Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

cnm bızım brdakı hastane varya on para etmez bı ıgne wrup yollarlar en fazla ondan snra ters bı etkı yaparsa daha da mahfolurum

canım bu yazıyı senin için br siteden buldum
şayet karnınızın sağ tarafında ağrı varsa sırt üstü uzanın, ağrıyan bölgeyi tespit edin, sol tarafınıza dönün şayet ağrı yer değiştiriyor ve sola kayıyorsa büyük bir ihtimalle rahim veya yumurtalıkla ilgili bir problem vardır. Yer değiştirmiyorsa apandisit olabilir ve mutlaka bir doktorun yardımı ile gerçek tanıya varılması gerekir.

ayyy cnm bnmm cok ama cok eskkr ederım ya walla bnm ıcın ugrasman cok saol walla duygulandım :) denıcm cnm bnm haber werırım sıze..

Kızlar dünkü muhteşem 3hamis haberinden sonra gaza gelip iğne testini bende yaptım biraz once kalktım bı baktım kapkara olmuşumarım bende doğruluğunu kanıtlamış olurum.2gun kaldı reglime.1hafta10gundur saga kasığımda olusan ani batmalar var,gögüslerim ağrıyor ki benim adet oncesi bu sekilde belirtilerim olmaz.sadece bacaklarım hafif ağrırdı.ama simdi.bel ve sırt ağrım oluyor.umutlanip kocamı da umutlandirmak istemiyorum ama bişeyler olabilir mı yaaaa.

herkese günaydın. dün okuduğum test muhabbetlerinden sonra ben de gaza gelenlerdenim :)) akşam yaptım. sonuç sıfır. en ufak bir kararma yok. iğneler pırıl pırıl :))
yani sonuç olarak adetime 10 gün var. ya çok erken ya da yine hamile değilim ((( hangisi acep ?????

bence henüz cok erken..

mrb kızlar delirmek üzereyim bişi sorucam size terst yaptım sabah idrarıyla böyle çook silik çıktı 2. çizgi yani nasıl anlatsam testi elime alıp sağa sola hareket ettirince görebiliyorum ama var yani halüsinasyon değil defalarca baktım sizce kan testi mi pozitif mi ne 2-3 gün daha bekle diiceksiniz ama benim öyle bi sabrım yok

canım ilk sayfadaki listemizde ve phianın yaptıqı listede varsın canım
eeeeeeeeeeeee hamısler nabıcaakkkkk

sizlede buyrun gelin tatlım ayrılmak yok

kaç gün var cnm adetine ve silik dediğin çizgi pempemsimi yoksa gölge gibimi

bu arada adetim 3. günü gecikmenin yani ve ne gebelik ne de adet belirtisi var bende sadece göğüslerim acıo biraz o da hep adet döneminde olur zaten...

günaydın kısçelerr
ben şimdi uzak bir eyre arkadaşıma kahvaltoya gidiyorun öqleden sonrada başka bir arkadaşımda olucam..eve gelmem 6-7 olur..merak etemyin olurmu
hepinzii öpüyorum inşallah geldiqimde yeni hamişlerimiz olur
görüşürüz

kaç gün var cnm adetine ve silik dediğin çizgi pempemsimi yoksa gölge gibimi

gecikti canım 3. gün bugün düzenlidir normalde gölge pembe anlayamadım baktım da böyle morumsu gibi sanki kontrol çizgisi de mor heyecandan sayfayı yenilemeden öle cvp beklioyorum

gecikti canım 3. gün bugün düzenlidir normalde gölge pembe anlayamadım baktım da böyle morumsu gibi sanki kontrol çizgisi de mor heyecandan sayfayı yenilemeden öle cvp beklioyorum

Rabbim bu heyecanını boşa çıkarmasın inşallah eğer pembemsi ise hamile olma ihtimalin var am gölge gibi olduğunda boş çıkıyo genelde bide hep düzenli bu sefer gecikme yaşadıysan inş hamilesindir testi sabah ilk idrarda yaptın değilmi bana kalırsa şimdi kan testini yaptırma bekle biraz daha istersen yeni bi idrar testi al başka marka ve testini yenile

inşallah canım isteyen herkese... aynı testi dün yaptım negatifti 3-4 saat tutamadım çişimi 1 saat tutabildim dün idrar çok açık sarıydı dün yaptığımda bu sabah baya koyu sarıydı o etkiledi sanırım bu durumda 2-3 gün daha bekleyin falan diyor nette ama ben bekleyecek durumda diilim bi de bi daha idrar testinde negatif görme cesareti de yok

ne kadar süredir bebek istiyorsun cnm şimdi içimden bi ses durmadan dürtüyor beni var gibi sanki inşallahhh

ne kadar süredir bebek istiyorsun cnm şimdi içimden bi ses durmadan dürtüyor beni var gibi sanki inşallahhh

ahhh inşallah canım ya bizimkisi tuhaf biraz aslında folik kullanmaya başladım ağustosta dedim en az 2 ay kullanayım sonra olsun ekimde başlayacaktık daha çalışmalara bu ay 1 kere bi kaza oldu (evlilik yıldönümümüzde ) normalde korunuyoruz ama çok tuhafım ne hamile gibiyim ne de adet olacak gibi böyle ağrı sızı bişi yok... kan testi olmadan huzur bulamayacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…