inşallah hepimizinki tutar cnm. benim gittiğim hastane de raporlu ilaç yazılmıyormus anlaşmalrı yokmus öyle dedilerİnsallah canim bugun 13. Gun dunden beri hafif kasik agrisi var ve belim agriuo insallah regl gelmez asilanann 15. Gunu test yaptiracagim
İnsallah senin ve diger arkadaslarinda tutar
İgenelr nekadar tuttu bwn 3 kutu puregon 300 4 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle kullandim 3. Raporumdu ana cetrotideyi rapor karsilamiyormus 4 kutusu 280 liraydi digerleri raporlu 250 civari tuttu raporsuz olsa 1000 lirayi bulurdu saniriminşallah hepimizinki tutar cnm. benim gittiğim hastane de raporlu ilaç yazılmıyormus anlaşmalrı yokmus öyle dediler
cnm ben sadece çatlatma iğnesi kullandm bir tane ovitrelle 70 liraya. birde aşılama sonrası için 20 liraya vajinal jel verdilerİgenelr nekadar tuttu bwn 3 kutu puregon 300 4 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelle kullandim 3. Raporumdu ana cetrotideyi rapor karsilamiyormus 4 kutusu 280 liraydi digerleri raporlu 250 civari tuttu raporsuz olsa 1000 lirayi bulurdu sanirim
malesef konya da oturuyorum cnmbndece ist oturanlar için Marmara ünv hastanesini tavsiye ederim kesinlikle
anladım cnm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için aşılamalarımız tutarda inşallah bidaha tedavi görmek zorunda kalmauızmalesef konya da oturuyorum cnm
insallahhhhhh cnmmanladım cnm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için aşılamalarımız tutarda inşallah bidaha tedavi görmek zorunda kalmauız
Anladim canm benmki cok pahali tutuyor tedavolerimcnm ben sadece çatlatma iğnesi kullandm bir tane ovitrelle 70 liraya. birde aşılama sonrası için 20 liraya vajinal jel verdiler
Toplam 850 lira tuttu cnmAnladim canm benmki cok pahali tutuyor tedavolerim
Neden 850 canm hastanemi aldi 850 bizden hstane 450 aldi 50 de muayne 500 digerleride ilac fiyatiToplam 850 lira tuttu cnm
hastane 750 aldı cnm. 100 lirada ilaçlar tuttuNeden 850 canm hastanemi aldi 850 bizden hstane 450 aldi 50 de muayne 500 digerleride ilac fiyati
Anladim canmhastane 750 aldı cnm. 100 lirada ilaçlar tuttu
sadece sag tupum tıkalı dıgerı acıkmıs oyuzden aılama yapalım dıyorlar hatta kendılıgınden olur dıyo doktor ama 1 yıldır olmadı smdı uuzldum tek tuple tutması zormucnm tüp kapalı olunca tutar mı hakkında fikrim yok ama hastane farkeder mi sorunu şöyle cvplayayım. aşılama olmadan önce aynı soruyu bende doktoruma sordum, yapan merkezin başarı oranı çok önemli ve yapan el aşılama da çok önemli dedi
canm 1 yıldır evlıyım esım hemen tup bebek ıstemıyo ama tek tuple nasıl tutar asılama bılemıyorum tup bebek bıraz pahalı gelıyo suan bıraz asılamada 2 tupte acık oluncamı sans yuksek benmkı olmazmıBilmiyorum ki cnm ne desem ama maddi durumun iyiyse direk tüp bebek yaptır bence aşılama bana çok iç açıcıı gelmiyor iki aydır burdayım ama çok nadir gördüm tutan, tüp bebek yaptır direk oyüzden
inşallah herşey yolunda gider canım aşılama ne zaman olacak belli miKızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda yumiler büyüyor. iğneye devam bugün bir kutu daha aldım menagon . Cuma tekrar kontrol . Dua edin bana .
Belli değil hayatım ama 23 eylüle kadar olmam lazım ankara dışına çıkıcam yani 1 haftam var hayırlısıyla...inşallah herşey yolunda gider canım aşılama ne zaman olacak belli mi
her şey istediğin gibi olur insallah cnm. Bayramda zor olur dua edelimde senin yumurtalar bayrama kadar gerekli boya gelsinler:))))Belli değil hayatım ama 23 eylüle kadar olmam lazım ankara dışına çıkıcam yani 1 haftam var hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?