Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim olmadı yok , cok ağrım vardı normal gelmiyordu kist yapmış kocaman 2-3tane vardı bu klomen yaramıyor bana iyiki gitmisim serum yedim ıgne yedim umutlarım suya düştü

Mrb sizlerin asilama yapmadan once esinizin morfoloji kacti? Bzim %3 cikti bugun ignemin 3.gunu benm ama kafam cok karisik sayisi 148 milyon cikti ama morfoloji %3 internette bu norfolojiyle asilama yapilamaz diyor doktorum onemli deil dedi yaptirmasammi acaba okadar para vericez kotumu cok? okadar canm skldiki bende sorun yok buarada yumurtam olusuyo kaliteli((

bizim morfoloji de %3 cnm

oylemi asilama icin sana dsukmus hatta yapilmiyormus uzulmek istemiyorum sizin doktorunuz ne dedi ben bosyere bi sene kendimde sandim sorunu smdi cok uzuluyorum
cnm biz birsürü doktora gittik hiç biri morfoloji düsük aşılama olmaz demedi. ilk defa senden duydum böyle birşeyi

Kizlar morfoloji ne demek netten baktım ama anlamadim eşimin sperm sonucunda öyle bişey yazmıyor

14 degil cnm 4 olmasi gerekiyor
hayır %14 olması gerekiyor sadece % 4 ü normal kabul edıyorlar bak aslında boyle : Normal morfolojili sperm: %4 ve altındaysa kötü (muhtemel gebelik % 7,6)
*Normal morfolojili sperm: %5 ile %14 arasındaysa iyi (muhtemel gebelik % 49,4)
*Normal morfolojili sperm: %14′ün üzerindeyse normal ( muhtemel gebelik % 88,3)

hayır %14 olması gerekiyor sadece % 4 ü normal kabul edıyorlar bak aslında boyle : Normal morfolojili sperm: %4 ve altındaysa kötü (muhtemel gebelik % 7,6)
*Normal morfolojili sperm: %5 ile %14 arasındaysa iyi (muhtem
Bizim sonuclarda 4 ve uzerisini normal yazmis cnm o yuzden dedim, o kadar ayrintilo bilgiye sahip degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…