- Konu Sahibi Manolya_31
-
Canım ilaçları düzenli kullanıyorsan incelme olmaz diye biliyorum. Arkadaşım 18. günde transfer olmuştu.Arkadaşlar rahim kalınlığı için 15 gün yeterli oluyormu benim 2.5 mm di 1 hafta sonra 6.2 mm ye çıktı şuan bilmiyorum pazartesi kontrolüm var ilacımı içiyorum kalınlaşan rahim geri incelmez demi transfere kadar 27 Eylül tranfser
Benimde 19 gün transfer olucam inşallah çok düzenli ve saati saatine uyguluyorum hemdeCanım ilaçları düzenli kullanıyorsan incelme olmaz diye biliyorum. Arkadaşım 18. günde transfer olmuştu.
Bir şey olmaz canım zaten pazartesi gidecekmişsin için rahatlar, doktoruna da tekrar sorarsınBenimde 19 gün transfer olucam inşallah çok düzenli ve saati saatine uyguluyorum hemde
Bende yarın transfer olacağımÖzeldesin demi kuzum
Ayy inşallah canım bende 1 hafta sonra aynı gün transfer olucam heyecanla bekliyorumBende yarın transfer olacağım
Ay süper inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep beraberBende yarın transfer olacağım
İnşallah korkuyorumAy süper inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep beraber
Operasyondan mı korkuyorsun canımİnşallah korkuyorum
Merhaba bende izmir de tedavi görüyorum da eğer özel değilse nerde tedavi görüyorsunuz memnun musunuzİzmir ben de canım
Merhaba kızlar katil hücreye şehir hastaneleri ya da araştırma hastaneleri bakıyor mu bilginiz var mı acabaHayır hiç durmadı canım birsey soylemedi. Bana daha cok embriyo kalitesiz gibi geldi. Cok olduğu icin hepside sağlıklı değildir diye düşünmeye başladım. Aa kalite hic cikmadi mesela. Ab cikti ve bb cikti gerisi bc kalite hep. 5 gun ve 6 gun embriyoları.
Kandan bakılıyor katil hücreye
Negatifi görmektenOperasyondan mı korkuyorsun canım
Merhaba tavmergen de tedavi görüyorum. Memnunum bir sorun yaşamadım. Henüz transferimin sonuçlanmasını bekliyorumMerhaba bende izmir de tedavi görüyorum da eğer özel değilse nerde tedavi görüyorsunuz memnun musunuz
O hepimizin korkusu. Bazen pozitif bazen negatif oluyor insanNegatifi görmekten
Bende irenbedeyim Allahım inşallah sağlıkla tutunup pozitifi görüp katlanarak artmayı nasip etsinMerhaba tavmergen de tedavi görüyorum. Memnunum bir sorun yaşamadım. Henüz transferimin sonuçlanmasını bekliyorumSiz nerede tedavi görüyordunuz
Amin canım inşallah ikimiz için deBende irenbedeyim Allahım inşallah sağlıkla tutunup pozitifi görüp katlanarak artmayı nasip etsin
Amin inşallahAmin canım inşallah ikimiz için deHerkes emeklerinin karşılığını alsın dilerim..
Ben 23 yaşındayım ikisi de 5. Gün embiriyosu cnm 5 aylıkken kaybettim
Kısmet olmayınca ne yapsakta boş Allah isteyen herkes nasip eder inşallahYasiniz cok gencmis embriyoda kaliteliymis ama bazi seyler kader imtihan deyip sabretmeliyiz ne kadar zor olsada allah sabir versin zor bi imtihan rabbim tekrarini yasatmasin insallah bu sefer kolaylikla ve saglikla alirsiniz yavrunuzu kucaginiza
Benim bir bilgim yok canim ama o hastanelerde tüp bebek bölümü var bakılıyordur.Merhaba kızlar katil hücreye şehir hastaneleri ya da araştırma hastaneleri bakıyor mu bilginiz var mı acaba
Karyotipe tıbbı genetik bölümü bakıyormuş da katil hücreyi merak ediyordum teşekkür ederimBenim bir bilgim yok canim ama o hastanelerde tüp bebek bölümü var bakılıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?