Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kesinlıkle katılıyrm cnm onlar da istiyor muhakkak ama bizim gibi her dk düşünüp kafalarında kurmuyolar, o yüzden de biz konusmaya baslayınca abartmıs gibi görünüyoruz..
Eşimin en çok kullandığı kelimeler : beni şişirme , beni yeme ... Ama ister istemez sürekli aşılama hamilelik bebek demek istiyprum . Ben aşılamaya taktım istiyorum ki oda yemesin içmesin hep düşünsün hep aynı konuya takılalım kalalım .dün kavga ettik Ağlayarak merdivenlerden düştüm . Oda bu Hırçın halime kızıyor . Şuan iyi eş değil iyi anne olmak istiyorum ama bu yanlış bir yaklaşım . Eşimi mutsuz ediyorum kendimi mutsuz ediyorum .

cnm
aynen benimki de 'tamam kapat artık şu konuyu, yaptırdık işte sonucu bekleyelim, böyle durmadan konusursan hiç olmaz' laflarını söyleyip duruyor. Ama ben bu üzüntümü kimle paylaşcam kimseye söylenecek seyler değil, eşimle de konuşup dertleşemeyince iyice sinirleniyorum stresleniyrm...

Aman bırak Hayatım ya kocamız bile olsa el sonuçta . Burası daha sıcak bir ortam hepimiz aynı dertleri çekiyoruz birbirimiz kınamıyoruz . Eşimede derdimi açmicam bu konuda . Çünkü oda daralıyor aramızda sürekli bir yüksek gerilim hattı oluyor her an patlayacak gibi . Bu gerginlik Allah korusun çocuk yapacaz diye boşanmaya götürür. Ben zaten karakter olarak çok takıntılıyım . Beni ancak benim gibi evladı olmayan ve bu Uğurda emek harcayanlar anlar .

MK128 rosellaa kızlar sizi çok iyi anlıyorum bizdede oluyordu esım hep bu konuyu konusmak zorundamıyız hep buraya gelıyor konu dıyordu sonra gordumkı esım rahatsız oluyor bende acmadım konuyu bırsey oldugunda kendı soruyordu sorun olmadı aramızda anladımkı bu hassas konu onu rahatsız edıyor belkı kendını sucluyor ıcerısınde ne yasadıgını bılmıyorum tek bıldıgım onnda benım gibi istediği ve üzüldüğü
dün bir roman okudum bitirdim kadın evli bir çocugu var ve kendını aileisne adamış kendi için hiçbirşey yapmamış kocasının hayatını kolaylastırmıs ama bır es olarak onunla tam ılgılenmemıs kendını cocuguna adamıs ve 20 yıl sonunda adam kadını aldatıyor aralarında 3 aylık bır bosluk oluyor adam hatasını anlıyor yenıden barısıyorlar ama kadın hala aynı olmuyor ve sonunda ayrılıyorlar ben burda gordumkı eslerımıze anne gıbı degıl esı gıbı davranmalıyız her zaman ılerde anne oldugumuzdada davranısmız degısmemelı onlara ozel olduklarını hıssettırmelıız suandada onlar hayatımıza bır sorun yokmus gıbı devam etmemızı ıstıyorlar belkı haklılarda onların dusundugu gııbı davrandıgımızda kendımıze ezıyet etmemıs olacagız hayat bu kadar zor gelmeyecek psıkolojıkmen olayın ustune gıttıkce hayatı kendımıze cekılmez hale getırıyoruz bunu basarmamız lazım bende bunu basarabılmek ıcın ugrasıyorum ınsallah ustesındne gelecegız

Her konu herkesle konuşulmuyor eş bile olsa ben bunu anladım . Katılıyorum sana Hayatım onlar bizim anneden önce sürekli onları mutlu eden önceliğimizi onlar yaptığımız cinsellik ön planda olan kadınlar olmamızı istiyorlar . Ben son zamanlarda sürekli Ağlayan kavga eden hırçın biri oldum . Akşam işten geliyor direk bebekkkkkkkkkkkkkk diye bağarasım geliyor :) suratına suratına

canım ya şu üzgün halimde güldürdün beni valla:)) bebekkkkk diye gelince bende bi bağoırsdam canım çekti

