Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Canım ilaçları düzenli kullanıyorsan incelme olmaz diye biliyorum. Arkadaşım 18. günde transfer olmuştu.

Merhaba kızlar katil hücreye şehir hastaneleri ya da araştırma hastaneleri bakıyor mu bilginiz var mı acaba

Merhaba bende izmir de tedavi görüyorum da eğer özel değilse nerde tedavi görüyorsunuz memnun musunuz
Merhaba tavmergen de tedavi görüyorum. Memnunum bir sorun yaşamadım. Henüz transferimin sonuçlanmasını bekliyorum Siz nerede tedavi görüyordunuz

Merhaba tavmergen de tedavi görüyorum. Memnunum bir sorun yaşamadım. Henüz transferimin sonuçlanmasını bekliyorum Siz nerede tedavi görüyordunuz
Bende irenbedeyim Allahım inşallah sağlıkla tutunup pozitifi görüp katlanarak artmayı nasip etsin

Yasiniz cok gencmis embriyoda kaliteliymis ama bazi seyler kader imtihan deyip sabretmeliyiz ne kadar zor olsada allah sabir versin zor bi imtihan rabbim tekrarini yasatmasin insallah bu sefer kolaylikla ve saglikla alirsiniz yavrunuzu kucaginiza
Ben 23 yaşındayım ikisi de 5. Gün embiriyosu cnm 5 aylıkken kaybettim

Yasiniz cok gencmis embriyoda kaliteliymis ama bazi seyler kader imtihan deyip sabretmeliyiz ne kadar zor olsada allah sabir versin zor bi imtihan rabbim tekrarini yasatmasin insallah bu sefer kolaylikla ve saglikla alirsiniz yavrunuzu kucaginiza
Kısmet olmayınca ne yapsakta boş Allah isteyen herkes nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…