Benim doktorum minoset icebilirsin demişti, hatta hamileler bile onu kullanıyor.Hafif bir agrikesici, dayanamayacak gibiysen al derim.canım bebek varsa diee ürküyorum zarar verırım diye 7 gün var bat a
canım bebek varsa diee ürküyorum zarar verırım diye 7 gün var bat a
Benim doktorum minoset icebilirsin demişti, hatta hamileler bile onu kullanıyor.Hafif bir agrikesici, dayanamayacak gibiysen al derim.
Benim doktorum minoset icebilirsin demişti, hatta hamileler bile onu kullanıyor.Hafif bir agrikesici, dayanamayacak gibiysen al derim.
biliyorum aynıyız senle. parol içebilirsin. benimde diş ağrım oluyo içiyorum. parol hamilelikte içilebiliyor
evet aylıncım senle aynıydık hatırladım hayırlısı hakkımızda bakalım zaman durdu sankı...mınoset ıcıcem basımı ovdurucam gecmesse ıcıcem son care
atlantacım bat günümüz aynı var mı belirti vs canım... bu ay ne bacak ne karın ağrısı yaşadım yumurtlama günüm de 5 gün önce geçti... ben belirti istemiyorum zaten bu ay ama dün akşamdan beri inadına yapar gibi vücudum belirti üretiyor...benimle derdi neyse...
Güzelim, sen 2 gün sonra yine ölçtür Beta HCG değerini, yükseliş 2 katına çıkmalı 2 gün sonra. Değer düşük gibi geldi bana, adetin de geçmişti ya birkaç gün, Allah korusun düşük ya da dış gebelik yaşamayasın. Eğer 2 katına çıkmazsa çünkü takip edilmen lazım. Benim de öyle olmuştu Mart ayında, oradan biliyorum yani yanlış anlama...
yok canım adetim 6 gün geçti :)
kendimi pek farklı hissettiğim söylenemez :)
ama eşim sağolsun farklı hissetmemi sağlıyor.
gerçi erkekler böyle.karısı hamile olunca çok başka oluyolar.
aman onu kaldırma aman Kenan'ı kucagına alma,
kan vermeye giderken arabayla gittik.hemde 20 yle 30 la
3 sokak alttaki hastaneye yürüyerek daha hızlı giderdik yani
hastanede bebek gördü oğlum.'BABAA BAK BEBEK' dedi.benim deli de geldi bak oğlum burda da bebek var diyor göbeğimi gösteriyor herkezin arasındaabi mi olucan sen diyip duruyor.sanki ilk bebegimiz heyecan inanki aynı.sanki ilk bebek gibi.
darısı başına inşallahh
Kan sonucunu da aldiiiiiiiimcok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)
amin canımsın..allah mutlulugunuzu daım etsın ınsallah..bır bebek haberi ınsanı nasıl degıstıyor degılmı
Allah razı olsun canım benim.
aynen öyle çok değiştiriyor.
birde insan hamile oldugunu bildiği zaman daha farklı oluyor.
agız tatsızlıgım ve halsizliğim var az. o da zaten hemen başlıyor bende.
Rabbim isteyen herkeze kolay hamilelik versin.
benim ilk çooook zordu
kızlar tebrık ederım bakın dualrım kabull oldu bn sıze solemıstm :) ve bu ay herkes umursamadıgı ıcn cıft cızgıyı gordu bnce :) hamıs cıkanlara bu ay kızlar zorla test yaptrdılar nerdeyse bızım hıc nıyetmız yoktu daha :) ama cokta ıyı oldu ınsallah sag saglım kurtulursunuz sızde bebklerınızde saglıklı bır sekılde kucagımza alırız..ınsallh hızla cogalmaya dewmm ederız :) soncta trkıyenın nufs artısı bızım elımızde :) hepnızı tkkrr tekrr tebrık edıorum ınanın cok sewındımm ..
Valla bende pek bi belirti goktu canim hatta adet olwcwk gibiydim acayip sancim vardi..
amin insallah....herseyın hayırlısı herkez ıcın..zordu dedıgın ne gıbı zordu
tatlım sana da hayırlı olsun sanırım sen de çift çizgi görmüşün bugün :)
kan sonucunu merakla bekliyorum.rabbim sağ salim kucagımıza almamızı nasip eder inşallahh
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dua edin ama daha öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
Eşim aynı şeyleri yaşıyacağız diye istemiyordu(((((((
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dua edin ama daha öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
Eşim aynı şeyleri yaşıyacağız diye istemiyordu(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?