sağolun sizde benim dualarımdasınız.. allahım hepimize fazla bekletmeden hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.. çok stresli bir süreç..
ne güzel yazmıssın cnm inşallah birgün hepimiz burda hayırlı haberler veririzEvet cok streslı yıpratıcı bır surec yoruluyoruz tukendıgımızı sona geldıgımı hıssedıyruz umudumuz yıkılıyor belkı ama en ufack bır ıstekle yenıden kendımze gelıyoruz olacagına ınanmak zorundayız burda hep beraberız yanlız degılz bunların ustesnden hep beraber gelecegız ve sonrasında bebekelımzden konusmaya baslayacagız
Eşlerimiz içinde zor bitanem bizde dün kavga ettik okadar stres oluyorum ve ona sürekli yansıtıyorum ki . Adam sık Boğaz oldu .
ne güzel yazmıssın cnm inşallah birgün hepimiz burda hayırlı haberler veririz
eşlerimiz ne kadar bizi anlasa da her ay acaba bu ay tuttu mu diye vücudunda belirtiler arayan, regl olunca hayal kırıklığına uğrayan biz oluyoruz. biz daha çok yıpranıyoruz. burası da olmasa dertleşmeye paylaşmaya patlayacak gibi oluyorum.
aynen cnm bizimkini de kimse bilmiyr. her ay bende bir iki belirti görünce eşime nasıl soylesem şöyle sürpriz yapaym diye kafamda planlamalar yapıyrm ama sonuç yine hüsran maalesefEn ufak belırtıde nasılda heyecanlanıyor tamam oldu bu defa dıyor umutlanıyor acaba esıme nasıl soyelsek dıye dusunuyorz tam 15 ay her ay ayrı bır umutla heyecanlandım bu defa oldu dedım ama olmadı husran goz yası uuntu hepsını yasadım sonra gordumkı bır sorun varmıs sebebını bılmeden beklemek daha kotu ıstıyoruzkı esımıze mutlu haber vermek canımızdan bır can tasıyorum dıyebılmek ama olacak ınanalım dua edelım olacak ıyıkı burası var dedıgın gıbı cunku kımseyle konuslmayacak konu bızım durumumuzu kımse bılmıyor herkes cocuk dıyro bız dusunmuyoruz dıyoruz
Bende her ay nasıl açıklarım kime nasıl süpriz yaparım diye planlıyorum :) sonra adet oluyorum kader bana oyununu oynamış oluyor ...aynen cnm bizimkini de kimse bilmiyr. her ay bende bir iki belirti görünce eşime nasıl soylesem şöyle sürpriz yapaym diye kafamda planlamalar yapıyrm ama sonuç yine hüsran maalesef
aynen cnm bizimkini de kimse bilmiyr. her ay bende bir iki belirti görünce eşime nasıl soylesem şöyle sürpriz yapaym diye kafamda planlamalar yapıyrm ama sonuç yine hüsran maalesef
bende benim gibi böyle her ay plan yapan var mı acaba diyordum, demekki herkes böyleymiş:)Bende her ay nasıl açıklarım kime nasıl süpriz yaparım diye planlıyorum :) sonra adet oluyorum kader bana oyununu oynamış oluyor ...
Bende her ay nasıl açıklarım kime nasıl süpriz yaparım diye planlıyorum :) sonra adet oluyorum kader bana oyununu oynamış oluyor ...
inşallah cnm inşallah hepimizinki tutar yarın kan vercemtutanlarda da genelde o agrılardan oluyormus cnm bozma moralini
Gonlunden gecen senin olsun canim rabbim hayirli evlat nasip etsin bu sefer tutsun insallah :)kızlar doktorum gecen hafta yumurta rezervimin az oldugundan süphelenmişti test istemisti test sonucu az önce çıktı gercekten azmıs.. çok moralim bozuldu, inşallah aşılamam hayırlısıyla tutar da daha fazla strese girmem.. sizden ricam bana da dua edermisiniz, hiç birinizi tanımıyorum ama dualarınıza ihtiyacım var.. şimdiden hepinize çok tesekkür ederim...
moralini yüksek tut cnm. eşin anlamıyorsa sende paylasmak istediğinde buraya yaz. elimizden geldiğince destek oluruz birbirimize..Bizde bu siralar cok kavga ediyoruz esimle ya. Eslerin anlayisli olmasi cok onemli. Dogru soyluyosunuz bizim birbirimizle dertlesmemiz daha onemli cunku ne kadar anlatirsaniz anlatin anlamiyorlar yada benimki anlamiyovalla dun asilama oldum yarim saat sonra tartistik cok morelim bozuldu. Strese soktun beni tutmiycak dedim
Bizde bu siralar cok kavga ediyoruz esimle ya. Eslerin anlayisli olmasi cok onemli. Dogru soyluyosunuz bizim birbirimizle dertlesmemiz daha onemli cunku ne kadar anlatirsaniz anlatin anlamiyorlar yada benimki anlamiyovalla dun asilama oldum yarim saat sonra tartistik cok morelim bozuldu. Strese soktun beni tutmiycak dedim
aminnn cnm çok tesekkürler, hepimizinki tutsun inşallahGonlunden gecen senin olsun canim rabbim hayirli evlat nasip etsin bu sefer tutsun insallah :)
Hayatım ben dün kavga ettim sonra sinirden merdivenlerden düştüm . Gözüm Dönüyor nasıl ben bukadar emek verirken sen ciddiye almazsın diye . Ama erkekler farklı tepki veriyor bizim gibi değiller bunu kabul etsek Hayatımız daha rahat olacak .Bizde bu siralar cok kavga ediyoruz esimle ya. Eslerin anlayisli olmasi cok onemli. Dogru soyluyosunuz bizim birbirimizle dertlesmemiz daha onemli cunku ne kadar anlatirsaniz anlatin anlamiyorlar yada benimki anlamiyovalla dun asilama oldum yarim saat sonra tartistik cok morelim bozuldu. Strese soktun beni tutmiycak dedim
kesinlıkle katılıyrm cnm onlar da istiyor muhakkak ama bizim gibi her dk düşünüp kafalarında kurmuyolar, o yüzden de biz konusmaya baslayınca abartmıs gibi görünüyoruz..Hayatım ben dün kavga ettim sonra sinirden merdivenlerden düştüm . Gözüm Dönüyor nasıl ben bukadar emek verirken sen ciddiye almazsın diye . Ama erkekler farklı tepki veriyor bizim gibi değiller bunu kabul etsek Hayatımız daha rahat olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?