Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dua edin ama daha öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
Eşim aynı şeyleri yaşıyacağız diye istemiyordu (((((((

kötü şeyler düşünmek yok iyi düşün allah ın izniyle iyide olacak.Tebrik ediyorum Allah sağlılı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

:))) canım adetime 8 gün var ve 2 gün önce göğüslerim şişti sanki su dolu içi ve ağrılı dokunulmuyo... bi de bugün akşam ani bıçak saplanması gibi birşey yaşadım iki kez arka arkaya... sık tuvalet, ağızda metalik tat var... hepsi mi psikolojik bilmiyorum valla ben de şaştım artık.

kıslar ben çatlatma iğnesi oldum şimdi ben normal adet tarihimi mi beklicem yoksa iğneden sonra 14-15 gün Sonrayımı?aman ne zor iş ya hayırlısıyla bi evlat sahibi olabilsek ne mutlu olcam

ben 2 sefer çatlatma iğnesi oldum ikisindede adet tarihim hiç değişmediş eski düzenden devam etti

sık tuvalete çıkma,agızda tatsızlık bende de var.kasıklarda batma da öyle.
ama göğüsleri bilemicem.oğlum halen emiyor çünki.bugün kesmeye başladım inşallah kolay bırakır...
inşallah hamilesindir canım.
idrarda da fazlaca tortu var

inşallah canım
seninle aynı gibi belirtiler ama adette de aynıları oluyo işte... ben bi de iğne testini yaparken farkettim idrarım çok yoğundu... ama, o anlık birşey de olabilir, az su içmişimdir vs..

ya kızlar bnm karın ve kasık agrılarım hala dewm edıo gecmedı.bugun doktora gttım bızım burda kadın duma yogn talep oldugu ıcın sadece 10 kısı muayne edıo e bunn ıcınde sabh erkn gtmen gerekıo hastaneye sıra almk ıcın bız de bu sabh 5 te ggttk yedıye kadr bekledık orda snra sıra aldık o saatte gtmemıze ragmn 4uncu sıraydı 9 muayne satıydı grdım ıcerı ddm bole bole gnm gectı 8 gun ewde test yaptım poztf sn adet tarhımı srdu o tarhten hesapladı kagıda yazdı 5+4 dıe ne ultrosana soktu ne muayne ettı.gebelık varsa ıkı hafta sonra gel kalp atıslarını dınlıcez dedı. soncta bn ıntenttnde hesaplıyorum onu . cıktım dısarı kan testı falan yaptrmadık gıttık saglık ocagın orda anlattık bole bole senı ultrasona sokmaı lasımdı soncta bellı olrdu dedı bır ayı gecmıs dedı neyse allah razı olsun ebeden ılgılndı kan tahlılı yaptrdık yarın saglık ocagındakı soncu hastaneye gotrcz bkam nolcak solucm agrım var dıe muayne etck mı blmıorm bugun sınrıme btn gun yattım agladım..

kızlar hamilelik çizelgesi yapmaya çalıştım ama tarihi bilmediğim için son adet tarihini yazdım.bakalım çıkıcakmı.
tarihi kesinleştirince değiştiririm artık

olmamış :S

Son düzenleme:

Bazı doktorlar öyle maalesef canım. İnsanın heyecanını yarıda bırakıyorlar. Boşver ama hiç üzülme sen, vicdansız doktor işte. Halbuki seni muayene edip kan testini de yaptırmalıydı. Ama neyseki sağlık ocağında halletmişsiniz. Yarın sonucunu alıp başka bir kadın doğumcuya git mutlaka,muayene ol...

canım yaa içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme..

kızlar hamilelik çizelgesi yapmaya çalıştım ama tarihi bilmediğim için son adet tarihini yazdım.bakalım çıkıcakmı.
tarihi kesinleştirince değiştiririm artık

olmamış :S

Canım şu adımları takip et;

Kullanıcı Kontrol Paneli --> Profili Düzenle --> Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi --> Değişiklikleri Kaydet

canım moralini bozma bebeğin allahın izni ile iyidir sen moralini bozma ki bebişinde iyi olsun doktor değiştir

Hamılelıkte apandıst cıkabılıomus bnmde karn ve kasık agrım gecmedıgı ıcın ondan korkuorum sızcede olemı kızlar hamılelıkte dahamı sık goruluo apandıs

Hamılelıkte apandıst cıkabılıomus bnmde karn ve kasık agrım gecmedıgı ıcın ondan korkuorum sızcede olemı kızlar hamılelıkte dahamı sık goruluo apandıs

apandist sağ tarafta oluyor senin hangi tarafın ağrıyor canım?bir de dayanılmaz ağrır apandist.senin nasıl?

Kızlar hala regl olmadım ben..Test aldım yarın sabah yapsammı diye düşünüyorum..Negatif görme ihtimalinden korkuyorum..

Bu ay hiç beklentim yoktu bide..Bahaneler üretiyorum kendime her an regl olabilirm diye düşünüyorum.Geceleri uyku uyuyamıyorum

ısın kotusu bnmde sag tarafım we cokk agrıor kasıgım cayır cayır yanıo sankı acı bıber surmussun gbı karın agrımda cabası gazımıda cıkaramıorum tuwaletede cıkamıorum ama kabız deılım cok ozr dıleyerek soluorm ..buyuk twaletım gelmıo ıkı gundur napcm blmıorum yaaa

yarın sonuçlarını almaya gidince hepsini önce aile hekimine söyle canım o seni yönlendirir biz ne desek boş

yap bakalım yarının güzel haberi de senden gelir inşallah

iyi geceler kızlar ben yatıyorum yarın da bol güzel haberli bir gün olur inşallah

canım duramıyorsan ağrıdan acile git böle sabahı beklemekten se ve acı çekmektense acile git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…