Aynen bitanem büyümeleri lazım arife gününe kadar . Bu ay çok kararsız kaldım zaten yapmayacaktım aslında ucu ucuna yetişecek buda ayrı stres...her şey istediğin gibi olur insallah cnm. Bayramda zor olur dua edelimde senin yumurtalar bayrama kadar gerekli boya gelsinler:))))
daha bir hafta var yetişir herhalde. normalde kaçıncı gün yumurtluyorsunAynen bitanem büyümeleri lazım arife gününe kadar . Bu ay çok kararsız kaldım zaten yapmayacaktım aslında ucu ucuna yetişecek buda ayrı stres...
Valla bitanem haziran ayında aşılama oldum .Adetim 19 hazirandı aşılamam 30 hazirandı . Bu sefer 11 eylülde adet oldum bide iğnelerin dozu yükseldi.Sonuç güzel olsunda başka bişey istemiyorum .Eşim çok umutlu bu sefer .daha bir hafta var yetişir herhalde. normalde kaçıncı gün yumurtluyorsun
tam da sınırda günler insallah yetişir cnm. Benimki de çok umutlu, umutları boşa çıkmaz umarım. Adet olunca kendime mi üzülsem eşime mi üzülsem bilemiyorumValla bitanem haziran ayında aşılama oldum .Adetim 19 hazirandı aşılamam 30 hazirandı . Bu sefer 11 eylülde adet oldum bide iğnelerin dozu yükseldi.Sonuç güzel olsunda başka bişey istemiyorum .Eşim çok umutlu bu sefer .
slm cnm belirtilerin devam ediyor muKizlar asilamanin kacinci gunundesinz ve belirtinz varmi benm dunden beri hafif kasik ve bel agrim var 13. Gunm persembe kan verecegim
cnm çatlatma iğnesinden sonraki 10 gün belirti arama herşeyi o yapıyor bnm iğneden sonraki 11. günüm bütün belirtilerim gitti sadece adet ağrısı kaldı inşallah tutmuştur hepimizin kiaşılama sonrası belirtiler ne zaman başlar ki yaa, pazartesi aşılama oldum şimdiden belirti aramaya başladım:)))
Gece siddetli kasik agrisiyla uyandim diger gebeliklermdekiyle ayni olan sanci sabaha kadar kivrandim kan verdim geldim aama iki saattir kasik agrim gecti insallah tutunurken sorun olmamistir cok korkuyor.m lutfsn dua et bana adim cansuslm cnm belirtilerin devam ediyor mu
hadi ya benim daha ikinci günüm abartmısım ben o zaman:)cnm çatlatma iğnesinden sonraki 10 gün belirti arama herşeyi o yapıyor bnm iğneden sonraki 11. günüm bütün belirtilerim gitti sadece adet ağrısı kaldı inşallah tutmuştur hepimizin ki
ayyy hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın cnm. sonucu yazmayı unutma merak ederimGece siddetli kasik agrisiyla uyandim diger gebeliklermdekiyle ayni olan sanci sabaha kadar kivrandim kan verdim geldim aama iki saattir kasik agrim gecti insallah tutunurken sorun olmamistir cok korkuyor.m lutfsn dua et bana adim cansu
İnsallah canmayyy hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın cnm. sonucu yazmayı unutma merak ederim
Hadi Hayırlısı olsun bitanemselam kızlar bende bugün saat 11:45 te aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki olsun dedi yatmana gerek yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
sağol canım benim :))Hadi Hayırlısı olsun bitanem
bana da doktor aşılamanın ertesi gününden itibaren bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi ve kabız olmamaya çok dikkat et dedi herkese diyorlar mı bunlarıselam kızlar bende bugün saat 11:45 te aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki olsun dedi yatmana gerek yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
Bende bidahaki hafta aşılama olucam sanırım , cuma kontrol varsağol canım benim :))
bu arada hayırlı olsun, iyi sonuçlar alırsın inşallahselam kızlar bende bugün saat 11:45 te aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki olsun dedi yatmana gerek yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
banada bugün zaten gerekli spermi verdik dedi yarın akşam da ilişki olsun dedi canım bende azönce açık pembe leke geldi sendende geldimi acaba senin aşılamanda hayırlı olsun inşAllah olumlu sonuçlar alırız canımbana da doktor aşılamanın ertesi gününden itibaren bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi ve kabız olmamaya çok dikkat et dedi herkese diyorlar mı bunları
hadi hayırlısı canım benden azönce lavaboya gidince çok az açık pembe kan geldi normalmidir bu canımBende bidahaki hafta aşılama olucam sanırım , cuma kontrol var
yok cnm benden leke gelmedi ama doktor aşılamayı yaptıktan sonra lekelenme olabilir panik yapma ama sende lekelenme olacagını zannetmiyorum rahmin temiz çünkü dedibanada bugün zaten gerekli spermi verdik dedi yarın akşam da ilişki olsun dedi canım bende azönce açık pembe leke geldi sendende geldimi acaba senin aşılamanda hayırlı olsun inşAllah olumlu sonuçlar alırız canım
Benim ilk aşılamamda gelmedi leke tutmadı zaten .hayatım doktorlar leke olabilir diyor . Sonucun iyi olsunda önemli değil :)hadi hayırlısı canım benden azönce lavaboya gidince çok az açık pembe kan geldi normalmidir bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?