hiç de yalnız değilsin biz varıııııııııızzzzherşeyin başı sağlık gerçekten
kafayı boşaltmak cok önemli
bide ben gurbetteyim kimsem yok
anne baba çevrem hep ankarada o yüzden cok yalnız kaldım. taktım kafayı çocuga
doktorlar kovuyo artık
Ruyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirberaberinde gebelikte yapıyorum ama negatif çıkıyor hatta bi ara çizgiyi görür gibi oluyorum ışığa tutuyorum falan =)) bat 4-5 eylül .. ovunun rengi ne daha koyulaşıyo nede açılıyo aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum düşük yaptığımda gördüğüm rüyayı gördüm 2 gün önce senin nasıl gidiyor hamişlik =))keseyi gördünüz mü?
Bende bahcelievlere yakinimAAaa ne güzel
çalışıyomusun peki
ben bahçelievlerdeyim
Bende bahcelievlere yakinim
zeynepcim hoşgeldin çok sevindim dış gebelik olmayıp bebişinin sağlıklı olmasına yaa ,umudumuz sensin inşallah sağlıkla kucağna alrsın bizim grubumuzun bebişi oRuyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirama kendini cokta kaptirma her zman soylerim negatif ol ki sonra cok uzulme ve supriz olsun hamileligim guzel geciyr cok şükür doktor siddetli agrin ve bulantin olursa dis gebeliktir acile gel demisti gecen hafta sonu siddetli karinagrisi ve bulantim oldu gece acile gittik cok korktum dis gebelik diye ama doktor ilk ulrasyona bakti ve kese gorunuyr dis gebelik degil korkma dedi mideni usutmussun dedi rahatladm.kese gonuyr ama daha bir çivi nin başı kadar dedi elhamdullah dedim yani bu duygu anlatilmaz kizlar cok rahatladm ınş sizde boyle guzel duygular yasarsiniz hepinizzz
aklına kötü şeyler getirme canım.çok sevindim korkunun yersiz olduğuna oh.inşallah canım sonuna kdr sorunsuz yaşa ,sağlıkla al kucağına şapşiğini .darısı da bizlere olsun inşallah hayırlısıyla :)Ruyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirama kendini cokta kaptirma her zman soylerim negatif ol ki sonra cok uzulme ve supriz olsun hamileligim guzel geciyr cok şükür doktor siddetli agrin ve bulantin olursa dis gebeliktir acile gel demisti gecen hafta sonu siddetli karinagrisi ve bulantim oldu gece acile gittik cok korktum dis gebelik diye ama doktor ilk ulrasyona bakti ve kese gorunuyr dis gebelik degil korkma dedi mideni usutmussun dedi rahatladm.kese gonuyr ama daha bir çivi nin başı kadar dedi elhamdullah dedim yani bu duygu anlatilmaz kizlar cok rahatladm ınş sizde boyle guzel duygular yasarsiniz hepinizzz
Ruyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirama kendini cokta kaptirma her zman soylerim negatif ol ki sonra cok uzulme ve supriz olsun hamileligim guzel geciyr cok şükür doktor siddetli agrin ve bulantin olursa dis gebeliktir acile gel demisti gecen hafta sonu siddetli karinagrisi ve bulantim oldu gece acile gittik cok korktum dis gebelik diye ama doktor ilk ulrasyona bakti ve kese gorunuyr dis gebelik degil korkma dedi mideni usutmussun dedi rahatladm.kese gonuyr ama daha bir çivi nin başı kadar dedi elhamdullah dedim yani bu duygu anlatilmaz kizlar cok rahatladm ınş sizde boyle guzel duygular yasarsiniz hepinizzz
Ruyan hamile olduguna delalet olur ins ruyayi nasil yorarsan oyle olur hayra yordum ınş hamissimdirama kendini cokta kaptirma her zman soylerim negatif ol ki sonra cok uzulme ve supriz olsun hamileligim guzel geciyr cok şükür doktor siddetli agrin ve bulantin olursa dis gebeliktir acile gel demisti gecen hafta sonu siddetli karinagrisi ve bulantim oldu gece acile gittik cok korktum dis gebelik diye ama doktor ilk ulrasyona bakti ve kese gorunuyr dis gebelik degil korkma dedi mideni usutmussun dedi rahatladm.kese gonuyr ama daha bir çivi nin başı kadar dedi elhamdullah dedim yani bu duygu anlatilmaz kizlar cok rahatladm ınş sizde boyle guzel duygular yasarsiniz hepinizzz
zeynep önceki topikten hamişimiz bu topiğe hamile gelmiştibu arada 2. hamişimiz mi oldu kızlar ..
eylül ugurlu , bu topik uğurlu , enerji müthişhadi inşallah bangır bangır haykırırız bizde hamile oldugumuzu
Hosbulduk canmzeynepcim hoşgeldin çok sevindim dış gebelik olmayıp bebişinin sağlıklı olmasına yaa ,umudumuz sensin inşallah sağlıkla kucağna alrsın bizim grubumuzun bebişi o
zeynep önceki topikten hamişimiz bu topiğe hamile gelmişti
yok canım daha 1deyiz bakalım inşallah çoğalırızzbu arada 2. hamişimiz mi oldu kızlar ..
