aynen bende aşılamayla ilgili bütün sayfaları ezberledim nerdeyse, Allah yardımcımız olsun
inşallah cnm cok sağol güzel dileklerin için, bende aynı şeyleri senin için diliyorum. 12 gün falan var yeni yapıldı aşılamamAmin canım inşallah senın bebegın gelmıstırde bana umut olursun ne zaman test gunun
inşallah cnm cok sağol güzel dileklerin için, bende aynı şeyleri senin için diliyorum. 12 gün falan var yeni yapıldı aşılamam
konya da medicana hastanesinde yaptırdm cnmÇok sagol canım hım hadı bakalım ınsallah guzel haberler vereceksın sen nerdensın canım özeldemı yaptırdın
hayırlısı olsun canım inşAllah güzel haberler alırızSelam arkadaslar bugun asilama yapildi dua edin guzel haberler alayim....
konya da medicana hastanesinde yaptırdm cnm
sağol canım inşAllah güzel sonuç alırsın sende benim 1 tane 6 yaşında oğlum var çok şükür 3 senedir ona kardeş için uğraşıyoruz ama olmuyo eşim ile benim bi problemimizde yok sebepsiz serephone klomen iğne hepsini denedik olmuyo bugünde aşılamayı yaptık bakalım hayırlısı Rabbim ne derse oHayırlı olsun kızlar inşallah aşılamalarınız tutar aşılama yaptırma sebebınız neydı kacıncı asıalamanız buyuk ıhtımal ekımde benımde asılamam olacakta
sağol canım inşAllah güzel sonuç alırsın sende benim 1 tane 6 yaşında oğlum var çok şükür 3 senedir ona kardeş için uğraşıyoruz ama olmuyo eşim ile benim bi problemimizde yok sebepsiz serephone klomen iğne hepsini denedik olmuyo bugünde aşılamayı yaptık bakalım hayırlısı Rabbim ne derse o
amin canım inşAllah seninde bekletmeden gelir bebişinHım anladm Allah bagıslasın oglunu güzel kaderler yazsın Rabbım ınsallah asılaman tutarda kardes gelır pasaya
Selam arkadaslar bugun asilama yapildi dua edin guzel haberler alayim....
hayırlı olsun cnm, hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah...Kizlar butun kontroller falan bitti dun gece catlatma ignemide oldum yarin 1 de asilamaya giriyorum dua edin bana nolur ve benim gibi bekleyenlere :)) sonuc bekleyenler insallah pozitif sonuc alir. Asilamaya hazirlananlarda hayirlisiyla atlatip onlarda olumlu sonuc alir insallah. Hepinize okudukca dua ediyorum valla :)))
canım hayırlısı olur inşAllah en kısa zamanda bebek haberini verirsin bizeKizlar butun kontroller falan bitti dun gece catlatma ignemide oldum yarin 1 de asilamaya giriyorum dua edin bana nolur ve benim gibi bekleyenlere :)) sonuc bekleyenler insallah pozitif sonuc alir. Asilamaya hazirlananlarda hayirlisiyla atlatip onlarda olumlu sonuc alir insallah. Hepinize okudukca dua ediyorum valla :)))
Gece siddetli kasik agrisiyla uyandim diger gebeliklermdekiyle ayni olan sanci sabaha kadar kivrandim kan verdim geldim aama iki saattir kasik agrim gecti insallah tutunurken sorun olmamistir cok korkuyor.m lutfsn dua et bana adim cansu
Hayırlısı olsun inşallah allahım sen dahil hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip ederKizlar butun kontroller falan bitti dun gece catlatma ignemide oldum yarin 1 de asilamaya giriyorum dua edin bana nolur ve benim gibi bekleyenlere :)) sonuc bekleyenler insallah pozitif sonuc alir. Asilamaya hazirlananlarda hayirlisiyla atlatip onlarda olumlu sonuc alir insallah. Hepinize okudukca dua ediyorum valla :)))
Allahin izni ile hamielyim canm sukur allah hepinize nasip etsin bense hayorlisyla evladimi kucagoma alirm insallahCanim naptin sonuc ne bende merak ediyorum insallah guzel haberler almissindir
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aklına geldikçe bana da dua et olur muAllahin izni ile hamielyim canm sukur allah hepinize nasip etsin bense hayorlisyla evladimi kucagoma alirm insallah
allah razi olsun canm amin insallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aklına geldikçe bana da dua et olur mu
Insallah canim ya Allah razi olsun. Evet canım zeynep :)allah razi olsun canm amin insallah
Ederim canm etmezmiyim allah isteuen herkese sana nasip etsn hepimizin kucagii bos koymasin rabbimrabbim
adin zeynepmi
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.. darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına...Allahin izni ile hamielyim canm sukur allah hepinize nasip etsin bense hayorlisyla evladimi kucagoma alirm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?