- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
cnm bızım brdakı hastane varya on para etmez bı ıgne wrup yollarlar en fazla ondan snra ters bı etkı yaparsa daha da mahfolurum
canım bu yazıyı senin için br siteden buldum
şayet karnınızın sağ tarafında ağrı varsa sırt üstü uzanın, ağrıyan bölgeyi tespit edin, sol tarafınıza dönün şayet ağrı yer değiştiriyor ve sola kayıyorsa büyük bir ihtimalle rahim veya yumurtalıkla ilgili bir problem vardır. Yer değiştirmiyorsa apandisit olabilir ve mutlaka bir doktorun yardımı ile gerçek tanıya varılması gerekir.
ayyy cnm bnmm cok ama cok eskkr ederım ya walla bnm ıcın ugrasman cok saol walla duygulandım :) denıcm cnm bnm haber werırım sıze..
herkese günaydın. dün okuduğum test muhabbetlerinden sonra ben de gaza gelenlerdenim :)) akşam yaptım. sonuç sıfır. en ufak bir kararma yok. iğneler pırıl pırıl :))
yani sonuç olarak adetime 10 gün var. ya çok erken ya da yine hamile değilim((( hangisi acep ?????
canım ilk sayfadaki listemizde ve phianın yaptıqı listede varsın canımkızlar ne kadar cabuk cıkarıldım lısteden yabır gun gııremedım altı uuustu ıslerımn yogunlugu yuzundn acaba bn mı yanlıs goruorum dedım kac kere baktım ama gercekrn yokum gerckten cok kırıldım kızlarrr
eeeeeeeeeeeee hamısler nabıcaakkkkk
mrb kızlar delirmek üzereyim bişi sorucam size terst yaptım sabah idrarıyla böyle çook silik çıktı 2. çizgi yani nasıl anlatsam testi elime alıp sağa sola hareket ettirince görebiliyorum ama var yani halüsinasyon değil defalarca baktım sizce kan testi mi pozitif mi ne 2-3 gün daha bekle diiceksiniz ama benim öyle bi sabrım yok
Gunaydın...Bebiş beklerken yine hasta oldum
kaç gün var cnm adetine ve silik dediğin çizgi pempemsimi yoksa gölge gibimi
gecikti canım 3. gün bugün düzenlidir normalde gölge pembe anlayamadım baktım da böyle morumsu gibi sanki kontrol çizgisi de mor heyecandan sayfayı yenilemeden öle cvp beklioyorum
şimdi ışıkta baktım pembemsiymiş
inşallah canım isteyen herkese... aynı testi dün yaptım negatifti 3-4 saat tutamadım çişimi 1 saat tutabildim dün idrar çok açık sarıydı dün yaptığımda bu sabah baya koyu sarıydı o etkiledi sanırım bu durumda 2-3 gün daha bekleyin falan diyor nette ama ben bekleyecek durumda diilim bi de bi daha idrar testinde negatif görme cesareti de yok
ne kadar süredir bebek istiyorsun cnm şimdi içimden bi ses durmadan dürtüyor beni var gibi sanki inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?