ne testi ?? çatlatma için testmi yapılıyor?
ilaçların etkisi oluyor maalesef ama inşallah güzel haberler alırız hepimizde Rabbim isteyen herkese tez zamanda ikiz ikiz bebişler nasip etsin inşallah
Aminnn ama eger bolunme olmazsa benim ikiz olmasi imkansiz cumku tek yumurtam vardi sizin kac yumurtaniz vardi ve asilama oldugunda kac mm ydi ??
5 yıl olmuş evleneli seni oyalayacaklarını sanmıyorum bizede hep bi sorununuz yok bekleyin dediler bizde 4 yıl oldu ve bu kadar zamanı boşuna katbetmişim diyorum korktum hep rahim filminden aşılamadan ama korkulacak bir şey yokmuş inşallah seninde güzel ve kolay geçer iyi haberlerini alırız buradan :)
Hyaırlısı arkadaşım inşallah en yakın zamanda öncelikle sen hayırlı sonucu alırsın, bugun testten sonra mutlaka haberdar et bizi
inşallah olur ve hislerinde yanılırsın :)
Aminnn ama eger bolunme olmazsa benim ikiz olmasi imkansiz cumku tek yumurtam vardi sizin kac yumurtaniz vardi ve asilama oldugunda kac mm ydi ??
anca cuma günü test yaptıracağım tabi adetim gelmezse çünkü yaşadığım ilçede kan testi yapmıyorlar
inşallah allah cümlemize tattırsın bu mutluluğu, burda o kadar çok kadın bu dertten muzdarip ki ama herkes birbirine destek oluyor rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul eğlesin inşallah
ezcaneden gebelik testi alsana ben bile çok meraklandım :)
maalesef eczane de yok burada :) zaten idrarda yapılan testler çoğul gebelik olursa erken çıkıyor tekil gebeliklerde adetin geçmesini bekliyorsun kısmetimizde varsa olacak hayırlısıyla
merhaba ben de aşılama yaptırdım bu ayın 10 12 gibi belli olacak inşallah tumustur hiç birsey hissetmiyorum ama ben yaa
canım nasılsın bugün
merhaba kızlar rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşş bende eylül 20 aşılama yaptırdım bizdede çok şükür bi sorun yok cuma günü test yap demişdi doktorum ama gerek kalmayacak galiba 2-3 gündür kahverengi lekelnmelerim oluyo özellikle sabahları gün içinde sarıya dönüyor Allahda umudumu hiç biir zaman kesmedim kesmemde vardır bi zamanı buda imtihanım diyourm ama hiç hamilelik belirtim yok kahverengi lekerlerde üzerine tuz biber oldu benimde iilk aşılamamdı ama tutmadı sanırım
Sagol canim iyiyim o kasik agrilarim gogus agrilarim cok azaldi simdi ayakta durunca belim agriyor bide bazen dalagimin sistigindeki agri gibi bir agri karnima giriyor bide akintim var bugun iyikide bir seyim yokmus saya saya bitiremdm :) sen nasilsin bugun gebelik testi aldm 2 tane cumartesi ve pazar sabahi ilk idrarimla deniycem bakalim silikte olsa bir cizgi gorebilcek miyim??
Huorlisi olsun insallah tutmustur buradan okudugum kadariyla kahverengi akinti cogu hamilede olmus sen eczaneden yest almayi denedin mi cogunun test tarihinden 2 gun oncesinde pozitif cikmis
Doğru varsa da zaten ha bir gün önce ha 2 gün sonra farketmez yeterli hayırlı haber olsun. :)
inşallah hayırlısıyla cuma sabahı gidip kan tesit vereceğim dua edin ne olur eve dönünce ilk işim haber vermek olacak emeklerimizin karşılığını verir inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?