Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

okadar sıddetlyse agrın bı doktora gıtseydın keske

canım haklısın anlık ve şiddetliydi devam etseydi gitmemek olmazdı zaten.. ama geçti şimdi yatıyorum ve korkudan kalkamıyorum:)

canım ya..gecmıs olsun..kalkma tabı yat dınlen kocisin sana bakar nasılsa hamılelık belırtısı bukadar sıddetlı olurmu acaba..yanı yanlıs anlama bendede agrı varda ondan sordum canım

kızlar biz geldiiik
tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş.daha minnacık 38.30 degerimiz.

şimdi önümüzde uzuun bir süreç var.

Rabbim herkeze nasip etsin inşallahhh

kızlar ne kadar cabuk cıkarıldım lısteden ya bır gun gııremedım altı uuustu ıslerımn yogunlugu yuzundn acaba bn mı yanlıs goruorum dedım kac kere baktım ama gercekrn yokum gerckten cok kırıldım kızlarrr

canım ya..gecmıs olsun..kalkma tabı yat dınlen kocisin sana bakar nasılsa hamılelık belırtısı bukadar sıddetlı olurmu acaba..yanı yanlıs anlama bendede agrı varda ondan sordum canım
baksın tabii o kadar da olacak di mi sendeki nasıl bi ağrı ki... batına da 3 gün varmış listeye göre...

eeeeeeeeeeeee hamısler nabıcaakkkkk

baksın tabii o kadar da olacak di mi sendeki nasıl bi ağrı ki... batına da 3 gün varmış listeye göre...

canımsın benım agrılarım kasıklarımda ara ara batıyor ama bı sızlama hıssedıyorum yanı kasıklarımda hafif bır sızıntı var bırden hareket edınce agrı artıyor. bacaklarda da agrı arada vuruyo

Son düzenleme:
canım benim bu belirtiler hem adet hem de hamilelik belirtilerine uyduğu için hepimizi şaşırtıyor... belki de hamilesin(inşallah) ama 2 aydır hayal kırıklığı yaşayan biri olarak söylüyorum umarım bu ay da umutlarımız boşa çıkmaz...

Son düzenleme:

bende ıkı aydır ha oldum ha olacam ümidiyle sımdıye kadar hayal kırıklıgı oldu o yüzden dedıgın gıbı bende ümitlenmıyorum..kasık agrılarım bu sefer baska ama neyse öyle yada böyle beklıcez..bebisimizde varsa 9 ay nasıl beklıcez

canım sen çok eski bi listeye baktın galiba. listedesin sen. 2 önceki sayfaya bakarsan görürsün.

Canım benim, o eski listeydi, ben kopyala yapıştır yapıp düzenliyorum ya, onu en eski listeden almışım yanlışlıkla, baksana diğer listede varsın sen, niye çıkartalım ki seni hamişim benim :13:

kızlarrrrrrrrrr yardımınıza ıhtıyacım vaaarr başıma fena bır ağrı girdii dayanamıyorum ağlıyıcam neredeyse ağrıdannnnnnn ilaç içsemmii????????????

amın arkadasım ınsallah..allah herkezın gönlüne göre versın..senın BAT bugünmüydü

yok canım adetim 6 gün geçti :)

eee hamıle bayan kendınızı nasıl hıssedıyorsunuz : cok sevındım canım adına

kendimi pek farklı hissettiğim söylenemez :)
ama eşim sağolsun farklı hissetmemi sağlıyor.
gerçi erkekler böyle.karısı hamile olunca çok başka oluyolar.

aman onu kaldırma aman Kenan'ı kucagına alma,
kan vermeye giderken arabayla gittik.hemde 20 yle 30 la
3 sokak alttaki hastaneye yürüyerek daha hızlı giderdik yani
hastanede bebek gördü oğlum.'BABAA BAK BEBEK' dedi.benim deli de geldi bak oğlum burda da bebek var diyor göbeğimi gösteriyor herkezin arasında abi mi olucan sen diyip duruyor.sanki ilk bebegimiz heyecan inanki aynı.sanki ilk bebek gibi.
darısı başına inşallahh

kızlar biz geldiiik
tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş.daha minnacık 38.30 degerimiz.

şimdi önümüzde uzuun bir süreç var.

Rabbim herkeze nasip etsin inşallahhh

Güzelim, sen 2 gün sonra yine ölçtür Beta HCG değerini, yükseliş 2 katına çıkmalı 2 gün sonra. Değer düşük gibi geldi bana, adetin de geçmişti ya birkaç gün, Allah korusun düşük ya da dış gebelik yaşamayasın. Eğer 2 katına çıkmazsa çünkü takip edilmen lazım. Benim de öyle olmuştu Mart ayında, oradan biliyorum yani yanlış anlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…