- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Hayirli olsun canım iyi haberler alırsın inşallah:)selam kızlar bende bugün saat 11:45 te aşılama oldum doktor yarın akşam ilişki olsun dedi yatmana gerek yok normal hayatına devam edebilirsin dedi
sağol cnm, benim ilk aşılamam ve aşılama sebebimiz de eşimdeki hareket azlığı, birde bende aşılamadan önce 3 3cm boyutunda çikolata kisti çıktı. senin sebebin neHayırlı olsun kızlar inşallah aşılamalarınız tutar aşılama yaptırma sebebınız neydı kacıncı asıalamanız buyuk ıhtımal ekımde benımde asılamam olacakta
hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın..Selam arkadaslar bugun asilama yapildi dua edin guzel haberler alayim....
sağol cnm, benim ilk aşılamam ve aşılama sebebimiz de eşimdeki hareket azlığı, birde bende aşılamadan önce 3 3cm boyutunda çikolata kisti çıktı. senin sebebin ne
evet bana da demişti özellikle kabızlık ilişkiyi size bırakıyorum ilk gün olmasın dedibana da doktor aşılamanın ertesi gününden itibaren bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi ve kabız olmamaya çok dikkat et dedi herkese diyorlar mı bunları
canım bizde 3 ay emodex kullandık. bizim ileri hızlı hareket 9, yavas hareket 24. bizde ilaç hareketi çok az arttırdı daha çok sayısını arttırdı. ilaçtan önce mldeki sayı miktarı 22milyondu ilaçtan sonra mldeki sayı miktarı 47 milyona çıktı. inşallah siz daha iyi sonuçlar alrsınız cnmbenım sebebımde esımde hareket azlıgı var canım 2 aya dondu proxed plus kullanıyor dr ıkı ay kullan yenıden test yaptır dedı ekımde test yaptırıp sonuca gore hareket edecegız esın ılac kullandmı faydasını gordunuzmu benım esımde 2 saatın sonunda ileri hareketli %0 tam hareketli %5 yerınde hareketli %10 hareketsiz %85
canım bizde 3 ay emodex kullandık. bizim ileri hızlı hareket 9, yavas hareket 24. bizde ilaç hareketi çok az arttırdı daha çok sayısını arttırdı. ilaçtan önce mldeki sayı miktarı 22milyondu ilaçtan sonra mldeki sayı miktarı 47 milyona çıktı. inşallah siz daha iyi sonuçlar alrsınız cnm
bilmiyorum ama doktor çok üstünde durdu bol su iç hoşaf iç dedi. Bende çok kabız olurum o yuzden korkudan dünden beri deli gibi su içiyorum kabız olmayayım diyeKızlar Kabızlık neden bukadar önemli aşılamada . Ben hep kabızım genelde Oyüzden merak ettim
önce ilaç kullan dedi ilaç tedavimiz bittikten sonra sonuçlar düzeldi mi diye baktırmak için gittiğimizde bu sonuçlar çıktı. doktor sonuçlara baktıgında sağlıklı bi insanın bir yılda normal yollarla çocuk sahibi olma ihtimali %85-90 sa sizinki %5 bile değil hiç beklemeyin bir an önce aşılama ve tüp bebeği araştırın dediHım anladım canım bızımde ml de 13 mılyondu bakalım ılactan sonra ne cıkacak merakla beklıyorum pekı bu degerler karsısında dr dırek asılamamı dedı benım dr um test sonucnu gormeden bırsey demıyor test sonucu cıksın ona gore konusalm dedı
Kayısı yiyim bari acaba bebeğin tutunmasınamı engel oluyor ilginç ...bilmiyorum ama doktor çok üstünde durdu bol su iç hoşaf iç dedi. Bende çok kabız olurum o yuzden korkudan dünden beri deli gibi su içiyorum kabız olmayayım diye
ıkınma refleksi engel oluyordur belkiKayısı yiyim bari acaba bebeğin tutunmasınamı engel oluyor ilginç ...
önce ilaç kullan dedi ilaç tedavimiz bittikten sonra sonuçlar düzeldi mi diye baktırmak için gittiğimizde bu sonuçlar çıktı. doktor sonuçlara baktıgında sağlıklı bi insanın bir yılda normal yollarla çocuk sahibi olma ihtimali %85-90 sa sizinki %5 bile değil hiç beklemeyin bir an önce aşılama ve tüp bebeği araştırın dedi
insallah sizin sonuç daha iyi olur cnm. Doktorun söyledikten sonra benim umudum iyice azaldı Allah bize ve isteyen herkese nasip eder inşallah. Aylardır psikolojim alt üst olduHadı ya bızede aynısını dıyecek demekkı ben dr uma ılk gıttım baktı bende hersey temız cıktı bana dedıkı bır yıl korunmasız ılıskıye ragmen gebelık olusmamıs esınden test ıstıyorum testı temız cıkarsa senden hsg ısteyecegım dedı 5 6 aylık korunmasız sure olsaydı takıp yapardık ama bır yılı gecmıs dedı sonra esım test yaptrdı sonucu aldım goturdum baktı ılk yarım saat ıcınde %10 olan hızlılar oluyor sok oldum sayı cok kotu degıl cocgunuz olur dedı ama neyle nasıl onu soylemedı dedı esın urolojıye gorunsun sonra yıne bana gel goruselım dedı urolojıye gıttık varıkosel cıkmadı proxed plusı verdı ıkı ay kullan test yaptır dedı bende dr mu aradım dedım hocam esıme dr boyle dedı 2 ay ılac kullanacagız tamam test yaptırıp gelın ıkı ay sonra gorusurz dedı dedım hocam bızım durumumuz ne degrler de yukselme olmazsa nasıl olacak normal asılama mı dedım teste gore konusurz dedı once testı al gel dedı öyle kaldı dort gozle ekımı beklıyoruz
Olabilir herşey engel olabilir bana 4 Yıldır oluyor su içsem engel oluyorıkınma refleksi engel oluyordur belki
canım sonucun çıktı mıGece siddetli kasik agrisiyla uyandim diger gebeliklermdekiyle ayni olan sanci sabaha kadar kivrandim kan verdim geldim aama iki saattir kasik agrim gecti insallah tutunurken sorun olmamistir cok korkuyor.m lutfsn dua et bana adim cansu
insallah sizin sonuç daha iyi olur cnm. Doktorun söyledikten sonra benim umudum iyice azaldı Allah bize ve isteyen herkese nasip eder inşallah. Aylardır psikolojim alt üst oldu
aynen bende aşılamayla ilgili bütün sayfaları ezberledim nerdeyse, Allah yardımcımız olsunİnşallah canım Rabbım isteyen herkese nasip etsin hiç kimseyi böyle bir durumla sınamasın Rabbim çok zor bir süreç çünkü bende 3 gundur cok kotuyum ruhum sıkılıyor nefes alamıyorum sankı hıcbıryerlere sıgamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?