Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah razi olsun canm amin insallah
Ederim canm etmezmiyim allah isteuen herkese sana nasip etsn hepimizin kucagii bos koymasin rabbimrabbim
adin zeynepmi
Canim hayirli olsun...Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.inşAllah...kavinvi gun ogrendin ve belirtileri nelerdi?

Canim hayirli olsun...Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.inşAllah...kavinvi gun ogrendin ve belirtileri nelerdi?
Sagol canm amin insallah allah sizlerede nasip etsin insallah 14. Gunimdu bugun nisan asilamalrinda paylastim canm. Son sayfalara bak tum belirtileri yazdim oraya

Allahin izni ile hamielyim canm sukur allah hepinize nasip etsin bense hayorlisyla evladimi kucagoma alirm insallah

Ayy canim cok sevindim ya valla :)) Allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Yinede dikkat et sen agir kaldirma dinlen bol bol guzel beslen :))

tedavıye baslıyorum bende tahlıllerım tamam olduğu için,esımın spermlerı çok ıyı benmde yumurtlalar cok ıyıymıs gonal f ıle baslıycam sag tupum kapalı ama orda olusursa yumurtalar asılama yapmıycaklar solda olusursa acık olan tarafta yapıcaklar solda olusursa sansın yuksek dedı doktor çunku baska sorunun yok yumurtalıklar çok guzel dedı ama dıger secenegımızde tup bebek sıze bırakıyorum dedı bızde asılama dedık sonrakı asama tup olsun dıyorum ama bır taraftanda kendımı hıc yıpratmayım dıyorum çok zormus

Bence bir aşılama dene arkadaşım bak ben 2. aşılamamı deniyorum . olmazsa tüp bebek yaparsın.

canım spermler yumurtalar çok iyiymiş sonucta açık olan taraftan olursa sansın var. bizde sperm sorunlu, sağ yumurtama yapısık kist var, doktor yumurta rezervimin az oldugundan da süphelendi test yaptı bir haftaya çıkacak sonuç, bizde var da var yani(

Coook gecmiş olsun hayatım . Allah tez zamanda yüzünü güldürsün .

inşallah cnm hepimizinkini.. senin bi sıkıntın yok demi cnm
Haziranda aşılama oldum tutmadı . Eşim ürologa gitti iki ay neo fertil içti . Bu ay tekrar aşılama olacak hayatım . Olmazsa tüp bebek maddiyatımızı ayarlayıp.

Haziranda aşılama oldum tutmadı . Eşim ürologa gitti iki ay neo fertil içti . Bu ay tekrar aşılama olacak hayatım . Olmazsa tüp bebek maddiyatımızı ayarlayıp.
tüp bebekte çok pahalı ya medicana da aşılama yaptırırken tüp bebeği sordum 4200 onların aldıklarıymıs ilaçlarda 5-6 bini buluyormus, toplamda 10-12 bin falan tutuyor dedi

kızlar sizede doktorunuz progeston verdimi aşılamadan sonra benim doktor verdi ama ben içince progestanı ayakta duramıyorum yaa

kızlar sizede doktorunuz progeston verdimi aşılamadan sonra benim doktor verdi ama ben içince progestanı ayakta duramıyorum yaa
Ben gecen ay ictim bana etkisi olmadı hayatım ama herkes senin gibi hissediyormuş . Vajinal jel olarak değiştirir doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…