Yapan arkadaşların bugün hamile haberlerini aldık canım o yüzden bende heveslendim
Bu akşam yapacağım
hiç belli olmaz canım çıkabilirdeee çıkmayabilirde.
benim durumuma şahitsin :)
istersen yap ama tek çizgi çıkarsa üzülme günü geçmeden testte çıkmayanlar var.mesela ben
ama oğlumda 6 gün kala çıkmıştı.
4. hamiş haberini alsak da süper olur hee
korkma yawww pozitif benceeeeee
teşekkür ederim canım.dua etmez olurmuyum.isim isim ediyorum hemde.
rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguları inşallahhh
çook teşekkürler canım.Rabbim zamanı geldiğinde vericektir mutlaka.sabırla bekle tatlım.ben oğlumda 5 yıl bekledim
inşallah kısa zamanda sende çift çizgi görenlerden olursun canım
teşekkür ederim cnm...daha karar varmedim ovülasyon testimi kullansam ateş ölçermi bilemiyorum...önce bir reql olayımda sonra bir karar vericemDigital termometre olmasına özen göster canım teknosa eczane nerden istersen yeter ki iyi bişey olsun çünkü 0,1c bile etkiliyor
İnşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun canım
bende aranıza katılayım arkadaşlar benim 2 oğlum var hepimizn çocuklarına Allah sağlık versin. 3.düşünüyorum bir kızım olsun çok isterim tabiki herşey Allah ın takdiri. 3 ay olacak benim deneme bakalım..
kocaman bir AMİNNNNN diyorum hepimiz için.bu arada 9 ay çok geç değil ama doktora gitmekle çok iyi yapmışın inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz canım.bu arada kıslar iğne testi falan yapmış kararınca hamile oluyomuşun denemişler kararmış onlar şimdi hamile ama doğruluk payı ne kadardır bilmiyorum.bende bu akşam denicem bakalım sabaha kararcakmı
sen yokken neler oldu bak 3 hamiş var
ben 9 aydır deniyorum. ilk aylarda çok takıntılıydım. hemen gidip kan testi yaptırıyordum. çoğu laboratuar adet günü geçince yapalım diyor ama ben 6 ay boyunca adetime 10-12 gün varken yaptırdım. sonuç negatifti ve kan testi hiç yanılmadı. yani gebelik varsa düşük bir değer çıksa bile belli oluyor. kesinlikle 1'in üzerinde çıkıyor.
Oooo, evet, maaşallah yaa, okurken okurken çoğaldı hamişler, çok sevindim inan. Sayfaları da anca bitirdim valla canım, sorma
sabah okusaydın yetişemedik haberlere süperdi
İnan öyle sevindim ki, inşallah senin için de sevinirim böyle canım :109:
kızlar ben belirti istemedikçe birşeyler oluyor..adetime 10 gün kaladan itibaren göğüslerim su dolu gibi şişti dokunamıyorum sancısından... bu günde yumurtlama tarihimden sonra geçen 6. günüm ve 10 dakka önce eşime yemeğini hazırlıyodum ve tabağa kepçeyi aktarırken sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki sanırsınız bıçak saplanıyo... ben bir güzel kepçeyle tabağı masaya bırakayım derken halıya döktüm her yer yemek oldu... ağrı devam etti ve eşimi çağırdım yemeğini kendisi servis etti... tabii yerleri de temizledi garibim... ben de oturdum.. ve 2 dakka sonra tekrar kalkmamla aynısı oldu... oğlumda da böyle olmuştu... şimdi kafam iyice acabalarla doldu... ve ben hala diyorum ki belirti istemiyoruuuuuuuum... ümitlenmek hiç istemiyoruuuuuum...... daha bata 8 var(uzun yazdım kusura bakmayın)
Güzelim, o kadar şiddetliyse sen bi acile gitsene, normal bir durum olmayabilir, Allah korusun ama dış gebelik ya da düşük belirtisi olabilir, riske atmamak lazım...
İğne testinden bahsediyorum canım benim benim daha bata 10gün var ama nasıl geçecek bilmiyorum tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?