Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilaçların etkisi oluyor maalesef ama inşallah güzel haberler alırız hepimizde Rabbim isteyen herkese tez zamanda ikiz ikiz bebişler nasip etsin inşallah

Aminnn ama eger bolunme olmazsa benim ikiz olmasi imkansiz cumku tek yumurtam vardi sizin kac yumurtaniz vardi ve asilama oldugunda kac mm ydi ??

Aminnn ama eger bolunme olmazsa benim ikiz olmasi imkansiz cumku tek yumurtam vardi sizin kac yumurtaniz vardi ve asilama oldugunda kac mm ydi ??

belki de tek yumurta ikizi olur belli olmaz Allah ol desin yeter ki :) benim iki tane yumurtam vardı sağda ve solda ama soldaki istenilen boyuta ulaşamamıştı sağdaki en son 18 mm di ondan iki gün sonrada aşılamamı oldum o süre dede büyüyeceğini söylemişti doktorum ama ultrasonda bakmadan aşılama yaptığı için son boyutunu bilmiyorum

Hyaırlısı arkadaşım inşallah en yakın zamanda öncelikle sen hayırlı sonucu alırsın, bugun testten sonra mutlaka haberdar et bizi

inşallah olur ve hislerinde yanılırsın :)

inşallah allah cümlemize tattırsın bu mutluluğu, burda o kadar çok kadın bu dertten muzdarip ki ama herkes birbirine destek oluyor rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul eğlesin inşallah

inşallah allah cümlemize tattırsın bu mutluluğu, burda o kadar çok kadın bu dertten muzdarip ki ama herkes birbirine destek oluyor rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul eğlesin inşallah

amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ve dualarımızı da kabul etsin inşallh

merhaba kızlar rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşş bende eylül 20 aşılama yaptırdım bizdede çok şükür bi sorun yok cuma günü test yap demişdi doktorum ama gerek kalmayacak galiba 2-3 gündür kahverengi lekelnmelerim oluyo özellikle sabahları gün içinde sarıya dönüyor Allahda umudumu hiç biir zaman kesmedim kesmemde vardır bi zamanı buda imtihanım diyourm ama hiç hamilelik belirtim yok kahverengi lekerlerde üzerine tuz biber oldu benimde iilk aşılamamdı ama tutmadı sanırım

maalesef eczane de yok burada :) zaten idrarda yapılan testler çoğul gebelik olursa erken çıkıyor tekil gebeliklerde adetin geçmesini bekliyorsun kısmetimizde varsa olacak hayırlısıyla

Doğru varsa da zaten ha bir gün önce ha 2 gün sonra farketmez yeterli hayırlı haber olsun. :)

merhaba ben de aşılama yaptırdım bu ayın 10 12 gibi belli olacak inşallah tumustur hiç birsey hissetmiyorum ama ben yaa

canım nasılsın bugün

Sagol canim iyiyim o kasik agrilarim gogus agrilarim cok azaldi simdi ayakta durunca belim agriyor bide bazen dalagimin sistigindeki agri gibi bir agri karnima giriyor bide akintim var bugun iyikide bir seyim yokmus saya saya bitiremdm :) sen nasilsin bugun gebelik testi aldm 2 tane cumartesi ve pazar sabahi ilk idrarimla deniycem bakalim silikte olsa bir cizgi gorebilcek miyim??

Huorlisi olsun insallah tutmustur buradan okudugum kadariyla kahverengi akinti cogu hamilede olmus sen eczaneden yest almayi denedin mi cogunun test tarihinden 2 gun oncesinde pozitif cikmis

bende iyiyim gün sayıyoruz işte :) bende idrar testini pazar yapiyim diyorum ama gecikme olmadan idrarda çıkmazmış öyle diyorlar çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olur mu o zamana kadar acaba çünkü o iğnede gebelik hormonu olduğu için sonuç yanıltabiliyormuş:44:

Huorlisi olsun insallah tutmustur buradan okudugum kadariyla kahverengi akinti cogu hamilede olmus sen eczaneden yest almayi denedin mi cogunun test tarihinden 2 gun oncesinde pozitif cikmis

nedense hiç heveslenemiyorum o yüzden test almak aklımdan bile geçmedi hatta adet tarihime kadar da yapmayı düşünmüyorum sonuç hep hüsran olacak gibi geliyor Allah büyük ne takdir ettiyse o biraz belirti yaşasam belki ümitlenirdim

Doğru varsa da zaten ha bir gün önce ha 2 gün sonra farketmez yeterli hayırlı haber olsun. :)

inşallah hayırlısıyla cuma sabahı gidip kan tesit vereceğim dua edin ne olur eve dönünce ilk işim haber vermek olacak emeklerimizin karşılığını verir inşallah Rabbim

inşallah hayırlısıyla cuma sabahı gidip kan tesit vereceğim dua edin ne olur eve dönünce ilk işim haber vermek olacak emeklerimizin karşılığını verir inşallah Rabbim

heyecanla ve merakla bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geri dönersiniz testten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…