- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Canim hayirli olsun...Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.inşAllah...kavinvi gun ogrendin ve belirtileri nelerdi?allah razi olsun canm amin insallah
Ederim canm etmezmiyim allah isteuen herkese sana nasip etsn hepimizin kucagii bos koymasin rabbimrabbim
adin zeynepmi
Sagol canm amin insallah allah sizlerede nasip etsin insallah 14. Gunimdu bugun nisan asilamalrinda paylastim canm. Son sayfalara bak tum belirtileri yazdim orayaCanim hayirli olsun...Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.inşAllah...kavinvi gun ogrendin ve belirtileri nelerdi?
Amin canim insallahhhCanım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.. darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına...
hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahAllahin izni ile hamielyim canm sukur allah hepinize nasip etsin bense hayorlisyla evladimi kucagoma alirm insallah
İnsallah canmhayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Allahin izni ile hamielyim canm sukur allah hepinize nasip etsin bense hayorlisyla evladimi kucagoma alirm insallah
Bence bir aşılama dene arkadaşım bak ben 2. aşılamamı deniyorum . olmazsa tüp bebek yaparsın.tedavıye baslıyorum bende tahlıllerım tamam olduğu için,esımın spermlerı çok ıyı benmde yumurtlalar cok ıyıymıs gonal f ıle baslıycam sag tupum kapalı ama orda olusursa yumurtalar asılama yapmıycaklar solda olusursa acık olan tarafta yapıcaklar solda olusursa sansın yuksek dedı doktor çunku baska sorunun yok yumurtalıklar çok guzel dedı ama dıger secenegımızde tup bebek sıze bırakıyorum dedı bızde asılama dedık sonrakı asama tup olsun dıyorum ama bır taraftanda kendımı hıc yıpratmayım dıyorum çok zormus
canım spermler yumurtalar çok iyiymiş sonucta açık olan taraftan olursa sansın var. bizde sperm sorunlu, sağ yumurtama yapısık kist var, doktor yumurta rezervimin az oldugundan da süphelendi test yaptı bir haftaya çıkacak sonuç, bizde var da var yanitedavıye baslıyorum bende tahlıllerım tamam olduğu için,esımın spermlerı çok ıyı benmde yumurtlalar cok ıyıymıs gonal f ıle baslıycam sag tupum kapalı ama orda olusursa yumurtalar asılama yapmıycaklar solda olusursa acık olan tarafta yapıcaklar solda olusursa sansın yuksek dedı doktor çunku baska sorunun yok yumurtalıklar çok guzel dedı ama dıger secenegımızde tup bebek sıze bırakıyorum dedı bızde asılama dedık sonrakı asama tup olsun dıyorum ama bır taraftanda kendımı hıc yıpratmayım dıyorum çok zormus
Coook gecmiş olsun hayatım . Allah tez zamanda yüzünü güldürsün .canım spermler yumurtalar çok iyiymiş sonucta açık olan taraftan olursa sansın var. bizde sperm sorunlu, sağ yumurtama yapısık kist var, doktor yumurta rezervimin az oldugundan da süphelendi test yaptı bir haftaya çıkacak sonuç, bizde var da var yani(
inşallah cnm hepimizinkini.. senin bi sıkıntın yok demi cnmCoook gecmiş olsun hayatım . Allah tez zamanda yüzünü güldürsün .
Haziranda aşılama oldum tutmadı . Eşim ürologa gitti iki ay neo fertil içti . Bu ay tekrar aşılama olacak hayatım . Olmazsa tüp bebek maddiyatımızı ayarlayıp.inşallah cnm hepimizinkini.. senin bi sıkıntın yok demi cnm
tüp bebekte çok pahalı ya medicana da aşılama yaptırırken tüp bebeği sordum 4200 onların aldıklarıymıs ilaçlarda 5-6 bini buluyormus, toplamda 10-12 bin falan tutuyor dediHaziranda aşılama oldum tutmadı . Eşim ürologa gitti iki ay neo fertil içti . Bu ay tekrar aşılama olacak hayatım . Olmazsa tüp bebek maddiyatımızı ayarlayıp.
inşallah gerek kalmaz bunlara bu ay tutar cnmHaziranda aşılama oldum tutmadı . Eşim ürologa gitti iki ay neo fertil içti . Bu ay tekrar aşılama olacak hayatım . Olmazsa tüp bebek maddiyatımızı ayarlayıp.
bana jel olarak verdikızlar sizede doktorunuz progeston verdimi aşılamadan sonra benim doktor verdi ama ben içince progestanı ayakta duramıyorum yaa
bende bugün sorucam doktoruma değiştirsin bu ilacı diebana jel olarak verdi
inşAllah hayatıminşallah gerek kalmaz bunlara bu ay tutar cnm
Ben gecen ay ictim bana etkisi olmadı hayatım ama herkes senin gibi hissediyormuş . Vajinal jel olarak değiştirir doktorun.kızlar sizede doktorunuz progeston verdimi aşılamadan sonra benim doktor verdi ama ben içince progestanı ayakta duramıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?