eylül ugurlu , bu topik uğurlu , enerji müthişhadi inşallah bangır bangır haykırırız bizde hamile oldugumuzu
canımm çok tatlısınnnn ne güzelll allah hepimize önce çift çizgiyi sonra sorunsuz bir hamişlik dönemi sonunda daaa sağlıklı şapşikler nasip eylesinn ama dostluğumuz desteğimiz de hep böyle kalsınnnnnHosbulduk canmben hep burdayiim duzenli takib ediyrm sizi aslinda 2016 nisan anneleri diye grup var orayida takib ediyrm hamislerin tecrubelrini ogreniyrm ama orasi burasi gibi enerjik degil mide bulantisi agrisi olan dusuk korkusu yasayan isyanlarda olan agridan cok moralim bozulur tabi cok şükür benimki belirtisiz ve sorunsuz geciyr simdiye kadar o yuzden burayi daha cok takib ediyrm kizlari enerjik yazismalari benide etkiler ve heycaninizi arkadan da olsa yasiyrm ben ilk bebegimi siznle ogrendim ilk goz agrimsiniz ay duylandimmmm hamilelikten olsa gerek bu hormanlar zaten bizi ister istemez duygulu yapiyr .. sormak istedimleriniz olursa ben burdayim canlarim
Amin canm ınş darısı başınıza cok birsey anlasilmiyr simdi belirtimde olmadigi icin bazen anide aklima geliyr hamile oldugum ama yinede hamile olmakla is bitmiyrmus bunu anladm katildigim topikde o kadar sorunlu gecen hamilelikler varki kendimi cok şanslı hissediyrm hamile kaldiktan sonra keseyi gorucekmiyim diye endise duyuyrsunuz gorunce rahatliyrsunuz ama sonra kalbi aticakmi acaba kalp atışını duymak icin gun sayiyorsunuz sonrada bebegi gormek icin sabirsizlaniyrsunuz v.s kisacasi merak heycan endişe peşinizi hiç birakmiyr cocuk dogana kadar bu üçlüsüyle yaşamayı ogrencez sanirimallahım sağlıkla kucagına almayı nasip eder cnm....Bizi gelişmelerden haberdar et mutlaka...İnşallah senin hamişliğin bize de bulaşır tez vakiteee
Amin canm ınş darısı başınıza cok birsey anlasilmiyr simdi belirtimde olmadigi icin bazen anide aklima geliyr hamile oldugum ama yinede hamile olmakla is bitmiyrmus bunu anladm katildigim topikde o kadar sorunlu gecen hamilelikler varki kendimi cok şanslı hissediyrm hamile kaldiktan sonra keseyi gorucekmiyim diye endise duyuyrsunuz gorunce rahatliyrsunuz ama sonra kalbi aticakmi acaba kalp atışını duymak icin gun sayiyorsunuz sonrada bebegi gormek icin sabirsizlaniyrsunuz v.s kisacasi merak heycan endişe peşinizi hiç birakmiyr cocuk dogana kadar bu üçlüsüyle yaşamayı ogrencez sanirim
Amin inşallah hep boyle kaliriz Siz daha tatlisinz yaa yazismalariniz cok enerjik diger sayfalara göre hamile haberlerinizi duymak icin sabirsizlaniyrmcanımm çok tatlısınnnn ne güzelll allah hepimize önce çift çizgiyi sonra sorunsuz bir hamişlik dönemi sonunda daaa sağlıklı şapşikler nasip eylesinn ama dostluğumuz desteğimiz de hep böyle kalsınnnnn
hayılrısı olsn inşallah canım .şu bi gerçek ki annelik ; kararını aldığın andan itibaren acabalar ,stres peşini bırakmıyor.ama evlat herşeye değiyor.allah eksiklerini acılarını göstermesinAmin canm ınş darısı başınıza cok birsey anlasilmiyr simdi belirtimde olmadigi icin bazen anide aklima geliyr hamile oldugum ama yinede hamile olmakla is bitmiyrmus bunu anladm katildigim topikde o kadar sorunlu gecen hamilelikler varki kendimi cok şanslı hissediyrm hamile kaldiktan sonra keseyi gorucekmiyim diye endise duyuyrsunuz gorunce rahatliyrsunuz ama sonra kalbi aticakmi acaba kalp atışını duymak icin gun sayiyorsunuz sonrada bebegi gormek icin sabirsizlaniyrsunuz v.s kisacasi merak heycan endişe peşinizi hiç birakmiyr cocuk dogana kadar bu üçlüsüyle yaşamayı ogrencez sanirim
kaç ay oldu amelıyat olalıselam kızlar benide ekleyin
bat 22 eylül
21 aydır bekliyoruz.eşim vaikosel ameliyatı oldu şimdi değerlerimiz iyi hamdolsun.
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insaallah
o zaman bizi bırakma oley oley oelyyAmin inşallah hep boyle kaliriz Siz daha tatlisinz yaa yazismalariniz cok enerjik diger sayfalara göre hamile haberlerinizi duymak icin sabirsizlaniyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?