Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah cnm cok sağol güzel dileklerin için, bende aynı şeyleri senin için diliyorum. 12 gün falan var yeni yapıldı aşılamam

Çok sagol canım hım hadı bakalım ınsallah guzel haberler vereceksın sen nerdensın canım özeldemı yaptırdın

Hayırlı olsun kızlar inşallah aşılamalarınız tutar aşılama yaptırma sebebınız neydı kacıncı asıalamanız buyuk ıhtımal ekımde benımde asılamam olacakta
sağol canım inşAllah güzel sonuç alırsın sende benim 1 tane 6 yaşında oğlum var çok şükür 3 senedir ona kardeş için uğraşıyoruz ama olmuyo eşim ile benim bi problemimizde yok sebepsiz serephone klomen iğne hepsini denedik olmuyo bugünde aşılamayı yaptık bakalım hayırlısı Rabbim ne derse o

Hım anladm Allah bagıslasın oglunu güzel kaderler yazsın Rabbım ınsallah asılaman tutarda kardes gelır pasaya

Kizlar butun kontroller falan bitti dun gece catlatma ignemide oldum yarin 1 de asilamaya giriyorum dua edin bana nolur ve benim gibi bekleyenlere :)) sonuc bekleyenler insallah pozitif sonuc alir. Asilamaya hazirlananlarda hayirlisiyla atlatip onlarda olumlu sonuc alir insallah. Hepinize okudukca dua ediyorum valla :)))

hayırlı olsun cnm, hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah...

canım hayırlısı olur inşAllah en kısa zamanda bebek haberini verirsin bize

Gece siddetli kasik agrisiyla uyandim diger gebeliklermdekiyle ayni olan sanci sabaha kadar kivrandim kan verdim geldim aama iki saattir kasik agrim gecti insallah tutunurken sorun olmamistir cok korkuyor.m lutfsn dua et bana adim cansu

Canim naptin sonuc ne bende merak ediyorum insallah guzel haberler almissindir

Hayırlısı olsun inşallah allahım sen dahil hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip eder

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aklına geldikçe bana da dua et olur mu
allah razi olsun canm amin insallah
Ederim canm etmezmiyim allah isteuen herkese sana nasip etsn hepimizin kucagii bos koymasin rabbimrabbim
adin zeynepmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…