Cok guldurdunuz beni :)) heleo tek gece de hamile kalanlara bende çok şasırıyorum ya, bizde yastık şu bu deli deli hareketler
Kızlar ben artık çıldırma noktasına yakın bir çizgideyim . Incelenmesi gereken bir vakkayım . Allah benim gibi sabırsız bir kulunu böyle imtihan ediyor . Ben hamile kalınca Yanlışlıkla kaldım dicem oh havam olsun sefam olsun . Benim kaynanam ilk gece hamile kalmış . Nasıl o ilk gün tamda yumurtlama günüymüs nasıl doğru pozisyonu bulmuşlar ay Kafayı yicemCok guldurdunuz beni :)) heleMK128 yanlışlıkla gamile kaldim bayıldım ya :))) ayy evet ya nasil kalıyorlar benim arkadasim ikiz hamile kaldi istemeden günlerce agladi daha çocuk dusunmuyorduk diye
Cocuk diye olmadığı icin kalıyorlar sanırım ya. Bende yanlışlıkla dicem karar verdim :))) ikiz hamile kalan arkadasinin cocuklarin arasinda 1 hafta varmis bideKızlar ben artık çıldırma noktasına yakın bir çizgideyim . Incelenmesi gereken bir vakkayım . Allah benim gibi sabırsız bir kulunu böyle imtihan ediyor . Ben hamile kalınca Yanlışlıkla kaldım dicem oh havam olsun sefam olsun . Benim kaynanam ilk gece hamile kalmış . Nasıl o ilk gün tamda yumurtlama günüymüs nasıl doğru pozisyonu bulmuşlar ay Kafayı yicem
Yok artık bir hafta arayla iki kere hamilelik pauhahahahahCocuk diye olmadığı icin kalıyorlar sanırım ya. Bende yanlışlıkla dicem karar verdim :))) ikiz hamile kalan arkadasinin cocuklarin arasinda 1 hafta varmis bide
Amin kuzum amin ya emeklerimiz boşa çıkmasın insalalh sende stres yapma ya rahatla birazYok artık bir hafta arayla iki kere hamilelik pauhahahahahAllah ım sen bu kullarına bir evlat nasip et çokta gözümüz yok ...
ayne oyle canm anneme soyledim takma dedi anlat dedi bende kayinvalidemi aradim anlattim alllahtan iyi kadin yasin okuycam uzulme diyo ama o anlamaz beni o da yanlislikla ikizlerine hamile kalmis benim kocam tek yumurta ikizi..bende ugras dur yastkmis bacaklarimi havaya kaldirmaktan belim agriyo kalici olacak yakinda ben inanilmaz sabirsiz ve takintili bir insanim belki takmasam hmeen olcakEşin yanlış yapmış bu sizin özeliniz .Ama sen bunları değil sadece aşılamanı düşün . Eşininde spermi güzel çıksın diye bir süre kavga etme Hayatım . He de geç naparsa .
Aynı ben işte takıntı demek ben demek :)ayne oyle canm anneme soyledim takma dedi anlat dedi bende kayinvalidemi aradim anlattim alllahtan iyi kadin yasin okuycam uzulme diyo ama o anlamaz beni o da yanlislikla ikizlerine hamile kalmis benim kocam tek yumurta ikizi..bende ugras dur yastkmis bacaklarimi havaya kaldirmaktan belim agriyo kalici olacak yakinda ben inanilmaz sabirsiz ve takintili bir insanim belki takmasam hmeen olcak
bana diyolarki takma stres yapma arastirma insan degismezki aksmaa kadar is yerinde pc basinda tup bebek asilama falan arastirip duruyorum allahtan devlet memuruyum yoksa isten atilirdim o deilde hasta olucamAynı ben işte takıntı demek ben demek :)
Ben özelde çalışıyorum ama bak hem sürekli buraya yazıyorum Hemde internette aşılama tüp bebek falan yazıp duruyorum :) takmadan olmaz ki hadi ilk evlendiğimde olsa neyse 4 yıllık Evliyim takmamak bana daha garip geliyor . Sonuçta olmadıysa vardır bir sıkıntı .bana diyolarki takma stres yapma arastirma insan degismezki aksmaa kadar is yerinde pc basinda tup bebek asilama falan arastirip duruyorum allahtan devlet memuruyum yoksa isten atilirdim o deilde hasta olucam
aynen cnm takmadan duramıyor ki insan bir senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ama olmuyor nasıl takmayayımBen özelde çalışıyorum ama bak hem sürekli buraya yazıyorum Hemde internette aşılama tüp bebek falan yazıp duruyorum :) takmadan olmaz ki hadi ilk evlendiğimde olsa neyse 4 yıllık Evliyim takmamak bana daha garip geliyor . Sonuçta olmadıysa vardır bir sıkıntı .
kesinlikle oyle bir kere bile korunmadik zsten doktor sebpsizde olabilirsiniz dedi nasil takmayim ya hep sebepsiz olmazsa asilamaya tup bebege okadar para vericem kredi cekip olmazsa ben onun parasini oderken bidaha nasil yapicam zor kizlar hersey zor hergun stresten migrenim tutuyoBen özelde çalışıyorum ama bak hem sürekli buraya yazıyorum Hemde internette aşılama tüp bebek falan yazıp duruyorum :) takmadan olmaz ki hadi ilk evlendiğimde olsa neyse 4 yıllık Evliyim takmamak bana daha garip geliyor . Sonuçta olmadıysa vardır bir sıkıntı .
hadi inşAllah Rabbim bu defa yüzünü güldürür bebişini sana verir canım aminnnKızlar pazar gecesi çatlatma vuruluyorum hadi dua edin Salı aşılama :)
Gozun aydin cnm hayirli olsun. Bayrama kadar olsa diyordn Allah gonlune gore verdi bakKızlar pazar gecesi çatlatma vuruluyorum hadi dua edin Salı aşılama :)
Saol bitanem Allah razı olsunGozun aydin cnm hayirli olsun. Bayrama kadar olsa diyordn Allah gonlune gore verdi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?