İnşallah olumlu sonuç alırsınız çok daha mutlu olursunuz bundan sonraki süreçte

Selam kızlar bende 29 yaşındayim 1 yıllık evliyim amh 0.69 aynı zamanda hormon bozukluğum olduğu için tedaviye başladık bir başarısız aşılamam oldu. Şuan da üniversitesi hastanesinde 16 Eylülde dondurulmuş çift transfer oldum. Normal kalitede denilmişti transfer günü birisi biraz daha düşük kalitesi ikisini de koyalım şans artar dediler kabul ettim. Transfer sonrası beslenmeme dikkat ediyorum bol bol dinleniyorum. Ara sıra bel agrılarım ve kasık agrılarım oluyor. 29 eylül de kan vereceğim günler geçmek bilmiyor gerçekten sürekli buralardaydim Rabbım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

Arkadaşlar rahim kalınlığı için 15 gün yeterli oluyormu benim 2.5 mm di 1 hafta sonra 6.2 mm ye çıktı şuan bilmiyorum pazartesi kontrolüm var ilacımı içiyorum kalınlaşan rahim geri incelmez demi transfere kadar 27 Eylül tranfser

Hayır incelmez. Benim hep rahim kalınlaştırmaya başladıktan sonra 19. Gün transferim oldu. Yani adetin 21.günü. Ama 23. yada 24. günde transfer olup, pozitif görenleri de okudum burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…