Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Benim doktorum minoset icebilirsin demişti, hatta hamileler bile onu kullanıyor.Hafif bir agrikesici, dayanamayacak gibiysen al derim.

çok saol canım cvbın içinn ...içicem dayanamıyorum inşallah geçirir.. kaldıramıyorum kafamı neden boyle oldumkı bılmıyorum

biliyorum aynıyız senle. parol içebilirsin. benimde diş ağrım oluyo içiyorum. parol hamilelikte içilebiliyor

evet aylıncım senle aynıydık hatırladım hayırlısı hakkımızda bakalım zaman durdu sankı...mınoset ıcıcem basımı ovdurucam gecmesse ıcıcem son care

evet aylıncım senle aynıydık hatırladım hayırlısı hakkımızda bakalım zaman durdu sankı...mınoset ıcıcem basımı ovdurucam gecmesse ıcıcem son care

iç canım bişey olmaz. benim geceleri dişim ağrıyo bazen 2 tane birden içiyorum. araştırmıştım ben önceden.

:))
bende sanırım 12. gün yumurtladım.
şuanda ara ara kasık ağrım oluyor ama zaten hemen hemen her ay yaşıyorum bunuu :)))
halsizlik var, bu da yoğunluktan..
bide gıcık bi akıntım var.
afedersin suyunu çekmiş gibi sanki
sendeki belirtiler neler??

canım oğlumda adete 6 gün kala 41 di.
bunda da adete 3 gün kala çıkmamıştı testte.ondan anladım zaten geç döllenme oldugunu.
benim zaten çok çabuk düşük yapan yapım var canım.günüm geçmez adetimle düşürürüm hemen.dile kolay 6 düşük
ama çok şükür iyiyim.
yinede düşündüğün için saol canım.
testi tekrarlarım 2 gün sonra

amin canımsın..allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah..bır bebek haberi ınsanı nasıl degıstıyor degılmı

amin canımsın..allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah..bır bebek haberi ınsanı nasıl degıstıyor degılmı

Allah razı olsun canım benim.
aynen öyle çok değiştiriyor.
birde insan hamile oldugunu bildiği zaman daha farklı oluyor.
agız tatsızlıgım ve halsizliğim var az. o da zaten hemen başlıyor bende.

Rabbim isteyen herkeze kolay hamilelik versin.
benim ilk çooook zordu

Ne güzel hamile haberleri almışız bugün. Çok sevindim.hamileleri kutlarım. Ama söylemeden geçemeyeceğim, inşallah ben de hamileyimdir yaaaa

kızlar tebrık ederım bakın dualrım kabull oldu bn sıze solemıstm :) ve bu ay herkes umursamadıgı ıcn cıft cızgıyı gordu bnce :) hamıs cıkanlara bu ay kızlar zorla test yaptrdılar nerdeyse bızım hıc nıyetmız yoktu daha :) ama cokta ıyı oldu ınsallah sag saglım kurtulursunuz sızde bebklerınızde saglıklı bır sekılde kucagımza alırız..ınsallh hızla cogalmaya dewmm ederız :) soncta trkıyenın nufs artısı bızım elımızde :) hepnızı tkkrr tekrr tebrık edıorum ınanın cok sewındımm ..

amin insallah....herseyın hayırlısı herkez ıcın..zordu dedıgın ne gıbı zordu

teşekkür ederim canım benimmm :)
evet ya zoraki yaptık testleri
rabbim bebişlerimizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.

pazartesi günü temizlik yaparken çok sık yoruluyordum.anladım bi farklılık olduugunu.
sen nasılsın? dr a gittinmi? kaç hhaftalıkmışınız?

amin insallah....herseyın hayırlısı herkez ıcın..zordu dedıgın ne gıbı zordu

canım ilk önce bulantılarım başladı daha 2.haftada
6 kilo verdim.hamileliğimin 8.haftasında 4 şişe serum verdiler bulantım geçmedi sürekli çıkarttım.
3 ay zorunlu yattım.düşük tehlikem vardı.
progestan kullandıgım için ayrıyeten halsiz oluyordum bu da 5 ay yatalak yaşamama sebep oldu. günde 6 progestan.
sonra bir kilo aldım ki sorma.toplamda 21 kilo
hamileliğimin 8.ayında şiddetli diş ağrısı çektim.kendimi duvarlara vurdum yapıcak bişi yoktu çünki.
bir türlü doğuramadım bebiş inmedi aşagı.kafası sıkışmış kemiklerimin arasında. 9 ay 16 gün sonra mecburi sezeryanla doğdu.
e daha ne olsun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dua edin ama daha öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
Eşim aynı şeyleri yaşıyacağız diye istemiyordu (((((((

canım aklına kötü şey gertirmeiyi düşün iyi olacak.Allah hayırlısını versin inş. sağlılıo bir şekilde alacaksın bebişini kucağına hayıurlı olsun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dua edin ama daha öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
Eşim aynı şeyleri yaşıyacağız diye istemiyordu (((((((

canım aklına kötü şey gertirmeiyi düşün iyi olacak.Allah hayırlısını versin inş. sağlılıo bir şekilde alacaksın bebişini kucağına hayıurlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…