Ahh kuzum bunu yapma iste ben yapmiyorum o yuzden sorun olmuyor aramizda esininde elinden gelen birsey yokki kuzum dr un dediklerini yapiyorlar eslerimizi hayatimizi dusunmeliyiz bebek gelmeden esimizle basbasa gecen gunlerin tadini cikaralim sonra cok arariz :) esimizi mutlu ettigimizde bizde mutlu oluruz

Canim anlattigin hersey birebir ayni bizimle. Birak bebekle ilgili konusmayi normal olarakda konusamiyoruz. 9 yillik evliyim sanki degisecekmis gibi ugrasiyorum hep. Sorun hep ayni iletisim kurmuyolar bizimle. Biraz dinleyip konusup iclerinde ne var bizde bilsek zaten bizde sorun cikartmak icin ugrasmiyoruz ki okadar aci cekerken emek harcarken yani oyuzden sorun kalmiycak bizde rahatlamis olucaz sonra ne yapiyolarsa yapsinlar tv mi izliyolar uyuyolarmi geziyolarmi ama once eşe ilgi lutfen :) :)

Aman en anlayışlısı bile olsa bizdeki evlat sevgisi yüreklerine düşmüyor . Canlarım biz burdan birbirimize yeteriz . Eşlerimizle ilişkimiz eş boyutunda Kalsın . Biz burda sırdaşız ve birbirimizi kınamadan dinliyoruz ...

Ama eşlerimizde biraz bizi mutlu etsinler ... Hep bizden beklemesinler .. Ne desem hemen şiştim diyor ya .

Biz Duygusalız bu süreç doğal bir süreç değil çoğumuz iğneler ilaçlar kullanıyoruz yumurta çatlama tüp aşılama derken psikolojimiz bozuluyor tabiki . Destek olmuyorlarsa bizde burdan birbirimize destek oluruz . Madem bizim konuşmalarımız onların başını şişiriyor . Millet bir gecede hamile kalıyor tabi bizim kadar stres olmazlar kadınların dertleri yok tasaları yok Yanlışlıkla hamile kalıyor . Bende bukadar tedavi oluyorum hamile kalırsam Yanlışlıkla hamile kaldım dicem

Kiz hic gulecegim yoktu guldurdun beni ahh ahh oyleleride var bu stres yoruyor bizi

Yalan mı ama kızlar altımıza yastık koyup bekliyoruz bacaklar havada deli gibi hareketler Millet ilişkiye giriyor uyuyor Uyanıyor al sana hamile .

bizde surekli kavga edoyoruz demekki sadece ben degilmisim cok hircin oldum anlamiyorum tek gecede hamile kalan kadinlari benim ne eksigim var diyorum keske bende yanlislikla hamile kaldim diyebilsem bizimki tek tupumun kapali oldugunu butun ailesine soylemis teyzesi senin cocugun olmuycakmis dedi bana nasil uzuldum smdi asilamayi soylemeyelim diyorum ikiz kardesine hemen soylemis ailemin arkasindan is ceviremem diyor annesine soyledi sanki ben onlara is cerviryorum benim ozelim benm uzuntum cidden anlamiyorlar!!!

Eşin yanlış yapmış bu sizin özeliniz .Ama sen bunları değil sadece aşılamanı düşün . Eşininde spermi güzel çıksın diye bir süre kavga etme Hayatım . He de geç naparsa .

Yalan mı ama kızlar altımıza yastık koyup bekliyoruz bacaklar havada deli gibi hareketler Millet ilişkiye giriyor uyuyor Uyanıyor al sana hamile .
Aynen ya nasil beceriyolar tek gecede anlamiyorum. Bence biz tup bebek asilama merkezlerine bosuna gidiyoz tek gecede hamile kalanlara gidelim soralim dimi nede olsa tecrube ile sabit

Ahh ahhh tek olurmusun hic canim baksana hepimiz oyleymisiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…